Şimdi Ara

anakart montaj delikleri sorunu :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar anakartmı kasaya takınca mavi ekranlar alıyorum ama dışarda kullanınca bişi yok 2 gündür test ediyorum sorunsuz montaj delikleri küçük nokta lehimler var ve bazıları silinmiş acaba kısa devre fln mı yaptırıyor anlamadım bi el atın

• sanırım kısa devre sorunu ... civataların altına üstüne koyabılecegınız iletken olmayan kaucuk yada kagıt gibi pullar var .. bilgisayarcılarda vardır diye düşünüyorum .. yada siz uğraşırsanız cıvataya temas etmeyeceği şekilde yalıtkan bişi uydurabılrsenız sorun çözulur diye düşünüyorum..

Unknown58 ..haklı .. altında daha önceki montajdan kalan vidalardan varsa anakartın arkasında lehimlere temas edıyordur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 11 Eylül 2012; 12:29:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart VGA LED Problemi Yardım !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.