Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1636. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.326
Cevap
187
Favori
1.698.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şaka mı abi bu? 4 dersim var sonra mezunum son dk yapılacak iş mi şimdi bu? Cimere şikayet edelim, Twitterdan hem üniye hem rektöre yazalım!! Bu ne biçim iş yahu? Koca 1 yılımızı yemeniz bu kadar kolay mı? 1 Yıl yahu!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene yaz okulu oluyor sımdı nıye olmuyor sıstemın sureklı degısmesı ıyı degıldır
  • Açıköğretim Sistemi Üç Ders Sınavı DuyurusuEklenme Tarihi: 03 Temmuz 2020
    Sevgili Açıköğretim Sistemi Öğrencileri,

    Pandemi süresince bir milyon öğrencisinin öğretim faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Üniversitemiz, ilgili kurullarının tavsiyeleri, öğrenci görüş ve önerileri doğrultusunda mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin herhangi bir hak kaybına uğramaması için 30.06.2020 tarihli Senato Kararı ile 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde “Üç Ders Sınavı”nın uygulanması kararını almıştır. Bu kapsamda Üniversitemiz Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde, 2019-2020 öğretim döneminde “Yaz Okulu” açılmayacaktır.
    https://anadolu.edu.tr/duyurular/acikogretim-sistemi-uc-ders-sinavi-duyurusu-1593797691

    kesinleştiğine göre seneye görüşürüz
  • Sınavlar artık açıklansın be kardeşim çok uzun süre veriyorlar
  • BenKimimKimimBen kullanıcısına yanıt
    7 dersim var 2 günde 1 girsem anca yetişiyor. 8-9dersi olanlar var bence gayet makul süre herkes normal gitmiyor. alttan alanlar var üstten alanlar var.
  • Henüz almadığım 9 dersim, FF ile kaldığım 5 dersim var. (2'si güz döneminden.) Yaz okulu ile FF olan 5 dersi verip seneye 9 dersi vererek bitirebiliyordum. 3 ders sınavına girebiliyor muyum FF derslerim için? Giremiyorsam çok kötü oldu bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodofran

    7 dersim var 2 günde 1 girsem anca yetişiyor. 8-9dersi olanlar var bence gayet makul süre herkes normal gitmiyor. alttan alanlar var üstten alanlar var.
    Doğru söylüyorsun
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    giremiyorsun. dersleri verirsen mezun olacak durumda olmadığın için
  • ınternetten kopyalı sınav rahatlıgı sona erdı bu kadardı ama güzel oldu anı olarak kalacak
  • bir ila üç arasında FF varsa ve kayıt olmadıysan, kayıt olmadığın için üç ders sınavına giremiyorsun. maduriyet söz konusu yaz okulu olsa girebiliyordun.
  • Adamlara üç derse kalırsak kaynaklara erişimimiz olacak mı diye sordum, yaz okulu kalktı üç ders var diye cevap yazdılar. En ilkel chat bot bile daha verimli bu maaşlı çalışanlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün büyük rezil oldular. TT'de 2. sırada Anadolu Üniversitesi konuşuldu. Bir çok milletvekili, gazeteci destek çıkmış. Mahkeme ile karar durduracağız diyenler var. Sonuç olumlu olur gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kd®?

    Bu mesaj silindi.
    Kardeşim bak iyi oku.
    2.dönem kredim yetmediği için Tüm dersleri alamıyacaktım 1 tane ff li 7kredili dersim vardı yaz okulunda hiç alınmayan dersler alınabiliyor diye dgs ye girdigim dede ortalamam yüksek olsun diye ff li dersi aldim 3 kredilik tarih dersini yaza bıraktım. Ve şuan bu 3 ders yüzünden ben tarih2 dersini veremiyecem ve tüm plânlarım hoşa gidecek. Hacettepe işletmeyi bıraktım ben sırf bunun için. Sence hakkım yenmemiş mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chanbaba -- 5 Temmuz 2020; 23:16:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece iktisat ve işletme bölümlerinde mi yaz okulu açılmayacakmış? Benimki medya ve iletişim, bu bölüme açılacak mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

    Şaka mı abi bu? 4 dersim var sonra mezunum son dk yapılacak iş mi şimdi bu? Cimere şikayet edelim, Twitterdan hem üniye hem rektöre yazalım!! Bu ne biçim iş yahu? Koca 1 yılımızı yemeniz bu kadar kolay mı? 1 Yıl yahu!!!!!
    Seninle aynı durumdayım kardeşim 4 dersim var benimde mezun olamıyoruz
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    anadolu üniversiesi açıköğretim sisteminde 3 adet fakülte var: açıköğretim, iktisat ve işletme fakülteleri. bu fakültelerin dışında hernagi bir bölüm kalmıyor. bütün açıktan öğretim yapan bölümler bu fakültelerin kapsamı içinde.
  • Bu 15gün sınav süresi çok uzun 4-5 günde bitirip hemen açıklamaları gerekir. İlk günden tüm sınavlarımı verdim günlerdir sınavların sonlanmasını bekliyorum, Açıklanmasıyla beraber 20 günü bulacak. Çok sıkıcı bir durum yapın bitirin işte 1 hafta içinde ne bu uzun uzadıya sınav



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 6 Temmuz 2020; 10:19:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Berbat şekilde yönettiler süreci. Mezun olacakken olamadık bunlar yüzünden. Yaz okulu olsun diye mesaj atıyorum, aldıkları kararın linkini atıyorlar. En ufak hakkım varsa haram olsun bunlara. Böyle mağdur olmamıştım hayatımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    dostum anadolu üniversitesiyle iletişime geçmen bir şeyi değiştirmez. kararı alan zaten aü'nün en yüksek organı senato. senin muhattap olduğun memurlar onların 10 derece aşağısındalar tabii ki link atacaklar adamların yaptırım yetkisi yok ki.

    twitterda twit atarak cimere ve ombudsmana yazarak bir şeyler değiştirebiliriz ancak. şu andan itibaren muhattabımız aöf olmamalı artık. daha üst merciler yaptırımı olan merciler, cimer kdk veya idare mahkemeleri olmalı.
  • #AÖFyazokuluhakkımız bugünkü tag bu sanırım. İnsanlar nasıl bu kadar fazla twit atıyor anlamadım, benimkini hemen askıya aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.