Şimdi Ara

Anakart yanmış olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım dıdıdıdıdıdı diye bir sürü kesik kesik ses geldi. Sonra bilgisayarcıya götürdüm, ana kart yanmış olabilir, bi bakıyım ben, yarın gel dedi. Şu ana kadar 2 anakartım yandı. Fakat ikisinde de, bilgisayarı açınca hiç ses gelmiyordu. Fakat bu seferkinde arda arda ses geliyor. Sizce bu sefer de gerçekten yanmış olabilir mi? Adam beni kazıklamak için yanmış derse, ona göre davranıcam. Teşekkürler.



  • Bakmadan birşey diyemem ama birden mi başladı o ses?
  • bence o adama fazla güven me habire anakart yanar mı

    sistemi ve sorunu daha detaylı yazıp cevap alabilirsin
  • Açıkcası sistem boot failure veriyodu. İnternetten arattım, harddisc'in idesini çıkar tak, bi de bios pilini çıkar tak yazmışlar. Ondan sonra bu hale geldi. Ana kartım iyi değil. GigaByte LGA 775. Dediğim gibi seri şekilde dı dı dı dı dı dı yapıyor.
  • Anakart sana hata kodunu dıt sesleri ile bildiriyor... Küçük bir aramayya ulaşabilrsin hata kodlarına mesela bu sitedehttp://www.bilgiportal.com/v1/idx/12/575/Donanm/makale/Bios-hata-sesleri.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.