Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.694
Cevap
519
Favori
1.724.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İp TV ve film benim için önemli değil. Önemli olan TV yi bilgisayar gibi kullanmak ve bütün video formatlar inin acilmasi. Sizce hangi marka modeli almaliyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresif KUZU kullanıcısına yanıt
    Tabiki bağlayabilirsin. TVni sadece ekran olarak kullanacaksın. LCD olduğu için HDMI girişi vardır elbet. wifi ile youtube dur facebook falan android uygulamaları kullanabilirsiniz. Klavye fare usb girişli modellere bağlanabilir. Android son sürümlü cihazlara bakmanızı tavsiye ederim. 3D özelliği TVye eklenemez. Ekranın özelliğidir. Altyazılı videolar da izleyebilirsiniz gerekli programlarla.
  • uygar2580 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler ustam. biraz daha model inceliyeyim ben
  • Merhaba Beyler :) Bendehttp://goo.gl/Es2Sel şu ürünü almak istiyorum..bir kaç sorum var bilgilendirirseniz sevinirim..bu ürün Ülkeye gelince herhangi ek bir ücret veriliyor mu..TRT payı vs ..internette öyle bir kaç bir şey okudum 18 avro 7 avro felan..
  • Mover001 kullanıcısına yanıt
    herhangi ilave bir ödeme yok. yalnız böyle bir cihaz alıyorsanız 2 gb. ram'li olanlardan almanızı tavsiye ederim. bir kaç ay sonra bana dua edersiniz.
  • işlemci s905 olsun ama mutlaka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

    herhangi ilave bir ödeme yok. yalnız böyle bir cihaz alıyorsanız 2 gb. ram'li olanlardan almanızı tavsiye ederim. bir kaç ay sonra bana dua edersiniz.

    eyvallah sağol üstad :) 2 GB ram olan modellere bakıyorum şimdi :)
  • Odroid c2 bakınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beelink M18 TV Kutusu Android 5.1 Bluetooth 4.0 Takım Üst Kutusu 2.4G 5.8G WiFi HD 2.0 Tv Alıcıları 2 GB 16 GB 1000 Mbps Google TV Player
    http://s.aliexpress.com/EF7VBJZb
    (from AliExpress Android)

    Bu nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uygun fiyatli bir android box arayışındayim bakalim ne yapacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak iki model arasında kaldım m8s+ yada vontar k3 ikisininde fiyatı 50 dolar seviyesinde sizce hangisini almak daha mantıklı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu cihazı almayı düşünüyorum

    Fiyatı bir süreliğine inmiş özellik ve tip olarak beelink cihaza benziyor donanım olarakta değişik markalarda epey cihaz var piyasada epeyde olumlu yorum var sitede yazılım desteği nasıldır acaba ve bu cihazlara yazılım yapan gönüllü siteler varmı acaba siz ne dersiniz

    http://www.banggood.com/Mini-MX-Android-5_1-Amlogic-S905-2GB16GB-BT4_0-1000M-LAN-2_4G5_8G-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1036200.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

    http://tr.aliexpress.com/item/Tronsmart-Vega-S95-Meta-Android-TV-Box-Amlogic-S905-Quad-Core-2-0GHz-2G-8G-802/32570971394.html

    Linkteki kutuyu aldım. 50fa8200 tv ye bağlayacağım. dts ve ac3 sesli filmleri izlemek için aldım. Ama oyunda oynamak isterim. Bu cihaza kablosuz klavye mouse önerebilir misiniz?
  • Smart tv özelliği olmayan plazmaya android box alıp mediaplayer olarak kullanmak istiyorum hemde iptv izleyeceğim. Araştırmalarım sırasında
    android box alıp tv de GAMEPAD ile google play daki oyunlarında oynandığını gördüm. (Daha önceden TV de ipad air ile Siaxsis kolu eşleştirip Wot Blitz oynamıştım).

    Bu konuda tecrübesi olan var mı ?
  • Tabletlerdeki android launcher yerine google ın tv ler için kullandığı arayüzü kullanan player var mı?
    Şurdaki gibi.
    http://www.mi.com/en/mibox/

    Bir de hdmi arc girişinden bağladığım zaman ses, yön ve medya tuşlarında tv nin kendi kumandasının çalışması lazım. Apple TV 4 ve Raspberry pi ye kodi kurduğumda çalışıyor.
  • PIPO X9S 4GB 64GB Windows 10 Mini PC Intel Cherry Trail Z8300 http://www.pipo-store.com/pipo-x9s-4gb-64gb-windows-10-mini-pc.html ürün nasıldır acaba?
  • arkadaşlar öncelikle digiplay için almak istiyorum bende. 2 model arasında kaldım. özellikleri hemen hemen aynı ramlar 2 gb ve işlemciler s905 ve s812 farkı var. işlemci kıyas konusunda da çok bi fark yok gibi ama anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum pek bi fark var mı hangisini neden tavsiye edersiniz?

    MXIII-G TV 55dolar
    Sunvell T95M 34 dolar
    işlemci karşılaştırma
    s905 cortex a 53
    s812 cortex a9
    hatta arm nin kendi sitesinde s905 işlemcili cortex a 53 ün s 812 deki cortex a9 dan daha performanslı olduğunu anlıyorum.

    MX3 almayı düşünüyordum ama 2. verdiğim üründe benzer özelliklerde hatta işlemci daha iyi gibi ve 20 dolar daha ucuz . fikirlerinizi bekliyorum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakopsi -- 14 Temmuz 2016; 15:41:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HansGoyder

    Smart tv özelliği olmayan plazmaya android box alıp mediaplayer olarak kullanmak istiyorum hemde iptv izleyeceğim. Araştırmalarım sırasında
    android box alıp tv de GAMEPAD ile google play daki oyunlarında oynandığını gördüm. (Daha önceden TV de ipad air ile Siaxsis kolu eşleştirip Wot Blitz oynamıştım).

    Bu konuda tecrübesi olan var mı ?

    Smart Tv ler yavaş olduğuna dair yorumlar okudum. Ben de sizinle paralel düşünüyorum, sadece oyun oynama niyetim yok. Led ekranlı bir tv ye smart box alarak kullanmak istiyorum. Konuyu inceledim ama kafam çok karıştı çok modelden bahsedilmiş. Acaba siz hangi modellerde karar kıldınız paylaşır mısınız?
  • Merhaba bende 1 adet Android Stick 1 Adet Android li Tv var Normal Klavye Mouse ile bir yere kadar işimi hallediyorum ama Gyro isteyen veya dokunmak isteyen oyunlarda netice alamıyorum piyasa bir sürü akıllı kumanda klavye vs satılıyor ama hangisi işime yarar karar veremiyorum benim için ergonomik olması klavyeli olması ve oyun oynatabilmesi gerekir bu konuda yardımcı olabilecek arkdaş varmı tecrübelerinden faydalanalım
  • Önceki yazılanların hepsini okumadım. Tekrar gibi olmasın. Hala kafası karışık olanlar varsa, kesinlikle tek önerim MINIX NEO X8-H PLUS'dır.
    Aynı markanın başka modelleri de var ama kullanım amacı farklı. Bu verdiğim en iyi modelidir. Ben üç yıldır kullanıyorum, tabiki benimki plus değil. Plus farkı sadece AC kablosuz bağlantı standardı getirdi.

    Üzerinde Kodi vesaire kuruludur, yazılım desteği çok iyidir. Çalıştıramadığı ex-hard disk yoktur. Digitürk Play dahil çalışmaktadır. Bu konuyu çok incelemiştim. En iyisi diyebilirim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.