Şimdi Ara

Android Box İnternet ten Video Oynatma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Vontar KIII Android box cihazım var, bir süredir sorunsuz kullanıyordum, fakat bir süredir internetten hiç video izleyemez oldum, Chrome, firefox, yandex hatta başka tarayıcılardada denedim ama sonuç hep aynı, chrome da verdiği hata aşağıdaki yazı şeklinde;

The media playback was aborted due to a corruption problem or because the media used features your browser did not support.

Diğer tarayıcılarda bu hata yazmıyor ama hiç video oynatmıyor, öncesinde çok nadiren bu hatayı veriyordusonra düzeliyordu ama şimdi hiç video oynatmaz oldu. Bir çok yöntem denedim, varsayılan tarayıcıyı değiştirdim, youtube da sorun yok, youtube daki videoları izleyebiliyorum.

1. chrome dan olabilir dendi chrome u tamamen kaldırıp denedim,
    2. cihazı fabrika verilerine döndürdüm denedim,
    3. internet bağlantısı olabilir dendi farklı internet bağlantılarıyla denedim,

Ama sonuç hep aynı, bununla alakalı internette çok araştırma yaptım, söylenenleri denedim ama çok fazla bilgi bulamadım, Bu konuda bilgisi ve tavsiyesi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim, çünkü cihazı artık kullanamıyorum...

Android Box İnternet ten Video Oynatma Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLenT_Fx -- 26 Haziran 2022; 14:49:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.