Şimdi Ara

Anderlecht başkanı Belkide Beşiktaş...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sezon belçika'da ligi şampiyon bitiren anderlecht başaralı golcüsü milan jovanovic beşiktaş'ın trasfer listesinin başında gelen isimlerden.
    Şampiyonlugun ardından belçika'da bir televizyon programına konuk olan anderlecht başkanı roger vanden stock trasferlerle ilgili açıklamalarda bulunurken milan jovanoviç'ten bahsetti.
    Gelecek sezon takımdan ayrılması gündemde olan oyuncuların soruldugu bölümde sıra jovanoviç'e gelince roger vanden stock
    "jovanovic 32 yaşında ona bir seçenek sunmak gerektigini düşünùyorum.bizle kontratı bir yıl daha sözleşmesi var.ama Beşiktaş ve olympiakos kendısiyle ciddi şekilde ilgileniyor.belkide Beşiktaş ya da olympiakos ile daha uzun süreli bir sözleşme yapması onun için de iyi olacaktır"ifadelerini kullandı.
    Anderlecht formasıyla bu sezon başarılı bir grafik çizen 1.83 boyundaki yıldız forvet şampiyonlar ligi nde 5 maçta forma giyip 1 gol kaydetti.ligde ise 26 karşılaşmada görev alan jovanovıç 7 kez fileleri havalandırırken 13 de asist yaparak belçika kulübüne büyük katkı yapmışti

    Kaynak:sporx.com dış haberler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Jovanovicle ilgilendiğimiz falso..
  • fırsat bu fırsat genç oyunculara yönelmek varken hala 30 üstü adamlarla ilgilenmiyordur umarım bjk
  • Bu transfer gerçekleşmiyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.