Şimdi Ara

Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartımın markasını nasıl öğrenebilirim? kasayı açmak dışında bi kitapçığıda yok, alırken küçüktüm markasını felan hatırlamıyorum bi yolu varsa bilenler lütfen paylaşsın

• googlede everest ultimade edition yaz çıkan sitelerden birinden programı yüklüyüp anakartın dahil olmak üzere bilgisayarın ile ilgili tüm bilgileri görebilirsin
  • çok saol dostum ram ve ekran kartı alıcamda, anakartımın en fazla ne kadar desteklediğini öğrenebileceğim bişi varmı?
  • Anakartınızın marka ve modelini buraya yazarsanız ya da googleda araştırırsanız anakartınızn özelliklerini öğrenebilirsiinz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Selç|

çok saol dostum ram ve ekran kartı alıcamda, anakartımın en fazla ne kadar desteklediğini öğrenebileceğim bişi varmı?

2 gb kadar problem olmaz fakat ekran kartı anakartınızın haricinde psu gücüne bakar

Yeni seri bir ekran kartı için 450~500 watt güç kaynağına ihtiyacınız var (gerçek)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiGER001

googlede everest ultimade edition yaz çıkan sitelerden birinden programı yüklüyüp anakartın dahil olmak üzere bilgisayarın ile ilgili tüm bilgileri görebilirsin

quote:

Anakartınızın marka ve modelini buraya yazarsanız ya da googleda araştırırsanız anakartınızn özelliklerini öğrenebilirsiinz.

+1

quote:

2 gb kadar problem olmaz fakat ekran kartı anakartınızın haricinde psu gücüne bakar

Yeni seri bir ekran kartı için 450~500 watt güç kaynağına ihtiyacınız var (gerçek)

Anakartın modeline göre değişir. Modeli bilmeden kesin bişey söylemek mümkün değil.

• çok saolun arkadaşlar buldum ben gerçekten çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.