Şimdi Ara

Android P, çentiksiz Google Pixel 3'ün tasarımını mı açığa çıkardı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • En son Android P betası bize yaklaşan Pixel 3'ün tasarımıyla ilgili bazı yeni ipuçları vermiş olabilir. Akıllı telefon çentik kullanmaya gerek kalmadan kenardan kenara ekran sunan ilk telefonlardan biri olacak gibi görünüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Vivo açılır kapanır selfie kamerasına sahip telefonunun teaser videosunu yayınladı
    İlk olarak Slashleaks tarafından keşfedilen görüntü, Android P'nin beta sürümündeki bir ayar menüsünde yer alıyor. Kendiniz görmek için Ayarlar > Sesler > Kısayol bölümüne gidebilirsiniz.

     

    Google bu tasarımı nasıl hayata geçirecek?


    Söz konusu akıllı telefonda çentik olmadığını görüyoruz. Ayrıca etrafında neredeyse hiç çerçeve de yok. Google'ın tüm telefon üreticilerinin hayalindeki bu tasarımı nasıl hayata geçirmeyi planladığı bilinmiyor.

     


    Zira şu an bu tasarıma en yakın akıllı telefonların hepsinde çentik var. Arama devinin çentik kullanmadan ön kamerayı, sensörleri ve ahizeyi nereye yerleştirmeyi düşündüğü şimdiden merak konusu oldu.

     

    Görüntülerdeki telefonun Google Pixel 3 olabileceğine yönelik beklentilerin elbette geçerli bir nedeni var. Geçtiğimiz yıl Android O'nun beta sürümünde de benzer bir telefon görüntüsüne yer verilmiş ve daha sonra bunun Pixel 2 olduğu anlaşılmıştı.







  • Zira şu an bu tasarıma en yakın akıllı telefonların hepsinde çentik var.
    Vivo apex seri üretime geçecek haziranda tanıtılacak
    Lenovo z5 (Z5 diye hatırlıyorum?) o da haziranda tanıtılacak. Bu tasarıma en yakın akıllı telefonların hepsinde çentik yok demek ki.

    Android P, çentiksiz Google Pixel 3'ün tasarımını mı açığa çıkardı?Android P, çentiksiz Google Pixel 3'ün tasarımını mı açığa çıkardı?




  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    iki telefon da henüz piyasaya çıkmış değil. hele lenovo'nun ki şu an için tamamen çizimlerden ibaret. haberde piyasadaki telefonlardan bahsediliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: macromedia21

    iki telefon da henüz piyasaya çıkmış değil. hele lenovo'nun ki şu an için tamamen çizimlerden ibaret. haberde piyasadaki telefonlardan bahsediliyor.
    Ona bakarsanız bu haberdeki Google Pixel 3 de piyasadaki telefonlardan değil. Yani Google Pixel 3'de henüz piyasaya çıkmış değil?
    Üstelik Google Pixel 3'ün prototip de olsa bir örneği bile yok yani sadece çizim. Vivo apex prototip olarak var hatta haberini bir alt haberde yaptılar Vivo açılır kapanır selfie kamerasına sahip telefonunun teaser videosunu yayınladı
    Vivo apex'i seri üretim haline de getirdi 30 saniyelik videoda telefonu gördük. Daha yuvarlak hatlı yapmışlar. Google Pixel 3 şu anda çizim aşamasını geçebilmiş değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 23 Mayıs 2018; 2:14:12 >




  • Custom arayüz ve romlarda halihazırda olan özellikleri koca işletim sisteminin getirdiği yenilik diye tanımlamıyorlar mı bitiyorum... Mevcut sürüme iki tuşa birden basınca sessize alma özelliği eklemek imkansız mı sanki?!?!? Ya da bunun için yeni bir OS mi yazmak gerekli.... Geçin bunları adam gibi çekirdekte ne var onları anlatın bize.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.