Şimdi Ara

Android'mi ? İos'mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seneye Haziran'ı bekleyip,İphone 7 alıcam.Sizce alıyım mı ? Yoksa biraz daha bekliyip yeni modelinimi alıyım.Sizce 2017'ye kadar yeni model çıkar mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android al ben Huawei p8 kullanıyorum kesinlikle harika birde samsung a göre çok daha kullanışlı zaten sürüm olarak birazda ios u andırıyor
  • bununla ilgili şöyle bir yazım okuyabilirsiniz:
    http://www.marjinaller.xyz/2016/08/android-mi-iphoneios-mu-okuyucu-sorusu.html
  • android gerisi hikaye ha ama çöpe atıcak çok param var uygulama para veririmdersen o başka
  • Android

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MESAJINIZ
    Arkadaşlar bence ios iyi ama pahalı hemde android'te daha çok uygulama var ama ıos daha güvenli.Ama tabiki androıd'de alıcıysanız SONY alıcınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun sonu tartışmaya gider. Bence ios da androidde iyi. Özellikle her işinizi gören bir telefon akıllı telefondur. Iosta da girersin websitesine androiddede geri kalan problemler kullanıcılara kalmış. Kimi birşey yüklemez kimi türlü türlü uygulama yükler jailbreak yapar anasını ağlatır. Farkeden tek şey kullanıcı burada. Androidide rootlarsın bir sürü problem çıkar ama düzeltmesini bilirsen bunlar sana problem olarak dönmez. Sonuç olarka bilinçli kullanıcı her iki işletim sisminide iyi kullanır :)
  • Bu sorunun cevabı kişisel olur arkadaşım. Yani telefon ile neler yaptığına göre değişir. İkisini de kullanan birisiyim. Telefonla oyun oynamam. Sadece sosyal ağ ve internet için kullanırım. İlk android deneyimim berbattı (arc s) Sonrasında ip 4s kullandım. Çok yeterliydi benim için. Ama ekran küçük gelmeye başlayınca lg g3e geçtim. O da bana yetiyor ancak iphone kalitesi yok. En basit örnek safari ile chrome veya diğer browserlar aynı tadı vermiyor bana. Malzeme kalitesi apple da bir başka. Dayanıklı demiyorum. Altını çizmek istedim. Bu arada yeni samsunglarda güzel oldu.
    Eğer çok yoğun kullanmayacaksan cihazı ve kırsal alanda yaşamıyorsan bütçen için g3 güzel seçenek. 1 sene sonra 6s plus çok daha iyi bir seçenek olur.
    5s çok güzel telefon ama küçük ekran severlere hitap ediyor. Bir de geçenlerde 8 9 yaşlarında 3 çocuğun elinde görünce alınmaz artık dedim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi yazınızı gördüm de çoğu kişi bu dertten muzdarip. Bence bu tamamen sizin yapacağınız iş ile alakalı bir durum ancak artıları eksileri buradahttp://www.eneskamis.com/android-mi-ios-mu-almaliyim/ bulunuyor bakın hangisi uygunsa onu alın.
  • ios al ios 5s al
  • Bana kalirsa tabiki android.

    Fredoooooommmm

    Ben ios kullanabilecegimi zannetmiyorum androidden sonra.

    Ama merak ettigim icin ileride bi ipad veya ipod touch alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapishanede yaşamamak ve sinir hastası olmak istemiyorsanız, özgür olmak ve insan muamelesi görmek istiyorsanız Android, buna karşılık uygulamalar kasmadan hemen açılsın derseniz IOS. Çoklu kişi silme işi bile app ile yapılıyor Iphone'da. Bu sadece bir tanesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ağustos 2018; 14:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.