|
Bildirim

|
Olanı kaldırmasında. Samsung note 8 telefonumda olan wifiyi paylaşım yapıp menzil arttırılacak şekilde kullanıyordum. Güncelleme yapa yapa wifi den wifiye paylaşımı kapattılar. Mobilden wifiye yapıyordu. Telefonu kullanmayı bırakınca costum room ile açtım. İnşaAllah yeni nesil telefonlarında aynı sorunu yapmazlar...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu varolan donanım ile mi yapılıyor? |
|
-- --Bilgisayar 1-- MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|
|
|
mobil telefonla hotspot yapınca wifi standardı asla darboğaz olmaz. en büyük dardoğaz GSM sinyalinden gelen hızdır. menzil de önemli değil çünkü laptop'u için hotspot yapan kişi telefonunu yanında taşır. hotspot'ta en büyük ihtiyaç az güç tüketimidir. bu konuda bir geliştirme yapmalılar asıl. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 1 Aralık 2025; 13:45:23 > |
|
Mobil hotspot'ta ha 2.4 Ghz, ha 5 Ghz, ha 6 Ghz, baglanti hizi desen 25 mbps ya var ya yok. Hangi frekans araligini secerseniz secin, gozle gorulur, hissedilir bir fark olamaz. Ama reklam yaparken soyle derler. 5 Ghz'den 6 Ghz'e cikardik. Woooooow, Yeni androidlerde mobil baglantilar 20% hizlanacak! Aaaa unutmadan, bir de yapistirirlar kullanici deneyimi artisi :))) Yersen :))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 1 Aralık 2025; 17:8:34 > |
|