Şimdi Ara

Android Telefon tavsiyesi, 4000 maks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Mevcutta Xperia z5 kullanmaktayım. Bütçe konusunda bir sınırım bulunmamakta fakat bir telefona da 5000 lira vermek anlamsız geliyor. Şarjının uzun gitmesi güzel bir kamerası olması, ses kalitesinin iyi olması, kronik sorunlarının olmaması( ekran sararması,Vodafone hatta çalışmaması gibi), kıstaslarım bulunmakta, aşağıdaki düşündüğüm telefonlardan hangisini tercih etmeliyim.

    P10 plus
    Mate 10 Pro
    Oneplus 5t
    Oneplus 6
    Mi 8

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Oneplus ve Xiaomi alma Suya toza dayanaklı değil.O telefonları alıpta 3-4 sene kullanan yok yani önceden çıkıpta test edilmiş telefonlar değil. Huawei Mate 10 Pro ya da Samsung Galaxy S9 alabilirsiniz. Biraz beklerseniz Samsung Galaxy S9+ ın fiyatı düşer onu alırsınız.Veyahut Sony Xperia XZ2 yi bekleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarjinin uzun gitmesi ve kamerasinin iyi olmasi esittir mate 10 pro.ses kalitesini bilmiyorum yalniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android alacaksan okadar paralar vermeye hic gerek yok hele hele ithal garantili telefonlara hic gerek yok. Sony XZ Premium, Nokia 8 her anlamda üst düzeyde kullanim hissi verir hemde fiyat olarak rakiplerinin cok altinda. Ayrıca iPhone alabiliyorsan; iPhone un plus modellerini öneririm. Mevcut modellerinde iphone 8 de 2 GB RAM ve arkada tek lens kamerası var. iPhone 7 plus da 3 gb ram ve cift lens var. Ve 8

    İOS kapali bir işletim sistemi olduğundan küçük ekranda sıkıcı gelebilir. Eger imkanın varsa iPhone 8 plus al. 4-5 yil kafan rahat eder. Android alacaksan zaten okadar para vermeye gerek yok hic.

    Ek olarak Xiaomi ve One Plus gibi markaların garanti ve servis koşulları berbat. Ve donanım olarak şuan ki cihazlari parasını hak etmiyor gereksiz cihazlar. Yeni modelleri de ne özellik taşırsa taşısin ithalat garantili olduğu sürece bedava bile verseler almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Iphone,Sony ve Samsung planlarım arasında yok. Yorumlarınızı para ve marka takıntım yokmuş ve sadece verdiğim markalar arasında seçim yapmanız gerekiyormuş gibi düşünebilirsiniz.

    Üstte dediklerime ek olararak mate 10 plus a rakip olarak p20 gelmiş, bu kadar seçenek arasından ne seçerdiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _freemaniac_ -- 17 Haziran 2018; 1:51:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi mi 8 i bekliyorum bende alacağım tek telefon o görünüyor her konuda harika blr telefon acelen yoksa bence sende bekle hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4200 tl ye samsung s9+ ithalatçı garantili kipada var bundan iyisi dünyada yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.