Şimdi Ara

And konusunda AKP ile HDP başbaşa kaldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
41.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim derdim değil, değiştirmek. Ben böyle mutluyum. Haini başka yerde ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Benim derdim değil, değiştirmek. Ben böyle mutluyum. Haini başka yerde ara.
    ... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)

İSTİKLAL MARŞINI BENİMSİYORMUSUN BENİMSEMİYORMUSUN?
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Evet, sen neden benimsemiyorsun da değiştirmek istiyorsun, acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok guzel gundem yaptilar, c.baskanida bilerek yorum yapmayinca mevzu uzadikca uzuyor ne guzel taktik ama ekonomik kriz,rahibin birakilmasi,iflas verenler uctu gitti hepsi. Siradaki gundemde yeni havaalani ismi olacak sonra elveda 2018 zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 23 Ekim 2018; 0:21:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Evet, sen neden benimsemiyorsun da değiştirmek istiyorsun, acaba?
    ... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)

ben bunu cevabını defalarca dedim, istiklal marşının her harfi her kelimesi her satırına imzamı atarım ruhu ile sözleri ile benim için muhteşem içime sinen bir marştır yazandan binlerce kez ALLAH razı olsun.

bu marşın üstüne yanına altına sağına soluna marş yazmak saçmalıktan ibarettir. tek ve eşsiz olana başka birşey eklemek tamamen saçmalıktır.

benimsiyorum dediysen konu kapanmıştır. çünkü bir insan birşeyi benimsemiş kabul etmiş ise alternatifini aramaz ona birşey eklemez yada yanına birşey koymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 23 Ekim 2018; 0:28:9 >

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Seninkisine kraldan çok kralcılık yapmak denir. Beğenmiyorsan yallah arabistana.
  • Şimdi bazı kişilerle yapay zeka sinir algoritması geliştirme parametrelerini tartışacak değilim ama kısaca söylemek gerekirse;

• ">1" Tek 'mutlak' sonuç penceresi geçit kuralı uygulandığı zaman 1,

• "≥1" Birden çok, birbirine denk geçit kurallı sonuç penceresi uygulandığı zaman ise +1 aktif grup oluyor,

• Uzun vadede '+1' gruplu yarışımdan çıkan algoritmalar, sadece en büyük 1 grubuna karşı kıyaslanmış algoritmalardan daha yüksek sonuçlar veriyor; çünkü sadece biri üzerinden devam eden olgularda denk sonuçlardan yenisi hiç denenmiyor.

Gülün peşinden giderken başka kır çiçeklerini de ezmemeye dikkat ediniz demek oluyor bu. Unutmayın, gül devri olmadı, ama lale devri oldu. Anlayana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 23 Ekim 2018; 1:15:28 >
  • Hadi a haber akp hdpyle el ele temalı haberler yapsın şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz__

Mahluta efendi nasıl lafları eveleyip geveliyorsun görende seni tarafsız zanneder

Alıntıları Göster
    PKK'lılara, Fethullahçılar'a, AKP'lilere, onların yardakçılarına vs. karşı tarafsız değilim elbet.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Ama ne hikmetse tam tersine en düzenbaz, en fırsatçı, en tembel, içi başka dışı başka bir toplum ortaya çıktı. Kemalizm "sağolsun"!

He tosunum,bütün dertlerimizin sebebini tespit etmişsin.Yazık ne kadarda sığsınız.
  • And konusunda AKP ile HDP başbaşa kaldı

Bu harita 1527 senesinde çizilmiştir.

1637 de Katip Çelebi tarafindan da bize uyarlanmistir.

Görüldüğü gibi burasi Türk yurdu'dur.

Her nekedar bazilari aslini inkar etse de, Fıtrat degisse de Kan ayni Kandır.

Dolayısıyla 1.ci cihan harbinde karsimizdakiler ve sirtimizdan bizi bicaklayanlar ile aynı görüşte olanlar hep varolacaktir.Bu yüzden Andimiz gibi soylemlerin ne kadar onemli oldugu burdan anlasilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

PKK'lılara, Fethullahçılar'a, AKP'lilere, onların yardakçılarına vs. karşı tarafsız değilim elbet.

Alıntıları Göster
    Mahluta efendi az kaldı göreceğiz ittifakları

Bende tarafsızım bakalım neler olacak

• Şaşırdıkmı? Tabiki hayır.
  • Ülkenin adı nasıl hala Türkiye kaldı ona hayret ediyorum, her yer arap seviciler ve davacı kürtlerle dolu çünkü, ha bir de suriyeliler geldi daha çok arap doldu ülke :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tweenietomatoes kullanıcısına yanıt
    Ya diyanet nasıl Kürtçü oluyor ben anlamıyorum. Diyanet hanifi mezhebini esas alır kürtler Şafii dir. Yani şöyle anlatiyim Türkiye de din egitimi hanifiye göre anlatılır dualar namaz kılınisi abdest dahil Hersey. Şafii ler Şafii imam arar namaz kılmak için çünkü namaz kılınır farklıdır hatla eğer cuma hutbesi Şafii ye göre okunmazsa Şafii lerin cuma namazı olmaz

Bana göre olması gereken bu burası Türkiye tabikide türkülerin mezhebine uygun olacak diyanet ama bilip bilmeden diyanete burdan sallamaniz hoş değil

İkinci olarak okullarda verilen din eğitimi tamamen yanlış bana göre böyle bir ders varsa bütün dinler anlatılmalı çocuklara zorla anlamını bile bilmediği şeyler ezberletilmemeli bizde sadece İslam bile değil sadece hanifilik anlatılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Bu harita 1527 senesinde çizilmiştir.

1637 de Katip Çelebi tarafindan da bize uyarlanmistir.

Görüldüğü gibi burasi Türk yurdu'dur.

Her nekedar bazilari aslini inkar etse de, Fıtrat degisse de Kan ayni Kandır.

Dolayısıyla 1.ci cihan harbinde karsimizdakiler ve sirtimizdan bizi bicaklayanlar ile aynı görüşte olanlar hep varolacaktir.Bu yüzden Andimiz gibi soylemlerin ne kadar onemli oldugu burdan anlasilabilir.
    türk ve türkiye adının sanki 1923'den sonra birden ortaya çıkmış gibi düşünen cahillere en güzel cevaptır tarihi belgeler.
    haritalar, antlaşmalar, yazışmalar hepsinde adımız türk yurdumuz türk. bunu biz unuturuz da gavur unutmaz.

tarihten diğer haritalar:

www.raremaps.com
    Imperium Turcicum in Europa, Asia, et Africa Regiones . . .
    https://www.raremaps.com/gallery/detail/30265/imperium-turcicum-in-europa-asia-et-africa-regiones-homann

https://www.sandersofoxford.com/shop/product/turcicum-imperium-1/

• Bi zamanlar reis ne demişti "demokrasi amaç değil araçtır" demişti

ispat :
    Ortak Yaşam Portalıyoutube
    Erdoğan: "Demokrasi Amaç Değil Araçtır"
    https://www.youtube.com/watch?v=GdBAUNQ5b2w

ee türklük neymiş çıkarım size kalmış...

• Biri Arap, diğeri Kürt tabi ki rahatsız olacaklar!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.