Şimdi Ara

Android Ambulans Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geliştirmiş olduğumuz 

    Android ve iPhone mağazalarında yayınlanan. En iyi ambulans oyunu niteliğini taşıyacak seviyeye gelen %100 oranında tarafımdan geliştirilen Ambulans Simülasyon Oyunu Google Play’de, ilk sıralara girmeye başladı. Yakında Steam mağazası için PC sürümü düşündüğümüz bu proje, kendi başarısını reklamsız ve organik şekilde sağlamış olup, rakiplerini gün geçtikçe aşağıya almaya devam ediyor.

    Bu oyunda yaptığımız en büyük yenilik, görev güzergahları için yazdığım yapa zeka kodudur. Evet, bir mobil Ambulans oyunu içerisine entegre ettiğimiz yapay zeka sayesinde görev güzergahlarını en uygun biçimde oluşturup, sizlere binlerce farklı güzergah belirlemekte.

    Farkımızı hissettirdiğimiz noktalardan biri bu olsa gerek ki, reklam vermeden ve sadece yayınlayıp oluruna bıraktığım Ambulans Oyunu, Google Play mağazasında, ilgili arama kelimelerinde üst sıralarda yer almaya başladı.

    Şaşırdım desem yalan olmaz, çünkü bu projeyi yaparken hedefim tamamen özgün olmak ve diğer projelerden , bu oyunun farklı olmasını istememdi. Sadece bu oyun için geliştirmiş olduğum 50×50 km büyüklüğündeki %100 oranında kendi çizdiğim şehir haritası buna en büyük örnek. Özgünlük, başarıdır.

    Android Ambulans Oyunu



    3dsmax’da modelleyip, Oyun motoruna aktardığım, tek parça ve modüler olarak tasarladığım devasa şehir haritam.

    Ayrıca oyuna eklediğim Ambulans Stunt Parkur Oyun modu ile, ayrı bir oyun olarak sunulacak içeriği, tek bir oyun içerisine yerleştirdim. 15 farklı stunt parkur haritasında bitiş çizgisine ulaşmak için farklı ve renkli güzergahları tamamlamanız ve bir sonraki parkur haritasını açmanız gerekiyor.

     


    Ek olarak, soldaki görselde göreceğiniz gibi. Oyunum için 3dsmax‘da aldığım profesyonel renderler. Mağaza sayfasının kaliteli ve kullanıcının mağaza sayfasına girdiğinde ikna etmeye/indirme isteğini arttırmaya yönelik bir hareketti. Başarımın devamlı olmasını buna bağlıyorum.


    https://www.lyc3d.com/ambulans-oyunu-mobil-cihazlar-icin-ust-siralara-girdi.html








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.