Şimdi Ara

Anadolu Hukuk mu Selçuk Hukuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nedenleriyle yazarmısınız. Çok övüyorlar Selçuk Hukuku eğitim açısından . Şehir olarakta Eskişehir 'i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskişehir varken Konya'da hiç bir şekilde okumazdım.
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitim daha önemli değil mi sizce . Yani seçim yaparken üniversite kalitesimi yoksa şehir kalitesimi baz alınmalı ?

• Konyanın eğitimi bilinir ama uzaktan tanıdığımız biri selçuk hukukta akademisyen onla konuştum bu malum olaylardan sonra çok hocasını kaybetmiş selçuk bunu değerlendir
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Aynen o da var vallahi bu tercih işleride sıkıntılı diyorlardı da inanmıyorduk :)

• Hukuk için eğitim kalitesi çok fark etmiyor sanırım , öyle bir kanı var . Nedenini bilmiyorum birkaç yerde rastladım . E fark etmeyecekse Eskişehir bir adım öne geçiyor tabi .

Konya'dayım , eğitimini almadığım için bir şey diyemem ama sosyalliği için söylenecek çok fazla şey yok . Arkadaş ortamın belirleyecek onu .
  • jackosman J kullanıcısına yanıt
    Hocam pek sosyal biri değilim yani eğitim iyi olsun beni gelistirsin yeter yani bana hangi üni şehir ne katar onun derdindeyim :) Sosyallik derken gezme tozma mi yoksa tiyatroydu paneldi söyleyişiydi kaliteli insanlarla tanışma mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle hepsi , yalnız Konya'nın tiyatro aktivitelerinin övgüyle bahsedildiğini çok duydum . Ama şu var kampüse çok uzak . Şehrin sana çok getirisi olmayabilir . Aslında ben bu tip dezavantajları avantaja çevirecek şeyin iyi bir arkadaş grubu olduğuna inanıyorum .

Bu arada sosyal biri değildin . Şimdi önünde çok güzel bir dönem başlıyor . Artık biraz daha farklı olacaksın ister istemez . Çok insan tanıyacaksın , iyisiyle kötüsüyle bunların hepsi sana birer tecrübe olacak . Ne kadar çok insan tanırsan o kadar iyi , ne kadar çok uğraşın olursa o kadar iyi ;)
  • Bende geçen sene bu ikisi arasında kalmıştım. İkisinede sıralamam yeterliydi. Sonuç olarak selçuk hukuku seçtim. Sosyallik olarak eskişehir daha cazip görünüyor ona birşey diyemem ama olay kişide bitiyor. Sen çevreni yaptığın sürece sıkıntı yok. O kadar kafaya takmamak lazım bu konuyu. Bir arkadaş yazmış hocalarını kaybetti diye. Evet gidenler olmuş. Ama halen eğitim kalitesi olarak Anadolu üniversitesinin gerisine düştüğünü düşünmüyorum. Mesela bu sene dersimize giren hocalar kendi alanında son derece yetkin ve tanınmış kişilerdi. Sonuç olarak okulumdan memnunum. Başka soruların olursa elimden geldiğince cevaplarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Hocam eğitim daha önemli değil mi sizce . Yani seçim yaparken üniversite kalitesimi yoksa şehir kalitesimi baz alınmalı ?

Eğitim kesinlikle önemli bu konuda hemfikirizdir fakat 4 belki de 5 yıl yaşayacağınız yeri de seçiyorsunuz bir taraftan.Okul performansınız,okula gitme isteğiniz mutlaka yaşayacağınız şehri sevmenizle ilgili olur.Bence sosyal hayat-eğitim kalitesi hepsi bir bütün olarak değerlendirilip karar verilmeli.

Yani aralarında çok az eğitim farkı varsa şehir seçimi yapmak daha mantıklı olacaktır.
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağ olun :)

• Uppp

• erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke anadolu olsun dediniz mi hiç?

Dediyseniz hangi konularda?

• Konya gibi sehir mi var bilader egitim olarak tabiki selcuk

• quote:

Orijinalden alıntı: nightingale789

Hocam keşke anadolu olsun dediniz mi hiç?

Dediyseniz hangi konularda?

Ben demedim ama arkadaşlarımın dediği oldu. En çokta alkollü mekandan dolayı.

Yok denilecek kadar az mı konyada nasıl çevre anlatabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightingale789

Yok denilecek kadar az mı konyada nasıl çevre anlatabilir misiniz?

Aynen yok gibi. Kampüsün yanında sağlam bir club var. Ama ona da her zaman gidemezsin. Maddi anlamda hırpalar. Biz kendimiz alıp parkta içiyorduk. Kimsede bişey demiyordu.

Hocam Selçuk'ta sınavlar diğer üniversitelere göre zor falan diyorlar, doğru mu? Ankara'dan gelen biri Konya'ya uyum sağlayabilir mi?
  • Hocam Anadolu Selçuklu Hukuk yaz
  • Eskişehir aşktir kardesim izmirden denizi cik geriye eskisehir kaliyor suyu severim diyosan porsuk cayida var kenarinda otur kafanu dinle kafelerde kampus kocaman zaten ve carsiya 100 adim uzakliginda . İstedigin her seyi bulabilirsin espark var kanatli var bunlar avmler sonra kahve dunyalari filan sosyallik tam not eskisehirde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.