Şimdi Ara

Anaokulunda öğrenciyi sürükleyen öğretmene soruşturma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sağlık Mahallesi’nde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Latife Hanım Anaokulu’nda görevli kadın öğretmen M.A.,iddiaya göre sınıfta yaramazlık yaptığı gerekçesiyleerkek öğrenciyikolundan tutup başka bir sınıfa götürmek istedi.Öğretmen M.A., koridorda yürürken gitmek istemeyen ve kendisini yere bırakan öğrenciyikollarından tutup sürükledi. M.A., daha sonra yanına gelen başka bir görevlinin de yardımıyla çocuğu sınıfa soktu. Öğretmenin okul koridorunda öğrenciye kötü muamelesi güvenlik kamerasına yansıdı.

    M.A. hakkında, koridorda sürüklediği öğrencinin ailesive 2 aile daha, çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve polise şikayette bulundu.Şikayet üzerine öğretmen hakkındageçen 8 Haziran’da hem idari, hem adli soruşturma başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, "Okul müdürlüğünce öğrenci velisinin şikayet dilekçesi müdürlüğümüze iletilmiş, adı geçen öğretmen hakkında 8 Haziran 2017 tarihi itibariyle inceleme, soruşturma başlatılmıştır" denildi.

    Adli soruşturma kapsamında 3 öğrenci velisi polise ifade vererek öğretmenden şikayetçi olurken, okul müdürünün de ifadesinin alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
    http://www.hurriyet.com.tr/burasi-bir-anaokulu-kameralar-her-seyi-kaydetti-40496277



  • Öğrencinin o saatte orada ne işi varmış?
    Dur lan başka bir şey içindi bu sığır soru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.