Şimdi Ara

Ancestors Legacy (2018) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam linki:
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/620590/

    Ancestors Legacy (2018) [ANA KONU]


    Bu oyunun ana konusunu aradım ama bulamadım. Şaşırdım ne yalan söyleyeyim. Benim gibi RTS seven, ama sadece Battle for Middle-earth serisini seve seve oynamış kişiler bu oyunu çok sever diye düşünüyorum. Oyun Destructive Creations adlı Polonyalı oyun stüdyosunun yapımı. Niye Polonyalı diye üstünde durdum? Çünkü Polonyalıların oyun konusunu çözdüğünü düşünüyorum. Yaptıkları oyunların geneli güzel oluyor.

    Oyun Orta Çağ temalı. BFME serisinin "Geliş, ordu yap, yok et" felsefesinin yanı sıra, Age of Empires'ın detaycılığına da sahip. Yani gelişmek ve ordu için maden ve yaşamsal öğeler şart. Oyun müzikleri de oyunun kendisi gibi güzel. Önümüzdeki Steam Yılbaşı indirimlerinde kaçırılmamalı bu türü sevenler tarafından.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyunda Türkçe dil seçeneği bulunmuyor. Bu konuyla ilgili isteğimi oyunun yapımcısına ilettim. Şöyle bir cevap aldım;

    "Hey,

    We do not currently plan adding Turkish language into our game. This may change in the future should more players ask for it, but as of now you are the only one that have requested that since the first beta. Thank you for writing to us ;)

    Regards,
    DC Team."

    Beta sürecinden beri Türkçe dil seçeneğiyle ilgili istekte bulunan tek kişi ben mişim Ama ne kadar çok isteyen olursa, oyuna Türkçe dil seçeneğinin gelmesi o kadar mümkün hale gelecek. Çünkü bununla ilgili olumlu bir cevap aldım. Oyunu oynayan arkadaşlar, 2 dakikasını ayırıp "support@destructivecreations.pl" adresine bu isteğini iletirse çok güzel olur. Ne kadar çok kişi isterse, bu hedefe o kadar çok yaklaşırız.




  • Bu oyunu oynayan yok mu aramızda ?
  • hoş gözüküyor yaz indiriminde değerlendirebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun single player olarak çok iyi ancak online kısmına geldiğinde patlıyor. Çünkü haritalar koridor mantığıyla tasarlanmış biraz ve askeri birlikler vs. çok derin stratejiler üretmeye izin vermiyor. Bu yüzden oynayan kişi sayısı az. Singleplayer kısmını oynayan atıyor kenara maalesef.
  • Niye çok tutulmadı bu oyun bilmiyorum ama oyun güzel, Türkçe dil seçeneği de eklense tadından yenmez.
  • Online içeriklerden nefret ederim. Campaign modu için alınır mı 20 liraya?
  • Oyun hakkında:

    Ortaçağ Avrupa'sında ordunun başına geç ve sonu gelmez muazzam mücadelelere atıl. Viking, Anglo-Sakson, Cermen ve Slav olmak üzere dört halktan birini seçtikten sonra, sadece düşman askeri garnizonlarını kasaba ve köylerini ele geçirip yağmalamanın ötesine geçen bir görevin var. Elindeki çok çeşitli taktik seçenekleri kullanarak, çevre şartlarını stratejik bir avantaja dönüştürerek ve geçici üs ve yerleşimlerini gerektiği gibi yöneterek nihayi zafere ulaşabilecek misin?

    Ortaçağdaki tarihsel olaylardan ilham alan gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Ancestors Legacy kaynak yönetimi ve geniş ölçekli üs inşası ile muazzam meydanlarda yapılan takım temelli savaşları bir araya getiriyor. Üstelik, Unreal Engine 4 teknolojisi sayesinde bunu muhteşem ayrıntılarla dolu bir görsellik eşliğinde sunuyor. Tek bir tuşa basarak kullanabileceğin sinematik aksiyon kamerası ile kendini savaş meydanının tam ortasında hissedecek, Ortaçağın kan deryası tarihini daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyeceksin.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ancestors_Legacy_11_Haziranda_Switche_Geliyor-101484.htm

    -----

    Ancestors Reveal Trailer



    -----

    Ancestors Legacy Boleslav Campaign Trailer



    -----

    Ancestors Legacy - Battle Prayer Trailer





  • Oyunun dil dosyalarını bulamadım, bulursam türkçe dil getirmek isterim tabi bu ilk çevirim olacağı için pek fazla beklenti yaratmak istemem kimsede.
  • Bu oyunun neden ses getirmediğine hala şaşkınım açıkçası. Konuyu açmışım ama, üstüne konuşan pek kişi olmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.