Şimdi Ara

Anakarta şekerli çay döküldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    Hocam evet tehlikeli ve sağlığa zararlıdır ancak ölümcül ağır olmuş :) ciltle teması durumunda suyla temizlenebilir. Uzun süre ve çok yoğun maruz kalınmadığı sürece ciltten sağlığı tehdit edecek bir zarar veremez. Ancak maske eldiven gözlük tabi ki candır.
  • Çay şekeriz içilir

  • Ne kadar temizlesen de, eğer herhangi bir komponent kısa devre sebebiyle hasar aldıysa, onu değiştirmeden düzelmeme ihtimali var.


    Saf su/izopropil alkol ile temizledikten sonra (Belirtilen soluma ve dokunma önlemlerini alarak) şansınızı denemeden önce, kart üzerinde problemli bir malzeme var mı diye göz kontrolü yapabilirsiniz, kart üzerinde yanık olabilecek su yollarına da bakabilirsiniz.

    Izopropil alkolü çok sert olmayan bir fırça ile de uygulayabilirsiniz.

    Örnek:

    Anakarta şekerli çay döküldü


    Anakarta şekerli çay döküldü


    Anakarta şekerli çay döküldü




  • sanırım anca ultrasonik temizleyicinin içine konularak temizlenebilir, diğer yöntemler amatör ve riskli olur. denemek istiyorsanız kesinlikle ipa ile deneyin tüylü bi mikrofiber bez(bim-a101de satılanlar olabilir tüyleri uzun) ve mutlaka açık ortamda eldiven+maske takarak yapın ciğerinizi ve elinizi ciddi tahriş edebilir şakası yok.

  • suphion kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Detaylı şekilde inceledim herhangi bir sıkıntı yok. Sadece şekerin hala izleri gözüküyor o kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • agmerhamto kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ultrasonik temizleyici iyi olur gibime geliyor. Yarın tanıdığım birine götürücem. Kendi başıma normal bir temizleme yapmayı düşündüm ama pek bişey istemedi benden. Bakalım nasıl yaptığını da soracam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pc çalışırken dökülmüş ve pc sonradan kapanmış anakart gitmiş olabilir tabi ekran kartına da geldiyse oda gidebilirAnakarta şekerli çay döküldü kısaca temizlemek fayda etmeyebilir. temizleme saf alkol ve boya fırçasıyla yapılabilirAnakarta şekerli çay döküldü 


    Anakarta şekerli çay döküldü
  • Benzer durum yıllar önce benim başıma gelmişti. Kasa yan yatık ve kapak açıkken anakartın doğrudan üzerine bir bardak gazoz dökülmüş ve bilgisayar kapanmış. Ben eve geldiğimde tüm parçaları söküp ılık suyla dusta yıkamış ve saç kurutma makinasıyla kurutmuştum. Herşey sorunsuz çalışmaya devam etti yıllarca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm arkadaşlar. Neler olduğunu haber vermek istedim. Anakartın bozuk olduğu kesindi, başka yerlerde denedim bozuktu. Öncelikle anakartı fırça ve temizleme için uygun bir tinerle temizledim. Kurutmadan sonra tekrar taktım olmadı. Ama bu sefer anakart çalıştı, ama ekran kartının da bozuk olduğunu tespit ettim malesef. Ekran kartına çok az gelmişti, iç kısma girmemiş, sadece alt yeşil kısma biraz gelmişti ama yinede nasıl olduysa bozulmuş. Anakart nispeten ucuz olduğu için temizlerken tedirginlik yaşamadım ama ekran kartı pahalı olduğu için mecidiyeköyde tanıdığım bir tamirciye verdim. Hem anakartı tekrardan, hem ekran kartını tinere yatırmış. 4 gün sonra müjdeli haber geldi, çalışmış iki parçada. Eve getirdim kasaya kurdum, her şey sorunsuz şuan 3 gündür. Tamirci de Allah razı olsun çok uğraştığını söylemesine rağmen 200 lira gibi ucuz bir fiyata yaptı. 3 gündür hiç bir sıkıntı yok. Hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Çoğunlukla da sizin tavsiyeleriniz uygulanmış zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • slmklcgl S kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun şansın varmışAnakarta şekerli çay döküldü 

  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.