Şimdi Ara

Anapolon hakkında bilgisi olan? 2 kutu aldımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 50mg 2kutu Anapolon 25ytl x 2 = 50ytl gibi bi paraya aldım. 58kiloyum amacım sadece 10 kilo almak... 10kilo alıp bırakmak ıstıyorum. sizce günde kaç tane kullanmalıyım?.. 10kilo aldıktan sonra bırakırsam kilo kaybı olurmu?.. çok güçlü bi ilaçmış galiba... bilen varmı..



  • Diger yollari denedin mi ilactan önce ?

    Ayrica kendi basiniza gidip ilac milac almayin aliyorsaniz da buraya yazmayin bari..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Seferoglu

    Diger yollari denedin mi ilactan önce ?

    Ayrica kendi basiniza gidip ilac milac almayin aliyorsaniz da buraya yazmayin bari..


    ben ne diyom sen ne cevp veriyosun. töbe töbe. sanamı soracam ne yazcamı bi derdimiz varki yazdık
  • O ilaç kendi başına kilo aldırmaz hem body building yapman gerek hemde çok iyi protein ve b vitamini alan gerek. Saç dökülmesi yapar haberin olsun.
  • geri verme ihtimalim olmadığına göre almanyadaki kuzenime hediye edecem... tek çare bu... sağol...
  • Sana kim tavsiye etti hiç bir spor aktivitesi yapmadan ve vücudu beslemeden imkansızında ötesinde kilo alman.
    Aldığın hap mı iğne mi ?
  • hap. 50mg 20tablet. kuzenim tavsiye etti body yapiyor almanyada. 10kilo almak istiyorum dedim oda tavsiye etti. az yan etkisi var ama kilo aldirir dedi. ne bileyim bu kadar öldürücü bi hap oldugunu... body yapmayan adama yaramaz bu.. araştırdım netten biraz. amacım sadece kilo almaktı. gitti para.. olsun hiçbişey sağlığımdan önemli değil......
  • Bu ilaç yerine weight gainer leri dene içinde protein ve karbonhidrat var. Tam senlik dene istersen. Hiç bir yan etkisi yok:
  • sağol.. öyle yapacam... ilerleyen tarihlerde.....
  • Anapolon en güçlü steroidlerden biridir. Çok kısa zamanda inanılmaz kuvvet artışı sağlar. Cinsel isteği maksimuma çıkarır, çok hızlı bir şekilde kilo alırsın 2 -3 kutuyla 8-10 kilo alınabilir evet. Fakat alınan kilo değildir sadece sudur. Yani vücut su tutar. Şişersin kilo aldım sanırsın ama bu sadece vücutta tutulan sudur. Karaciğere inanılmaz zarar verir. 3 kutusu bile sarılık için yeterlidir. Çok fazla saç dökülmesi yapar. Kelliğe kadar gider. Sivilceleri patlatmak için amele pazarından iki tane amele tutman gerek. Testislerin normal testosteron üretimini durdurur ve kısırlığa kadar gider. Aldığın 10 kiloyu işeyerek geri verirsin sanada geriye kalan ölü bir pipi, sivilce ve kel bir kafa kalır. Durum bu. Ama ille kilo alacağım dersen özelden ulaş sana birkaç tavsiyem var. Ama bu ilaçlara sakın bulaşma. Uzun bir süre bende çok uğraştım kilo almak için çözümü var rahat ol.




  • Üsteki arkadaş sanırım bunu çok yüksek dozlarda ve uzun süre kullandığında yan etkileri olduğunu söylemiş Anapolon şimdiye kadar yaratılmış en güçlü oral steroiddir elbette bu aspirin gibi içilemez max 6 hafta kullanılmalı ciddi yan etkilerden kaçınmak için ve karaciğer koruyucu yani Milk thistle gibi şeylerle Kullanılmalı ve günde 3-4 litre su içilmelidir egitim ve diyeti sağlam yaparsanız anapolon kullanırken alınan kilonun %60 kalıcı olucaktır diğeri su olduğu için belli bir süreden sonra vücüddan atılır,

    Referans:

    http://www.steroidansiklopedisi.com/p/anadrol-anapolon-nedir-ne-ise-yarar.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.