< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Selamlar, evet sunucu kaynaklı bir hata tespit ettik bugün. Arkadaşlar ilgileniyorlar kısa süre içerisinde çözülmesini umuyoruz. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. Geri bildiriminiz için teşekkürler. |
Merhabalar, Mesajda bahsettiğiniz problemi Android ekibi ve yönetim ile bir toplantıda daha öncesinde dile getirdik. Küçük bir iş gibi gözükse de uygulama altyapısında kapsamlı değişiklikler yapmamız gerektiği için rafa kaldırmak durumunda kaldık şimdilik. Konu detayı kısmını yakın zamanda yeni teknolojilerle baştan geliştirmeyi planlıyoruz. O aşamada bu tarz geri dönüşlerinizi aklımızda bulundurarak ilerleyeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkürler. |
Anladım. Kolay gelsin & İyi çalışmalar. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 25 Kasım 2020; 12:34:38 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 25 Kasım 2020; 12:38:19 > |
Merhabalar, Evet bu özellik forum listesinde mevcut ancak Cevaplanan Mesajlar sayfasında bulunmuyor. Basılı tutarak son mesaja gidebiliyorsunuz. Talep varsa geliştirmesini yapabiliriz. Çok vaktimizi almaz. İlk toplantımızda dile getireceğim bu isteğinizi. Geri bildirimiz için teşekkürler |
|
Selamlar, Evet maalesef dediğiniz durum mevcut. Konu mesajını şekillendiren sistem, alıntının en üst kısımda olacağı şeklinde planlanmış. Daha önce ilettiğim gibi konu detayı kısmını yakın zamanda yeni teknolojilerle baştan geliştirmeyi planlıyoruz. O aşamada bu tarz geri dönüşlerinizi aklımızda bulundurarak ilerleyeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkürler |
Merhabalar, Az önce gerçekleştirdiğimiz toplantıda isteğinizi dile getirdim. Onayı aldı, bir sonraki sürümde (3.7.6) yayına girmiş olur büyük ihtimalle. Ancak pandemi dolayısıyla uygulama sürümlerinin yayına alınmasında Google Play tarafında yavaşlık mevcut. O yüzden biraz bekletebiliriz sizi, kusura bakmayın. Teşekkürler. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Kasım 2020; 17:29:35 > |
|