Şimdi Ara

Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: IVANGUARDI
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.047
Cevap
129
Favori
1.616.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 sene çektim bu hastalığı ve 2 sene önce de ameliyat oldum.Eger kronikleştiyse hayatınızı zindan etmeyin ameliyat olun ve kurtulun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 gün önce sfinkterotomi ameliyati oldum. Şükür şu an fissüre dair bir ağrı yaşamıyorum. Ancak dikiş atılan yer haliyle yara olduğu için daha kapanmadı ve ordan sıvı geliyor. Özellikle çok yürüdüğümde rahatsız ediyor orda ki kayganlık hissi. Kontrole gittiğimde her şey yolunda dedi doktorum günde iki kez fito krem kullanmaya devam dedi. Bu şekilde olan var mı yara kaç günde tamamen kapanır dikişler ne zaman düşer?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blt88 B kullanıcısına yanıt

    Benim dikişler 6. Gün düşmüştü. 20 gün batikonlu sıcak su banyosu yapmıştım. Yara 4. Haftadan sonra kapanıyor 6 haftayı bulabiliyor. Benim 4. Haftam bitti, genel anlamda iyiyim, bir sorunum kalmadı, herhangi bir yan etki de yaşamadım. Ameliyatı tavsiye ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funk Wizard F kullanıcısına yanıt

    Benimde belki dikişler düşmüştür farketmeden yürürken falan ilk zamanlar batıyodu şu an şükür bi sıkıntım yok yara akıntısı dışında. İnşallah şu yara da kapanırsa kötü bi durum kalmıycak. Ameliyat en kesin çözüm gibi bu illet için. Acı çeken herkesin kurtulması dileğiyle..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3-4 seviyeleri arasında bir hemoroid mevcuttu. Korhan Taviloğlu isimli doktora diğer yerlerden yaptırabileceğim fiyatın 10 katını verip yaptırdım bu ameliyatı. İçim rahat olsun diye ama gelin görün ki arkadaş parayı aldıktan sonra kontrolleri bir triplerle devam etmeye başladı. Üstüne sadece kontrol edip hiçbir şey yapmayıp gönderdiği 6 kontrolden birini 1 ay geciktirdim diye neredeyse yaptığı hatalı ameliyatı bana yükleyecekti. Az da olsa bir akıntı olduğunu söylediğimde ise bu 6 kontrolde bir şey yok deyip geçiştirdi. Bir de üstü çıkıp yaptığı hatalı ameliyatı bana yıkmaya çalışması işin tuzu biberi oldu ağzıma ne geliyorsa seviyeli bir şekilde söyledim. İnsan olmak önemli arkadaşlar okumakla insan olunmuyor. Neyse şu anlık hemoroid sorunum yok en azından. Kontrollerimi de artık başka doktordan yaptıracağım. Anladığınız üzere para ile rezil olmak nasıl oluyormuş onu tecrübe etmiş oldum 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Eylül 2022; 23:5:10 >
  • Herkese merhaba, daha önce burada çokça yazmıştım. Biz de karantina günlerinde bu hastalıkla tanıştık ve bizi çok uğraştırdı. 1 sene kadar çektikten ve farklı şehirlerde farklı doktorlara gorundukten sonra Ankara'da Sezai Leventogluna ameliyat olduk. Muayene, ameliyat, kontroller iyi görünüyordu ama sürekli gelen bir akinti vardı. Defalarca kontrole gittik ve hocaya durumu söylediğimizde : "herşey normal, bir sıkıntı yok ve geçecek." dedi. Bir keresinde: "sizin bozup bizim duzeltemeyecegimiz birşey yok." bile dedi. Ne demekse, sanki bile isteye hasta olduk. En son şikayetimiz devam edince koloniskopi istedi. Biz de artık güvenimiz sarsıldığı için İzmir de aynı ameliyatı yapan başka bir profesöre gittik ve ameliyat sonrası komplikasyon benzeri birşey olduğunu söyledi. İç sfinkter kasının bütünlüğü bozulmuş ve bu yüzden diski kaçırma oluyor dedi. Biz de çok araştırıp Sezai hocaya gitmiştik ama şansızlık yaşadık. Ameliyat sonrası oluşan bu durumu kabul edip bizi yönlendirmesini beklerdik ama bizi geçiştirdigini hissediyoruz. Bu işler maalesef biraz da şans sanırım. İş arkadasimiz benzer sorunla İstanbul'a Korhan Tahvilogluna gitti ve yüklü bir miktar ameliyat parası ödedi. Onun sorunu an fissur ve fazlasiydi. Durumu ve ameliyatı daha zordu ama nerdeyse 1 sene oldu o da hem iyilesemedi hem de doktorundan memnun değil. Ben tekrar böyle bir durum olsa Sezai Leventogluna tavsiye etmiyorum. Ameliyat edene kadar gayet şirin ama sonrasında kendinden emin şekilde sizi savusturabilir. İnsanlığı ve davranışları daha iyi bir doktor bulun bence. Size güven versin ama gecirtirmesin. Umudunuzu da kaybetmeyin, biz hala kaybetmedik. Herkese acil şifalar dilerim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canrush C kullanıcısına yanıt
    Operasyon risklidir. Bu risklere pek değinilmez. Gövdemiz operasyon ile yıpranır. Gövdemizdeki bozuklukları iyileştirmek için ne yapıp ne edip doğal yolları seçmeliyiz. Gövdemizin kendi kendisini iyileştirme özelliği vardır.

