Şimdi Ara

Android'in AirDrop benzeri 'yakın paylaşım' özelliği, Windows ve diğer işletim sistemlerinde de çalışabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google'ın bir süredir üzerinde çalıştığı AirDrop benzeri dosya paylaşım hizmeti Nearby Share, yalnızca Android işletim sistemine özgü olmayabilir.



    Ayrıca Bkz.Google Chrome ile artık istediğiniz metni işaretleyerek paylaşmak mümkün



    Yakın zamanda paylaşılan bir Chrome Gerrit paylaşımına göre Google, Nearby Share özelliğini Google Chrome tarayıcısına entegre ederek, Chrome yüklü tüm platformlarda bu özelliğin çalışmasını planlıyor.





    Nearby Share, Google Chrome yüklü birçok cihazda çalışabilir



    Android telefonların yanı sıra Google Chrome yüklü Windows, macOS, Linux ve Chrome OS işletim sistemi yüklü cihazlarda da çalışması beklenen Nearby Share özelliği sayesinde, yakınlardaki cihazlarla hızlı ve pratik bir şekilde kablosuz veri paylaşımında bulunabilmek mümkün.



    Bluetooth ve Wi-Fi Direct teknolojilerinden istifade eden bu kablosuz veri aktarım protokolü ile ilgili çalışmalar henüz tamamlanmış değil. Nearby Share'ın Google Play hizmet güncellemesi ile birçok Android telefona eklenmesi bekleniyor. 






    Kaynak:https://www.xda-developers.com/android-nearby-share-file-sharing-chrome-os-windows-macos-linux-chrome/?utm_content=bufferf1010&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer



  • Bu tarz bir teknolojinin hala düzgün bir şekilde androidde olmaması rezillik

  • Bir de isletim sisteminin her yerinde farkli paylas simge ve ikonu kullanmayi biraksalar keske. 2 3 farkli cesit paylas simgesi var.

  • LieWoneR L kullanıcısına yanıt
    Yillarfdir var ama ayrica yuklenerek...

  • Nasıl USB type C konusunda avrupa parlementosu karar aldiysa bu konuda da alarak sistemin iOS ve Android arasinda da calisabilmesinin onu acilmali bence. Dosyalari internet kablo veya bir bilgisayara ihtiyac duymadan paylasabilmek bir temel hak bence. Bir iPhone kullabicisi olarak airdroptan asiri memnunum. Ayni sekilde android kullanan arkadaslarima veya test telefonuma dosya yollayabilsem tadindan yenmez :)

  • bi zahmet gelsin artık şöyle bir özellik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.