Şimdi Ara

Android'in yapabilecekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir android telefon almayı düşünüyorum (s3 ya da xperia) Ben bir bilgisayar mühendisiyim (dahah hazırlık gerçi) ama merak ediyorum android ile iOS tan farklı olarak yapabileceklerim nelerdir? Ya da siz neler yapıyorsunuz telefonlarınızla? İşlemcileri ne kadar zorlayabiliyorsunuz? Bilgilendirin işte biraz beni

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

0≤iphone≤99 => android=+∞

Mesela sen bir android kullanıcısıysan eğer root yaptıktan sonra neler yapabiliyorsun telefonunla? Uygulama, yazılım, oyun vs. her şekilde

+ demin öğrendim root yapınca telefon garantiden çıkıyormuş. O biraz sıkıntı oldu mesela...
  • Root edince telefonun en basitinden işlemci hızı ile oynayabilirsin,overclock yaparsın.Yazılımını istediğin gibi değiştirirsin.İstersen oturur kendi yazılımını yazarsın.Yaptığın yazılıma birde kernel geliştirirsin ve o kernelde şarj olma süresi, batarya performansı na kadar oynarsın.Telefonu herşeyine kadar kullanıp kullanılabilir ram miktarıyla oynarsın.Arka plandaki uygulamaları isteğine göre ayarlarsın.Kendi kamera yazılımını yaparsın.Yapabiliyorsan aklına geleni yaparsın.Aynı anda iki farklı rom bile yüklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Root edince telefonun en basitinden işlemci hızı ile oynayabilirsin,overclock yaparsın.Yazılımını istediğin gibi değiştirirsin.İstersen oturur kendi yazılımını yazarsın.Yaptığın yazılıma birde kernel geliştirirsin ve o kernelde şarj olma süresi, batarya performansı na kadar oynarsın.Telefonu herşeyine kadar kullanıp kullanılabilir ram miktarıyla oynarsın.Arka plandaki uygulamaları isteğine göre ayarlarsın.Kendi kamera yazılımını yaparsın.Yapabiliyorsan aklına geleni yaparsın.Aynı anda iki farklı rom bile yüklersin.

Gaza getirdin beni. Yarın gidip S3 alıcam.

The world is a book, and those that do not travel read only one page.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkengin

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Root edince telefonun en basitinden işlemci hızı ile oynayabilirsin,overclock yaparsın.Yazılımını istediğin gibi değiştirirsin.İstersen oturur kendi yazılımını yazarsın.Yaptığın yazılıma birde kernel geliştirirsin ve o kernelde şarj olma süresi, batarya performansı na kadar oynarsın.Telefonu herşeyine kadar kullanıp kullanılabilir ram miktarıyla oynarsın.Arka plandaki uygulamaları isteğine göre ayarlarsın.Kendi kamera yazılımını yaparsın.Yapabiliyorsan aklına geleni yaparsın.Aynı anda iki farklı rom bile yüklersin.

Gaza getirdin beni. Yarın gidip S3 alıcam.

Fazla gaza gelme hazırlıktan hiçbişey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkengin

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

0≤iphone≤99 => android=+∞

Mesela sen bir android kullanıcısıysan eğer root yaptıktan sonra neler yapabiliyorsun telefonunla? Uygulama, yazılım, oyun vs. her şekilde

+ demin öğrendim root yapınca telefon garantiden çıkıyormuş. O biraz sıkıntı oldu mesela...

Root un geri donusu var telefonu geri garanti kapsamina sokabilirsin. Bu arada bir bir android ile yapabileceklerin her nekadar sinirsiz olarak gozuksede yapabileceklerin donanimin kadardir. Yani ufuk cizgisi sonsuz gozuksede her defasinda ayni yere gelir. Ama sunu soyleyeyimki ios her ne kadar daha pratik dursada android bin basar :)

Palit GeForce RTX 3080 GamingPro O.C. 10G || İntel Core i7 10700KF || MSI Mag Z490 Tomahawk || 2x16 32G HyperX Fury 3600Mhz CL17 || Samsung 970 Evo 1 T || Arctic Liquid Freezer ii 240 || Corsair Spec Delta || Corsair RM850 80+ Gold || Acer XV272U 2K 144Hz G-Sync || Razer Huntsman Opto || Steelseries Rival 600 & QcK Limited || Asus ROG Delta Hi-Res|| Asus Strix GL703GS

• Dentrassi kullanıcısına yanıt
    S.a. Hocam size Rom ile alakalı birşeyler sorabilirmiyim?
    Teller Galaxy S6310 ile Yeni Young 2 G150H

Pek tabii sorabilirsiniz bilgim dahilinde cevaplarım.

Palit GeForce RTX 3080 GamingPro O.C. 10G || İntel Core i7 10700KF || MSI Mag Z490 Tomahawk || 2x16 32G HyperX Fury 3600Mhz CL17 || Samsung 970 Evo 1 T || Arctic Liquid Freezer ii 240 || Corsair Spec Delta || Corsair RM850 80+ Gold || Acer XV272U 2K 144Hz G-Sync || Razer Huntsman Opto || Steelseries Rival 600 & QcK Limited || Asus ROG Delta Hi-Res|| Asus Strix GL703GS
  • Konu hortmuş bende diyorum ilk mesajdaki arkadaş niye bu devirde s3 alıyor?

SesBakar veya DuyuBakar
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Eger guzel bir custom rom bulursan eskisine nazaran daha iyi sonuc elde edeceginden suphen olmasin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.