Şimdi Ara

Anakart Fan Girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım da Gigabyte H510M H anakart bulunmakta. Sisteme 2 adet daha fan takmak istiyorum fakat anakartta 1 tane system fan girişi görebildim. Benim mi yanlışım var yardımcı olabilir misiniz?

Eğer tek fan girişi var ise linkteki ürünü alsam işe yarar mı? tam olarak bilgim yok.

• Anakartınızın fan bağlantılarının her birinin 2 Amper güç çıkışı var, sıvı soğutma pompaları ve çoklu fan kullanımı için tasarlanmış iyi bir değer. Kullanmayı düşündüğünüz fanların özelliklerine bakarak biraz handikap değeri vererek toplamı bulunuz.

Genelde 2000rpm üstüne çıkmayan sessiz tabir edilen 120mm fanlar 0.2-0.3 amper güç çeker, bu halde iki fanı kolaylıkla kullanabilirsiniz. Aynı marka/model fanları kullanmaya dikkat edin ki dönüş hızlarında karmaşa yaşanmasın.

Anakart Fan Girişi
    Anakart Fan Girişi
    Anakart Fan Girişigıgabyte
    H510M H (rev. 1.0/1.1) Specification | Motherboard - GIGABYTE Global
    https://www.gigabyte.com/Motherboard/H510M-H-rev-10-11/sp#sp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOKTURUK -- 8 Nisan 2022; 2:19:11 >

• Anakarttan yana sorun olmaz calisir, 3 de takabilirsin ama bu adaptörün kablo kalitesini bilmem. Nasil anlarsin? Aldin taktin, adaptörün sicakligini gözlemle, kablo isinmiyorsa devam edersin. Isiniyorsa iade edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata ise hemen al gitsin dene. olmadı iade edersin arkadasların dediklerinide yaparsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.