Şimdi Ara

Anayasa değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır bir anayasa değişikliği,anayasa değişikliği diye tutturmuşlar gidiyor. Arkadaş anayasaya uyan mı varki yeni anayasa yapıyorsunuz. ülkenin başındakiler anayasaya uymuyor.
    hukuka ve demokrasiye saygı olsa,halk ve ülke yöneticileri devletin çıkarları halkınkın çıkarları için hareket etse Anayasana bile hiç gerek yoktur.
    İngiltere nin yazılı anayasası bile yok,ama sistem tıkır tıkır işliyor.

bize dünyanın en mükemmel anayasasını bile yapsalar beyhudedir,çünkü anayasayı ilk ihlal edecek kişiler gene o anayasayı yazan kişiler olacaktır.

• Gerektiğinde mevzuatı kenara koyun diyen biri var başımızda.

Aynısı başkanlık sistemine de uzatılabilir. Başkanlık şöyle iyi, böyle iyi diye övüp duruyorlar. Yöneten insanlar vatansever olduktan sonra isterse kraliyet olsun.

Sorun sistemde, yasada değil insanlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sizi yönetenler günden güne zenginleşiyorsa sizden çalıyor demektir.ayrıca çıkardığı kanunlar sizi korumak için değil kendini sizden korumak içindir

bir yerde görmüştüm anayasa felan yazınca paylaşayım dedim
  • Daha rahat çalabilecekleri bir anayasada mutabakat kurmak istiyorlar. Baştaki partilerin uzlaşısıda bu doğrultuda. A partisi birtek ben çalacağım diyor diğer partilerde bizde çalmak istiyoruz eşit bölünsün diyor. Böylece uzlaşma sağlanmıyor. Halka sorucaklar çalalımmı çalmayalımmı diye. Halkta cebinde para olmamasından hoşlanan mazoşist bir topluluk olduğu için bizi köle yapın ve hep çalın oyunu vericek gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.