< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
herkesin sınavı bitince mi sonuçlar açıklanacak |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar sınava hangi saat aralığında girebiliyoruz yoksa belirtilen günlerde istediğimiz saatte girebilir miyiz ? |
sınavlar bitince olabilir mi acaba |
4 doğru da 1 yanlışı götürsün yani misal 4-8-12-16 doğru yapan birerden dört edip 4 yanlış silinmesi gerekir 4 yanlışta 1 doğru götürdüğüne göre 4-1=3 yani 16 net yapan 95 puan alması gerekir. adalet, eşitlikte bunu gerektirir. yoksa yaptığınız tek başına 4 yanlış 1 doğru götürmesi anayasal suçtur çünkü eşitlik ilkesine aykırıdır. ayrıyeten adilde değildir. çünkü doğru bilemeyince zaten puan alınmıyor ayrıyeten her yanlışta ceza kesmeniz adil değildir. adil olması için ödül ve cezanın eşit olması gerekir. sizin sistemde 10 doğru 10 yanlış aldığımız puan 37.75 bu nasıl adil olabilir? anadolu aöf 30 soru bir doğru 3,33 puan bir yanlış 0 puan ayrıca 0,8325 ceza 15 doğru 49,95 15 yanlış 12,4902 ceza sonuç 15 doğru 15 yanlış aldığımız puan 37,4598 https://forum.donanimhaber.com/ataturk-universitesi-aof-ogrenci-toplulugu--145771441-3 https://forum.donanimhaber.com/anadolu-universitesi-aof-ogrenci-toplulugu--6335084-1713 (not: tüm üç üni. hepsi aynı diye üç ilgili forum konusuna yazıyorum. mesaj kasma niyetim yok arkadaşlar) off yukarıda hesapta yanlışlık yaptım sanırım. yahu adamlar alicengiz oyunu yapıyor karmaşık süslü kelimeler kullanıyor. nasıl açıklayayım. ben süslü kelime anlamam. yok dört yanlış bi doğru götüyormuş yok şuymuş yok buymuş işin aslı bi yanlış 0 puan zaten ayrıyeten 1.25 puan da götürüyor ceza olarak yani o zaman bir doğru da 5 puanın yanında ayrıca 1.25 getirmesi lazım ödül olarak onu demeye çalıştım. yoksa 4 doğru 1 yanlış götürsün cümlesi anlam ifade etmiyor karıştı biraz. neyse sonuç olarak saçma bana göre bu yaptıkları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 19 Aralık 2020; 4:28:40 > |
Ulvi öngörülerin ve açıklamaların için teşekkürler ama bir şeyi unutuyorsun. Sistemin adı Anadolu aöf ama anlamı basit. Bizler sadece parasayma makşnası dan geçen liralarız, onların gözünde hepimiz söğüşlenicek enayi konumundayız. Bizi önrmsemiyorlar ve özellikle kalmamızı istiyorlar çünki bu ekstra para demek. Bu yüzden söylediklerinin de aslında bir anlamı kalmıyor ne yazikki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
okul bitince iki sene sonra birsey hatirlanmiyor..mezunlar yeniden sinava girse soru cozemez en iyisi abd siztemi.para ver diplomayi al ama abd de en kolay okumak icin vekil cocugu olmak lazim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk idari tarihine girdim zorlandım. Giren var mıydı başka? Çıkmış sorulardan 2-3 tane anca vardı |
Bu sorular 20 den 30 a mı çıktı? Yarım saat süre verip 30 soru yapmışlar önceden 20 soruya bu kadar süre vardı. İlk defa süreyi sonuna kadar kullandım şu sınavlarda. |
@Nymphetaminê adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: Türk idari tarihine girdim zorlandım. Giren var mıydı başka? Çıkmış sorulardan 2-3 tane anca vardı bende yazmak ıcın gırdım..aynı durumlar banada oldu,işletme-denetimden girdim ilk 10 soruda çok atladıgım yapmadıgım oldu sanırım yapamıcam kalıcam dedım son 10 soruyu kolay sormuslar yaptıkları etik değil insanlar ilk sorularda ugrasıp zaman kaybedıp,zaman kaybedınce sure yetmeyınce son soruyu kolay sormaları ahlaklı davranıs degıldır ayrıca 20 soruya geldıgımde daha 12 dakıka var dıye ne cabuk bıtırdım dedım bır baktım kı 21 cı soruya gecmıs sınavı zor yetıstırdım bende şaşırdım |
SAĞLIK ALANINDA İSTATİSTİK öyle böyle zor değildi Kazıktan beterdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınava daha girmedim, üniversitenin sayfasında 40 dakika olarak gözüküyor. |
şimdiden geçmiş olsun 2 sınavı zor yaptım,çok yordu sağlam kazık sormuslar cogunu boş gectım,son sınıfta bıraktıracaklar okulu,15 senelık emek bosa gıdecek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 19 Aralık 2020; 19:9:35 > |
Türk Vergi Sistemi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
henuz girmedim oda var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |