Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.307
Cevap
379
Favori
471.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam turkvod için YouTube da kurulum videoları var ben sorunsuz bir şekilde kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ayrıca ShutAPP gibi farklı programlar da var.
    Kumanda üzerinde üç çizgi olan tuşa basılı tutunca arkadaki uygulamalar açılıyor aşağı tuşuna basip ok tuşuna basınca arkadaki uygulamalar kapanıyor cihaz mx9 Max tşk ederim hocam cevabınız için sizin cevaptan önce buldum sonra yazınızı gördüm

• uzun zamandır android boxa fazla zaman harcayamıyordum. dün yüklü olan cyberflix uygulamasını güncelledim. mkvcage ripleri de çıkıyor aramalarda. ki bunların bazıları 10 GB üstü boyutlarda.hatta bazen 4k alternatifler de. DTS ses bile vardı. çakma 1080p den gına gelmişti artık. indirip izliyordum filmleri. ilgilenen arkadaşlar için güzel olmuş.

• Netflix Kodi Eklentisi Nasıl Kurulur (Sadece Leia)

Ana menüde, Ayarlar> Sistem Ayarları> Eklentiler> Bilinmeyen Kaynakları Aç> Evet seçeneğine gidin.

Netflix deposunu indirin .
    Bu zip dosyasını Kodi içinden erişebileceğiniz bir yere kaydedin.
    Ana ekranınızdan Eklentileri seçin
    Eklenti Tarayıcıyı seçin (dişli)
    Zip Dosyasından Yükle'yi tıklayın.
    Yukarıda indirdiğiniz repository.netflix-xxzip dosyasını tıklayın.
    Eklenti etkin bildirimini bekleyin
    Depodan Yer Seçin
    Netflix Eklenti Deposuna tıklayın
    Video Eklentileri Seçin
    Netflix'i tıklayın
    Yükle'yi seçin
    Eklenti etkin bildirimi bekleyin
    Netflix Kodi eklentisi, video eklentilerinizde çıkar.

Netflix Kodi Eklentisini Yapılandırma

İlk yapmak istediğiniz şey Netflix eklenti ayarlarına gitmektir (eklentiye getirildiğinde menüyü açmak için 'c' ye basın). Ayarların içinde, Netflix için kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi gireceğiniz yerdir.

ÖNEMLİ:

Android'de Netflix kullanıyorsanız, Android Netflix ESN numaranızı Kodi eklenti ayarlarına da kopyalamanız gerekir.

Android Netflix ESN Kimliğini , Hakkında alanındaki Android Ayarlarınız üzerinden bulabilirsiniz. Bu numarayı kopyalayın ve Kodi'ye geri dönün ve addon ayarlarına yapıştırın!

Ondan sonra, Kodi'deki Netflix'i bağımsız uygulamada yaptığınız gibi izleyebilmeniz ve gerekir.

Netflix Kodi Addon Çalışmıyor mu?
    Eklentiyi kullanırken sorun mu yaşıyorsunuz, Netflix Kodi Github deposu, destek için aktif bir yerdir ve gerçek geliştiricilerden yardım alabilirsiniz.

• Apk kurdum ama yan nasıl düz yaparım bunu beyler
    Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımıpk

• help21 kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazı kullanıyorsanız önce ayarlarına bakıp ekran döndürmeyi aktif hale getirin ya da tam tersini yapın.

İşe yaramazsa ; Screen Rotation Control gibi sadece 1 tane program yükleyin.
    play.google.com
    Screen Rotation Control - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=bong.android.androidlock&hl=en_US

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Hangi cihazı kullanıyorsanız önce ayarlarına bakıp ekran döndürmeyi aktif hale getirin ya da tam tersini yapın.

İşe yaramazsa ; Screen Rotation Control gibi sadece 1 tane program yükleyin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=bong.android.androidlock&hl=en_US
    Sony Android TV ayarlarda var mı ekran döndürme

• help21 kullanıcısına yanıt
    Panellerin menüsü tv boxlarda olduğu gibi çok karmaşık değil. Ayarlarda ekran döndürme diye bir ayar var mı diye bakın.
    Philips Android tv de böyle bir ayar yok ve bu sorun da yaşanmıyor. Olmadı Screen Rotation Control programını yükleyin.
  • Kardeşime wechip v8 16 gb almıştık blutv kullanmak istiyor ama apk olarak yükledim videoları açmıyormuş yeni sürümüde destekleyor.chrome da denedik ondada video desteklenmiyor dedi.var mıdır bi çözümü ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar turkvod kurulumu yapamıyorum
    " dizin bilgisi alınamadı.Bu bağlanmamış olan ağa bağlı olabilir " hatası alıyorum çözüm bilen var mı

• Arkadaşlar merhaba,

Cast için hangi programı kullanıyorsunuz?

cetusplay içerisinde ki local cast dışında hiçbir programdan calıstıramadım.

Cetusplay'de sorun yaşıyorum cihazdaki videolar 300/400 mb civarı izlediğim zaman wifi kullanımı 5 MB/s(50 mbit ) oluyor

bazen 10 saniyede bir donuyor. Neden bu kadar hıza ihtiyaç duyuyor onu da çözemedim.
  • frantic035 F kullanıcısına yanıt
    Youtube dan turkvod kurulum videosu bulun ismi ve adresi noktasi virgulune kadar dikkatlice girin. Calismazsa baska youtube videosu bulup deneyin. Muhtemelen ad yada adresi yanlis girmissinizdir.

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    blutv.tr.aptoide.com
    BluTV 3.18.3 Android - Aptoide için APK indir
    https://blutv.tr.aptoide.com

APKPure.com
    Android için BluTV - APK'yı İndir
    https://apkpure.com/tr/blutv/com.dsmart.blu.android

• Turkvod eklentileri hep çöktü mü ya biri güncel bir repo adresi verse olmaz mı
    Cihaz mi box s kodi kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baizm -- 5 Mayıs 2019; 22:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baizm

Turkvod eklentileri hep çöktü mü ya biri güncel bir repo adresi verse olmaz mı
    Cihaz mi box s kodi kurulu
    Türkvod yeni repo adresi:http://repo.turkvod.net/

Konu ve linkleri görebilmek için üyelik gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 5 Mayıs 2019; 23:16:48 >

• Baizm B kullanıcısına yanıt
    Derbi yoğunluğu. Hep oluyor

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm adresleri girdim me/ net ne gördümse Ural hatası veriyor

• IPTV kullanıp orıjınal dılde yanı alt yazılı olarak ıcerık seyredebılen var mı ?

Gordugum kadarıyla hepsı dublaj ıcerık sunuyor.

Eger onerınız var ıse PM'den alabılırım.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bende KM9 var.
    Yeğenime de bir cihaz alacağız. KM9 şart değil.
    •Netflix’i 720 ya da 1080p çalıştırabilen (olmazsa olmaz değil)
    •IPTV
    •YouTube, blutv, puhutv
    rahatlıkla çalıştırabilen HESAPLI bir cihaz ne önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vpn tavsiyesi istiyorum

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.