Şimdi Ara

Anahtar Düşmüyo QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dünden beri maç spamlıyorum 4 kutu düşürdüm ama anahtar düşmüyor çıldırıcam. Wolfteam gibi oldu oyun. Rp ile kasa anahtar alıyosun çok saçma. İP ile hiçbir şey alınmıyo artık, 54650 ip boşu boşuna duruyo öyle kenarda

• Bana kutu atar mısın? 490'lık gizemli kutulardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4A1-S -- 13 Şubat 2016; 16:19:25 >
  • amaç o zaten, anahtar düşse de bir şey olmuyor ki. anahtar parçası düşüyor 3 parça bir anahtar ediyor. anahtar yapsan ne olacak ayrıca ilk kasa gibi skin+öz+ward skin atmıyor. ya 300 400 öz çıkıyor ya ward skini çıkıyor ya da boş nadir de skin atıyor ama özün olmucak onu da açmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

amaç o zaten, anahtar düşse de bir şey olmuyor ki. anahtar parçası düşüyor 3 parça bir anahtar ediyor. anahtar yapsan ne olacak ayrıca ilk kasa gibi skin+öz+ward skin atmıyor. ya 300 400 öz çıkıyor ya ward skini çıkıyor ya da boş nadir de skin atıyor ama özün olmucak onu da açmak için

ayrıca bana rammus çıktı kutudan ki bende mevcut yani skin düşürmek öyle kolay bişey değil oyundaki herhangi bir içerikten biri çıkabilir
  • ölme eşeğim ölme sırf 2 kutu açmak için kaç maçtır debeleniyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut skinlerde cikabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 mi bu knka item dşürmek için oyun spamlıyorsun.Düşmüyorsa düşmüyordur kasma
  • yorumcu draven geldi banada sanırım şanslı sayılırım.
  • Hiç yoktan bişeyler elde edebiliyorsun, ayrıca kimse zorla kutu+anahtar aldırtmıyor sana RP ile, ona vericeğin RP ile git istediğin kostümü al zaten, bizim RP ile aldığımızı sen oyun oynarak elde edebilecek konumdasın, şikayet etmeyin şurda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala düşmedi anahtar kuduruyorum
  • Kardeş ilk slottan anahtar düşmez 2.5 dkde bir gelir slotlar ikinci slottan garanti düşer 20dkde aç mühürleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadığınız oyunlarda iyi performans gösterip S alırsanız anahtar düşüyor. Dün 3 tane düşürdüm ranked oyunda. Kutu da düşüyor ayrıca. Bugün 3 anahtar parçacığını birleştirdim ve kutu açtım sonuç: Potanın Kralı Daryuz. Şanslı mıyım ne
  • Bu arada bu özleri de beğenmediğiniz veya kullanmak istemediğiniz kostümleri bozdurarak elde etmeniz gerekiyor. Ya da Rp ile falan alınıyor
  • Yok cikmiyor artik. En azindan parcacik duserdi o da cikmiyor. 5 pre girince dusme ihtimali artiyordu sanki.

• Beyler eskiden oynadığınız gibi oynayın anahtar için oynamayın ekstra bişey bu sadece

• gördüğüm en saçma konu içeriği.Hiçbirşey ıp ile alınmıyor ne? Öncedende ip ile hiçbirşey alınmıyordu mağazadan.Sana zorla rp harcatıp kasa aldırmıyorlar.Normalde oynadığın gibi gir artık şansına sandık çıkarsa belki rp ile alabileceğin bişey kazanırsın.Adamlar resmen bedava kostüm veriyorlar hala şikayet eden var.
  • vadideki uzman lardan daha cok dusuyo

• 4 ASHE SKINIM VARKEN KRALIÇE ASHE GELDİ İLK KUTUDAN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde kasıyorsun emc'de mi? Abyyste kascan pampa. Emc'de sadece doda campta burning skeletondan düşer key. Onlar da çok geç spawn oluyo.

Kutu da temple'dan düşüyor. En iyisi mavi kutu. Hb falan çıkarsa iyisin.

Kafaya takmayın bunları. Normal oyununuzu oynayın. Çıkarsa güzel bir şey ödül olur. Bu güne kadar kutu vardı onun için mi oynuyordun sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 13 Şubat 2016; 20:56:11 >
  • tekli girince düşme şansı zor bir kaç pre bulursan çok daha rahat düşer.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.