Şimdi Ara

ANADOLUJET'İ NASIL BİLİRSİNİZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
20.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YAKIN GEÇMİŞTE BİNMİŞ OLAN VE AŞIRI BİR ŞİKAYETİ OLAN ARKADAŞIM VARSA LÜTFEN BİLGİLENDİRSİN, HAKKINDA 2. KİŞİLERDEN OLUMSUZ YORUMLAR DUYDUM, BİZZAT TECRÜBE ETMİŞ BİRİ VARSA ÖZELLİKLE UÇUŞ VE UÇAK KALİTESİ HAKKINDA BURADA BENLE PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM. HERKESE İYİ GECELER....



  • Uçakları THY hariç diğer firmalardan daha kaliteli, ikramlarıda THY'den sonra 2. sırada. Her zaman THY önderdir peşinden Anadolujet gelir. Diğer firmaların hepsini denedim, bir tanesinde o kadar gürültü vardı ki kalkmadan önce hostese ne zaman duracak bu gürültü dediğimde bu normal her zaman olur bu gürültü dedi çok rahatsız edici idi yanlış hatırlamıyorsam Sun Express'di. Tüm uçuş boyunca devam etti o aşırı gürültü. Ayrıca Anadolujet'te kısmen de olsa bir ikram var ama diğer şirketlerde ücretli.
  • EYVALLAH YİĞİT KARDEŞİM, YORUMLARIN DEVAMINI BEKLİYORUM :)
  • Uzun boyluysan tavsiye etmem koltuklar cok sikisik Atlasjetin diz mesefesi daha fazla.Ikramlara gelecek olursak Kibris ucusunda sadece cay verdiler secenek yok sadece cay belki bize oyle denk geldi bilmiyorum.Atlasda secenek var +yiyecek hicbir ucretde yok.Pegasus bu konuda biraz daha duyarsiz yiyecek icecek parali.

    Anadoluda iyi ama ben Atlasjeti tavsiye ederim,daha bir sicaklar sanki
  • EYVALLAH HYPER
  • Uçaklarda şu diz mesafesi gerçekten öldürüyor beni Atlasjet'te ikramlar paralı diye biliyordum ama değişmiş galiba.
  • ANADOLU JET TÜRK HAVA YOLLARININ DİĞER KOLU VE BAZI UÇAKLARINI ANADOLU JETE TAHSİS EDİYOR
    YOLCULUKLARIMI ANADOLU İLE YAPTIM ÇOĞU KEZ VE ÇOK MEMNUNDUM TAVSİYE EDERİM FİYATLARI DA MAKUL
  • Anadolujet adı altında aldığım yurtiçi bilet aslında Borajet ile anlaşmalı çıktı. Anadolu jet bileti aldığını sanan birisi için Borajet uçakları ile karşılaşmak tam bir hayal kırıklığı. Bora jetin uçaklarının küçük uçak olması ve şimdilik online check in hizmeti olmaması bir dezavtaj. Üstelik bileti Borajetten alırsanız çok daha ucuz. Anadolujet bileti alırken dikkat edin, bana borajet uçağını iki katı fiyatla satmışlar, hemde bir ay önce bilet almama rağmen. Bunlar işine gelince THY nin adını kullanan, uçakta doğru dürüst ikramları bile olmayan, insanları kandırmaya çalışan bir firma.

    Borajet düzgün bir firma, müşteri hizmetleri kaliteli ve nazik. Anadolujet yetkilisine sizden aldığım bilet borajetten daha pahalı neden dedim, isterseniz iptal edin başka yerden alın dedi. Uçağın kalkmasına bir gün kalmış, yer kalmamış, bu kadar da küstahlar.
  • anadolu jet te ikram ücretsiz mi? neler veriyorlar ikramda? gerçi ücretsiz değil bilet fiyatının içinde peşin peşin alıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Or_By

    anadolu jet te ikram ücretsiz mi? neler veriyorlar ikramda? gerçi ücretsiz değil bilet fiyatının içinde peşin peşin alıyor

    AnadoluJet uçuşlarımızda; yolcularımıza ücretsiz olarak bir pet bardak su, çay ve kahve seçenekli olarak hazır paketli tatlı ve tuzlu ürün ikram edilmektedir.
  • Bir kek veriyorlar aklın hayalin durur. Çok lezzetli ve çok büyük 2 kişi doyar yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jerks

    Bir kek veriyorlar aklın hayalin durur. Çok lezzetli ve çok büyük 2 kişi doyar yani

    baton kek mi veriyorlar kişi başı 1 er tane hani şu 250 gr lık

     ANADOLUJET'İ NASIL BİLİRSİNİZ???




  • Beyler son zamanlarda ucus yapan var mi ikramlari nasil diz mesafesinde degisiklik var mi bilgilendirirseniz sevinirim hort oldu ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikram olarak dilim kek ya da peynirli sandviç, yanında içecek olarak çay/kahve, bir pet bardak su ve ekstra olarak ıslak mendil, peçete var (: diz mesafesine gelince eskiden nasıldı bilmiyorum ama şu an bence gayet makul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi En normal anormal -- 6 Şubat 2016; 3:02:01 >
  • Hort

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli düzeyde, sıkıntı yok yani.

    Birkaç ay önce binmiştim. Sandviç, ıslak mendil,nomal mendil ,kahve veriyorlardı.Sandviç yerine kek , kahve yerine çay alabiliyorsun. Bir de su da veriyorlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 6 Şubat 2016; 3:02:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkramlar arkadaşların dediği gibi eğer 2. Sandviçi çayıda istersen veriyolar ama koltuklara ben sığamıyorum yalan yok belli bi rahatsızlığım var o konuda ama yapacak bişe yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama Anadolu jetten ets aracılığı ile iki kişilik bilet aldım tatil için, şimdi bu ödendi bilet ayrıldı yani ama koltuk numaraları yok. ets deki arkadaş seyahatten önce seçmeniz gerek dedi koltuğu, Anadolu jet sitesinde ücretli koltuk denen bir uygulama var bu seçimi ücretlimi yapmam gerekecek illaki, benim sıkıntım iki kişi gidicez birimiz bir yerde birimiz ayrı yerde olmasın diye yani koltuk seçimi yapmazsam ayrı yerlere düşme durumumuz var galiba. Nasıl oluyor bu sistem hiç bilmiyorum fikir verebilirmisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 13 Mart 2018; 18:47:1 >
  • uçuşa 24 saat kala ücretsiz koltuk seçeçeksiniz Anadolu jet online checkinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomide diz mesafesi çöp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.