Şimdi Ara

android telefon seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde nokia c6 01 telefon var onu 400 450 civari bi rakama satıp galaxy ave plus yada galaxy w almayı planlıyorum sizce doğrumu yapıyorum bu teledfonlar için değermi bu yaptığım bide bu telefonu kullanan arkadaşlar izlenimlerinizi aktarrırımsınız

Orijinalden alıntı: pos1941

arkadaşlar elimde nokia c6 01 telefon var onu 400 450 civari bi rakama satıp galaxy ave plus yada galaxy w almayı planlıyorum sizce doğrumu yapıyorum bu teledfonlar için değermi bu yaptığım bide bu telefonu kullanan arkadaşlar izlenimlerinizi aktarrırımsınız

Galaxy Ace 2 i8160 modelini alın, Vatanbilgisayar indirimiyle 800 TL fiyatı var.

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Orijinalden alıntı: pos1941

arkadaşlar elimde nokia c6 01 telefon var onu 400 450 civari bi rakama satıp galaxy ave plus yada galaxy w almayı planlıyorum sizce doğrumu yapıyorum bu teledfonlar için değermi bu yaptığım bide bu telefonu kullanan arkadaşlar izlenimlerinizi aktarrırımsınız

Galaxy Ace 2 i8160 modelini alın, Vatanbilgisayar indirimiyle 800 TL fiyatı var.

Arkadaşın önerdigi tel sizin saydığınız tellerden çok daha üstün
    Bende ace 2 öneriyorum
  • yani c6 01 imi satmaya değermi
    iPhone 15 kamera ayarı yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanım amacım facebooka falan giriyorum evden wifden giriyorum interneti hızlı olsun bide kasma falan olmasın
  • Şimdi sen Ace 2'den de, iyi telefon dersin.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • _____________________________
    Hızlı İletişim : 0545 671 4141
    WhatsApp veya mesaj atarak iletin sonra arayın bazen açmayabilirim.
  • ace2 saydıklarından daha iyii.
  • bende nokia c6-01'imi anneme devredip galaxy s2 aldım

pişman olmazsınız

flash desteği daha iyi internette daha hızlı gezinebilirsiniz. (marketten kaldırıldı ancak forumlardan son sürüm bulunuyor)
    uygulama sıkıntısı yok.
    android açık kaynak yazılım oldugundan güncelleme öyle yada böyle alırsınız. symbian gibi 2 sene civarı beklemezsiniz.
    kasmaz

tek eksisi bana göre

şarj süresi c6ya göre azalır (benim cihaz 2 günü geçiyordu günlük kullanımda 2 saat internet-konuşma-sms felan ile)
    1 güne düşer.

size samsung galaxy ace2 yi öneririm söylediğiniz cihazlardan daha iyidir
    AMD Ryzen 1600x | Asus ROG STRIX B350-F GAMING | MSI Gaming X Rx480 8GB | Kingston HyperFury 16GB (2x8GB) 2666mhz DDR4 | Samsung 850 Pro 250GB - WD Blue 1TB | High Power Direct12 750W 80Plus | Phanteks P400 | Samsung SyncMaster SA550H 23" LED | CoolerMaster Nepton 280L | Logitech Driving Force GT | Logitech Z506 5.1 |

• Bende fiyat performans olarak wonder..
    Ve kasa sikligi gorunumu olarak ta wonder cok daha kibar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.