Şimdi Ara

Android canıma tak etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • floki20 kullanıcısına yanıt
    dostum zaten kimse san iphone 11 alma demedi. zaten ilk mesajımda da yazmıştım illa alacaksan se al diye ama gidip paranı bu çöplerle heba etme. se de dahil olmak üzere ilk mesajında yazdığın 7 plus, 8 gibi çöp telefonlar 2012 tasarım standartlarına sahip ekran gövde oranı berbat, bir günü anca 2-3 şarjla çıkarabilen, artık kullanıcıya iyi bir deneyim vadedemeyen telefonlar. ülkemizde hala yere göğe sığdırılamamasının ve saçma bir şekilde 2 asgari ücret kadar paraların bu çöplere gömülmesinin tek nedeni marka algısı. marka algısı nedeniyle telefon alan insanların da ortalamasından bahsetmeye gerek yok sanırım. yoksa paran varsa elbette al iphone. benim bu forumdaki diğer yazılarımı da görmüşsen hep şöyle yazarım. 2020 yılında iphone xr,x,xs,11 den aşağı iphone alınmaz. minimum xr yani. artık tasarım trendleri batarya trendleri çok değişti. gözümde 3 binleri 4 binleri 5 binleri iphone 6-7-8 gibi telefonlara vermek aynı fiyata alınabilecek canavar gibi androidler varken enayiliktir. bu kadar.




  • floki20 kullanıcısına yanıt
    ilk jenerasyon androidler belki öyleydi ama artık değil. bir arkadaşım s7 sini geçen hafta değiştirdi, kız arkadaşıma verdiğim note 8'i 1,5 yıl once vatandan alırken satan tezgahtar note 5 kullanıyordu hala.

    Fakat toplumumuz tartışma standartlarını yakalayamadığından olay avantajlar/dezavantajlar eğrisinin dışına sapmış.

    Ben açıkçası ios android meselesine (herkesin kişisel tercihine saygımı saklı tutarak) ihtiyaçların kompleksliği açısından bakıyorum. iphone lar basit işlevleri uzun yıllar mükemmel yapabilen ama kamera hariç herhangi bir konuda tepe performans (ekran, batarya, hi-fi ses, s-pen vs.) cihazlar. Yani bugün en iyi iphone ile 8 arasında işlevsellik açısından büyük bir fark yok. Android ise tam ters tarafta uzmanlaşmış durumda.

    Bu sebepten eğer siz basit işlemleri uzun süre stabil yapmak istiyorsanız bütçenizin yettiği güncel ios doğru tercih olacaktır.

    Bunları vakti zamanında İphone Se ve 6+ kullanıp sonra sırasıyla s7, s6 edge+, mate 8, mi a2 lite, note 8 ve şu an mi 9t kullanan biri olarak soyluyorum. Gelecek haftadan itibaren de bir adet ip 6 alıp iş hattıma takacağım.




  • Kuyash K kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş
  • Ben tuşlu kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Hocam sık dişini iphone 11 al. Androide para verme.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fitamino

    Hocam sık dişini iphone 11 al. Androide para verme.
    Kesinlikle katılıyorum iPhone SE 2020 seni minimum 4 yıl götürür gık da çıkarmaz.Ama bütçen yetiyosa kesinlikle iPhone 11 almandan yanayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dinoco mavisi

    Arkadas dogru soyluyor konu sahibi.
    2015te cikmis olan samsung s6 kullaniyorum. 2016 subatta satin aldim. Hala mis gibi cihaz gunluk kullanimda kasma donma hic bisey yok gayet akici. Aldigimdan beri hic pil degistirmedim pil yuzde 63te su an. Onun disinda bir sikintisi yok. Bir de depolamasi yetersiz 32 gb. Ayni sorunlar s6 ile yakin zamanlarda cikan iphone 6 ve 6ste de mevcuttur.

    Bakmadim denemedim ancak iphonelar yillar sonra epey yavasliyorlar. Iphone 6lardan daha seri calistigini tahmin ediyorum s6nin su an.

    Bundan onceki cihazim samsung s3tu o kisa zamanda leş olmustu. Ancak su zamanda bir sikinti yok.

    Alıntıları Göster
    burda 3-4 tane s6 var hepsine accubattery pil uygulamasını kurduk,morelleri bozuldu bataryamız bitiyor diye ,bu uygulama hepsinde de %63 gibi bi deger bicti demekki sizdede öyle gösteriyor,yanlis gösteriyormus demek.hepsindede sorun yok öylece kullaniyolar çoktandır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 24 Mayıs 2020; 2:6:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bircancan

    burda 3-4 tane s6 var hepsine accubattery pil uygulamasını kurduk,morelleri bozuldu bataryamız bitiyor diye ,bu uygulama hepsinde de %63 gibi bi deger bicti demekki sizdede öyle gösteriyor,yanlis gösteriyormus demek.hepsindede sorun yok öylece kullaniyolar çoktandır

    Alıntıları Göster
    Bu cok ilgincmis. O zaman dediginiz gibi hatali olabilir ya da hepimiz ayni zamanlardir kullaniyor da olabiliriz belki. Benim batarya 4 yillik oldugu icin ilk aldigimdan epey daha az gidiyor. Yuzde 60ta olmasi mantikli geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: floki20

    ahahaahahha belli ki android kullanıcıları biraz içerlemişler duruma. Arkadaşlar şu an ben de android kullanıcısıyım. Bir amiral gemisi android kullanmıyorum cunku onlar da inanılmaz pahalı. Hani hep apple ın pahalı oldugundan dem vurulmus ya. İyi bi android telefonun kac bin tl oldugundan haberiniz yok sanırım. her neyse androide 6-7 bin tl civarlarında para ödemektense o paraya Iphone alırım bu benim kisisel tercihim. Ancak bir konu var ki bu konuya objektif yaklaşmanız gerek o da Iphonların daha uzun süre standart kalması, optimum ozelliklerini androide gore daha iyi koruması güvenli olması ve stabil calısma süresinin cok daha uzun olmasıdır. Bu konuda neden sinirlendiginizi anlayamıyorum. Bunu kabul etmek zor olmasa gerek.
    ha dersin ki o paraya cok daha iyi f/p ürünler var tamam derim. Ancak istediğim kriterler bu değil belirttiğim üzere
    Valla ben ust duzey iphone da kullandim su an ust duzey android cihaz kullaniyorum.dediklerine imzami atarim.eger bir telefona 6-7 bin tl ler vereceksen bu kesinlikle İphone olmali.eskiden android kotuydu evet simdi baya gelisti dogru ancak hala İos a rakip degil bence.4-5 senelik android telefon yok kasmio yok hala akici diyen arkadaslarin kasma ve akicilik kiriterleri farkli heralde.olay sadece bu da deil.uygulamalardaki optimizasyonlar da var isin icinde.ben de iphone 6s var.5 senelik telefon.instagramdan ornek vereyim tik demiyor arkadas.hafif de olsa kasmaz misin be ? Olay budur iste.fanboy olmaya gerek yok.ha androidin de kendine gore avantajlari var o ayri.tercih meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.