    Sindirim sistemi için magnezyumun yararlı olduğu biliniyor. Magnezyum sindirimi düzenler, kolaylaştırır. Buna pek değinilmiyor.

    "Ameliyat edene kadar gayet şirin ama sonrasında kendinden emin şekilde sizi savusturabilir." olayındaki ameliyat yerine herhangi bir ürün yada bir servis de koyabilirsiniz. "Ürün / servisi satana dek iyi, sattıktan sonra kötü" tanımı birçok durum için geçerli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Bütün ameliyatlarda az ya da çok risk vardır burada önemli olan ameliyat sonrası karşılaştığımız olayı kabul etmeyip bizi yonlendirmemesi. Genel olarak bizim doktortan memnundu insanlar ama operasyon öncesi daha önce sıkıntı yaşayan bir hastasıyla da buradan mesajlasmistik. Bu işin en iyilerinden denilen 2 doktoru biz ve arkadaşımız tecrübe etti ve sonuç hayal ettiğimiz gibi olmadı. Bence bu doktorlara harciyacaklari paradan önce çok iyi gastroenteroloji doktorları araştırsın insanlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    Magnezyumdan bahsetmişsiniz.

    Bence de epey bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

    Rahatsızlığı olanlar günde 1-2 avuç tüketsinler.

  • yıllar önce basur ve çatlak ameliyatı oldum son günlerde batma ve kötü kokulu akıntı gelme ye başladi insanlar kokudan rahatsız oluyor tedavi için tavsiyesi olan var mi

  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Siz de deneyimlisiniz maalesef, doktora görünmeniz lazım. Kötü kokulu akıntıyi geçiştirmemek lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canrush C kullanıcısına yanıt

    hocam ilaci hapi falan yok mu bu kötü kokunun karbonat falan içsek olmaz mi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 17 Ekim 2022; 19:46:10 >
  • Arkadaşlar lis ameliyatını istanbul da en iyi hangi doktor yapıyor? Anadolu yakasında oturuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Bakın doktor değilim ama maalesef bu konu ile o kadar çok ilgilendik ki doğru ya da yanlış aklımıza birşeyler geliyor. Sizi telaslandirmak istemiyorum ama bahsettiğiniz şekilde bir durumu duyduğumda aklıma fistül geliyor. O sebeple vakit kaybetmeden kontrole gitmenizi tavsiye ederim. Bizde de akıntı var ama koku yok. Biz de ki akıntının diski gelen akıntı olduğunu biliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canrush C kullanıcısına yanıt

    hocam bgn doktora gittim fistül ya da gözle görülür başka birşey yok dedi ufak tefek basur ve çatlaklar var dedi akıntı için istersen rektoskobi yaptırabilirsin dedi,procto glyvenol ve lacofen krem yazdı hocam bu kremler nasıl kullanilacak ;procto glyvenol un başina takılan tüple içeriye uyguladıktan sonra tekrar parmağimizi içeri sokup kremi yedirmemiz mi gerekiyor.

  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Onu kullanmadim , o yüzden bilmiyorum. Kullanım şekli yaşıyordur kutuda. Fistül olmamasina sevindim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eger 2-3 aydan fazladır varsa iyileşmesi çok zor ben 2 sene acı cektim bos yere ameliyat olduktan sonra ilk günden itibaren agrılarım azaldı..Boş yere 2 sene acı çektim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende makatta siğil çıktı önce onları yaktırdım koterle. Daha sonra fissür oluştu ve botox yaptırdım. Ama botox fayda etmedi. İnce dışkılama yapıyorum. Tuvaletim takılıyor gibi oluyor. Zor yapıyorum. Ve yapınca kanama oluyor. Flep ameliyatından önce lis denemeyi düşünüyorum. Ama listen fayda göremeyenler de oldukça çok. Kafam çok karışık. Ne yapsam bilmiyorum. Her tuvalet bi işkence gibi. Kremlerle idare etmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izzetaslan İ kullanıcısına yanıt
    Lifli beslenme kesinlikle yapilmali ama o kadar zor bir hastalık ki psikolojiyi bozdugundan ne kadar düzgün beslenseniz bile istediğiniz sonuca ulaşamıyor olabilirsiniz. Kafaya çok takmamayi başarırsanız tedavi olabilirsiniz. Lif takviyesi için suplement var. Sezai hoca vermişti. İnternetten de satışı var. Kullanmanız hacimli diskilamayi sağlıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canrush C kullanıcısına yanıt

    adi nedir suplementin sarı renkli musil mi

  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.