Şimdi Ara

Analog Sony

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nereye yazacagımı bulamadıgımdan en uygun burası geldı
    elımde 1999 yılında alınma sony camera var ve 12-13 adet 2 saatlık kasetlerı var mını dv lerden daha buyuk kasetlerı
    bu kasetlerı pc ye aktarmak ıstıyorum
    kamerada sadece 1 kablo var 1 ucunda vıdeo ve ses cıkışı var dıger ucunda scart var.Direk TV den ızlemek için
    dun bıraz kablo aldım bu vıdeo cıkısını svideoya çevirici ve ses çıkışınıda microfon girişine çeviricilerden
    benım sormak ıstedıgım ben sımdı bu goruntuyu tv kartıylamı aktaracagım veya capture kart falanmı almam gerekıyor
    dırek ekran kartının uzerındekı svideo ıle alamazmıyım.
    alacaksam hangı programla alabılırım
    teşekkurler

• Makina kodunu fln verseydin daha kolay olurdu gerçi ama sanki elindeki kablo bilgisayara aktarım kablosundan ziyade direk TV den izlemek için gerekli olan bir kabloya benziyor. Eğer kameranda başka aktarım çıkışı yoksa dediğin gibi bilgisayara görüntüleri atman için kablona scart dönüştürücünü değiştirip capture kartına uygun bir giriş haline getirmen gerekir. Kısaca bu durumda, varolan kablona ekleme bir kablo takıcaksın (tabii bilgisayarında capture kartın varsa). Görüntü kartınızın capture özelliği varmı diye kontrol edin yoksa hardware olarak alıp makinanıza takmanız gerekir aksi takdirde görüntüyü atamassınız bilgisayara. Ben eski analog sony kameram için, InterVideo winproducer v2.0 kullanıyorum (3.0 da çıkmış), en iyi program olduğunu iddaa edemem ama görüntü kartımın sürücüleriyle birlikte bedava verilmişti, güzel iş çıkardığını söyleyebilirim.

*Tv tuner farklı bir donanımdır.
    *Ekran kartınız video capture özellikliyse, scart kablonuza svideo dönüştürü kabloyla birleştirebilirsiniz.

• merhaba elimde bır avermedia analog tv kartıda var yenı modellerden.Svideodan goruntuyu ve sound in kısmındanda seni alabılırım diye dusunuyorum
    dun gıttım elektronıkçıden bıraz kablo aldım.TOS uç denılıyor herhalde tam bılemıyorum
    sımdı cameradakı video cıkısına bu tos ucu taktım diger ucuda svideo,bunuda tvkartının svideo kısmına taktım.Avermedıanın kendı yazılımıyla mod seçeneklerınden svideoya geldım kameradakı kasetı oynatmaya basladım ama goruntu alamadım.Ses içinde aynı sekılde bı kablo bulsum bunuda taktım sesde alamadım tabıkı.
    sımdı goruntuyu svideodan yakalamak ıcın bırsey yapmam gerekıyormu yada kablolar uyumsuzdu bılemıyorum
  • Bilgisayarınızın aygıt yöneticisinde ses, video ve oyun kumandası kısmında Avermedia avertv wdm video (ve audio) capture 878 (gibi) gibi yüklü bir sürücü görülüyormu (yada ona benzer bişey?) Bazen tv kartını kurarken (varsa) capture sürücüleri kurmayı unutabiliyoruz. Birde camera çalıştırıldığında ekranınızda görüntü hemen çıkmayabilir, görüntü olmasada record tuşuna basın bazen o vakit gelebilir. Sorun devam ederse , kullandığınız grafik kartı, tv kartı ve kameranızın adını ve modelini tam olarak yazarsanız iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.