Anakart Seçimi X870
-
-
msi ile ilgili bazı olumsuz yorumlar okumuştum , siz hangi anakarttan geçmek istiyorsunuz
_____________________________ Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana) -
Bendeki Anakart MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi Hocam.Yeni Anakart Aldığımda Bunu Arkadaşa Vericem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR -
bende uzun yıllar sonra bir sistem topladım . önceki anakartım gigabyte idi ve yeni sistemde mutlaka asus alırım diyordum ama yine olmadı bende msi b650 tomahawk aldım ilk başlarda oldukça sorun yaşadım ama şuan sorunsuz kullanıyorum , asus lar için genelde son zamanlarda sorunlar var deniyordu ama bakıyorum pekte şikayet göremiyorum asus anakartlarda imkanım olsa asus x870 hero denemek isterdim bende
_____________________________ Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana) -
Anakartı neden değiştirmek istiyorsun hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
X Serisi Anakarta Geçmek İstiyorum Hocam.İlerleyen zamanlarda sistemi parça parça yükselticem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR -
Şu yüzden sordum, x veya 8 serisi anakarta ihtiyaç duymuyor olabilirsin, sırf yeni diye geçmenin bir anlamı olmayabilir performans açısından ama spesifik bir ihtiyaç varsa bir şey diyemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sistemi ilerleyen zamanlarda güncelleme yapıcam SSD , ekran kartı sistemi güncel parçalardan oluşturmak için hocam
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-gaming-x870-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,741703978.html
_____________________________ 0606
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt