Şimdi Ara

ANDROİD RAM SORUNU ÇÖZÜLDÜ %80 İNANMASSANIZ GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ANDROİD TELEFONLAR'DA RAM SORUNU ÇÖZÜLDÜ ! -------- [ %80 ]
    -------------------------------------------------------------------------------------

1-Arkadaşlar ilk önce telefonunuzun ayarlar kısmını açın. Geliştirici seçenekler bölümünden de arka plan işlemlerini sınırla yazıyor. Oradan arka plan işlemlerini kapatın.
    2-Kullanmadığınız uygulamaları Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Buradan seçerek durdurun.
    3-Ana ekrana gelelim şimdi ise 2 tane sayfa ekleyelim ve bu sayfayı en çok ram yiyen uygulamaların widgetlerini koyun. ( Varsa , ]
    4-Arkadaşlar ondan sonra telefona swip alanı oluşturucağız. Bu linkten videoyu izleyebilrsiniz. LİNK :http://www.youtube.com/watch?v=k9hctnvsQcs [ adım adım yapın ]
    5-Gereksiz uygulamaları silin. Mesela batery booster vb. yalancık uygulamar gibi bunları silin. [ Telefona zarar veriyor arkadaşlar ]
    6-GOOGLE hesabınızdan çıkış yapın.
    7-Bir uygulamadan çıkış yapınca son uygulamalardan çıkartın.
    8-Ayarlar > Geliştirici Seçenekler > Buradan ekran geçişlerini X2 yapın.
    9-Telefona 2 günde bir RESTART'layın.
    10- Telefonu güvenli mod yapabilirsiniz bu da önemli.
    ARKADAŞLAR BUNLAR DA OLMUYORSA ÖNCE TELEFONU FABRİKA AYARLARINA ALIN ONDAN SONRA TELEFONUZA " CYANAOGENMOD ] KURUN.İNTERNETTE BİR SÜRÜ VİDEOSU VAR. BUNU KURARSANIZ TELEFONUNUZ İNANMIYACAKSINIZ 350 MB RAM YİYİYECEK.

Aklıma bu kadar geldi sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana :) iyi günler.

BEN BURADAKİ HERŞEYİ YAPTIM ARKADAŞLAR İNANMAYANLAR EKRAN FOTOĞRAFI ÇEKTİM. BENDE 550-600 MB RAM ARASI KALIYOR.

gif]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.