Şimdi Ara

Anadolu Turizm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pazar günü için İzmir'e bilet almam gerekiyordu. Babamla yolda giderken Anadolu Turizm'den bilet alalım dedi. Ben normalde Pamukkale Turizm'den vazgeçmem. Tamam baba bir de onu deniyim dedim. Bu arada Denizli'de oturuyorum. Anadolu'ya gittiğimde Pazar günü için saat 13:00 da ve 15:00 da otobüs olduğunu söyledi. 13:00 benim için erken, 15:00 ise geç sayılırdı. Neyse tamam 13:00 a ver, dedim. Neyse gelmeden önceki Cumartesi akşamı saat 22:00 gibi seferimiz iptal oldu diye mesaj geldi. O an çok şaşırdım. Hemen biletin parasını almaya gittim. Parayı alırken seferin diğer illerdeki yoğunluktan dolayı iptal olduğunu söylediler. Bende sinirli bi şekilde bunun yeterli bi neden olmadığını söyledim. Hemen Pamukkale'ye gittim ve saat 13:00 a ek sefer açmışlar. Son koltuğu da ben aldım. O an çok mecbur kalmadıkca tekrar Anadolu'dan bilet almamaya karar verdim. Aranızda benim gibi Anadolu Turizm ile böyle bir olay yaşayan var mı?

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın.
    Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • gayet normal bir durum.şuan piyasada işini hakkıyla yapan TEK firmadır kendileri.kaçırdığım otobüs için hemen istediğim tarihe bilette kesmiştir.midem bulandığında şöförüyle muaviniyle ilgisini eksik etmeyecek tek firmadır.pazar yeri gördüğünde taze meyveyi cebinden alan şöförlerin yolcuya dağıtılmasını isteyecek yine tek firmadır.daha saymadığım onlarca sebeple rahatlıkla herkes kullanabilir
  • Neden bukadar sinirlendin ? Birşeyler ters gitmiştir ve sefer iptal olmuş paranıda iade etmişler , dünyanın her yerinde olur böyle şeyler. Havaalanlarında hergün kaç uçuş iptal ediliyor bilgin yok sanırım?

Ayrıca anadolu ikram bakımındanda çok iyi , muavinlerde çok iyi. Otobüse bindiğinizde koltukta size yolculuk boyunca nelerin ikram edilebileceğini yazıp koymuşlar mesela , ki bu benim için önemli. Diğer firmalarda servis yapılmaya başlandığında nelerin olup olmadığını bilmediğim için düşünmek zorunda kalıyorum. Ama anadolu'da önceden menüden ne içeceğime ve ne yiyeceğime karar veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 7 Şubat 2012; 19:00:47 >

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın.
    Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksell

Ya benim eğer telefonum kapalı olsaydı veya başka bir yerde olsaydım napıcaktım?

O senin sorunun. Adamların görevi seferler iptal olduğunda yolcuya bildirmek , o görevinide yerine getirmişler zaten.
  • Bence önemli olan müşteri memnuniyeti. En azından cumartesi sabahtan haber verilebilirdi. Ayrıca hizmet yönünde birşey dediğim yok. Hizmetinin güzel olduğunu zaten birkaç yerden duymuştum ama ne olursa olsun seferi iptal etmemeleri lazım.

Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • İyide kendileride isteyerek iptal etmiyorlar ki. Son anda araçla ilgili bir sorun oluşuyor yada başka sorunlar oluşuyor iptal edilmesi gerekiyor ve iptal ediliyor. Hayır yani paranı vermeseler anlıcam haberde vermişler paranıda vermişler neden bukadar kızdın anlamıyorum.
  • 4 senedir biletimi Pamukkale'den alıyodum herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca iptal edilme nedeni çok saçma işte diğer illerde çok fazla ilgi olduğu için burdaki aracını iptal etmiş. Ama bu beni tatmin etmedi.

Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • eskişehirden izmire gitmem gerekiyor anadolu turizm ve buzlu arasında hangisini tercih etmeliyim sizce?
  • anadolu

Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • ben metro firmasının
    trabzon-bursa güzargahını 9-10 kişiyle geldiğini hatırlıyorum bu yaz
    Her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.