Şimdi Ara

Android TV Box Seçimi – Lisanssız ve Saf Android İçin Model Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Android TV Box arayışındayım. Tamamen ücretsiz kullanacağım REC TV ve İnat TV gibi uygulamaları (YouTube Premium üyeliğim var) sorunsuz çalıştırabileceğim, özgür bir cihaz istiyorum. İleride custom ROM atma veya daha stabil saf Android yükleme ihtimalim de var.

Kullanım amacım:Genelde yüksek çözünürlükte (1080p-4K) film/dizi izliyorum. Özellikle REC TV ve İnat TV’de video ileri sarınca uzun bekleme, donma veya filmin yeniden başlaması istemiyorum. Hızlı ve akıcı geçsin.

Teknik beklentilerim:

• RAM: Minimum 2 GB (tercihen 4 GB – 2 GB’lik modeller çok ucuz ama performansının yetip yetmeyeceğini merak ediyorum)
    • Depolama: Minimum 32 GB (tercihen 64 GB)
    • İşlemci: 64-bit (güçlü ve güncel olsun)
    • Sesli Komut desteği
    • Ethernet girişi (kablolu bağlantı şart)
    • Wi-Fi 6 desteği
    • Dolby Vision
    • Dolby Atmos
    • Dahili Chromecast (built-in)
    • REC TV, İnat TV ve benzeri APK’ları sorunsuz kurup çalıştırabilsin

Kısaca özgür, güçlü ve geleceğe dönük bir Android Box önerisi arıyorum. Bütçeyi de mümkün olduğunca makul tutmak istiyorum (2 GB RAM’li modeller çok ucuzken 4 GB ve üstü modeller astronomik fiyatlara çıkabiliyor).

Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum. Teşekkürler! 

• ben google streamer kullanıyorum yazdan beri kesinlikle tavsiye ederim yazın amazon dan gelecek evimde diye bir firmadan 5.500 tl almıştım şu an nedir fiyatı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlegend -- 3 Nisan 2026; 13:21:53 >

Bugüne kadar hiç bir sorun olmadı. iptv ve 1-2 bişey için daha ek program yüklemiştim. Kasma-donma veya başka bir saçmalık yapmadı hiç. Size göre belki biraz güncel olmayabilir. Depolama da az gelebilir belki ama standart kullanımda hiç sıkıntı yok. Öncesinde Mi Stick kullanmıştım, deli gibi kastırıp donuyordu, kırıp atmıştım aleti :D

www.hepsiburada.com
    Mecool Km2 Plus Lisanslı 4K Android Media Player Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/mecool-km2-plus-lisansli-4k-android-media-player-p-HBCV00002U4QSP?magaza=Techstorm

• Teşekkür ederim lisanslı bir cihaz özgür davranamam kısıtlar bahsettiğim uygulamarı Lisansız istiyorum özellikle

Alıntı da var ama cevabınızı görmemişim hocam. Lisanssız çalıştıran var mı bilmiyorum ben de merak ettim güncel cihaz önerileri gelecek mi diye ancak bir şey gelmemiş. Ben de fikir sahibi olmak istiyordum, konuları kurcalayacağız  

Buradan

Bu cihazı düşünüyorum ama şuan bekleyeceğim mevcut üyeliğim bittikten sonra geçiş yapacağım ozaman farklı bi cihaz oluşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 17 Nisan 2026; 11:23:47 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.