Şimdi Ara

Anakart ses kartını görmez oldu - GA-EX58-UD3R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikler herkese selamlar,

    Sorunum şu gigabayt - GA-EX58-UD3R anakartım (2008'den beri kullanıyorum hiç sorun çıkartmadı) creative 3D ses kartıyla kullanıyordum 2 senedir, geçenlerde sistemi yeniden kurdum (win10 yeniden kurulum) ses kartını görmedi, daha sonra usden tekrar win10 kurdum, bazen görüyor bazen görmüyor açılışlarda.. Ses kartında sorun yok başka 2 farklı pcde denedim, anakarttan çıkarı geri takınca görüyor, pc kapatayım sonra açayım, görmüyor, yine çıkart tak yapınca bazen görüyor bazen görmüyor kafasına göre takılıyor. bios update yapayım dedim, eski bir güncelleme var olmadı.. 2 kartta çalışıyor ama bazen biri işlevini yapmıyor.

    Sürücüler Güncel
    Windows Lisanslı
    anakartı sıfırladım
    anakartın pilini çıkartarak sıfırladım

    çözüm olmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 13 Ekim 2017; 14:38:6 >



  • belki biraz garip gelebilir ancak format attıktan sonra interneti pc'ye bağlamayın , otomatik olarak sürücü indiriyor windows10 , sizin kendi kullandığınız sürücüyü yükleyin öyle interneti açın benim nahimic2+ ses driver'ı öyle çözümlenmişti. Windows'un kendi indirdiği sürücü ile benim kurduğum çakışma yapıyordu.
  • benım bu sorunum hala çözülmedi fikri olan varmıdır
  • GÜNCEL, GA-EX58-UD3R modlu bios nerden bulabilirm, sorunum düzelmedi gitti, piyasada 1366 anakartta yok, ilanlarda var uçuk kaçık fiyatlar istiyorlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.