Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.311
Cevap
37
Favori
325.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dunston 3 sayı öndeyken o topu soksaydı.her şey çok farklı olabilirdi.ama olmayınca olmuyor.son çeyrek te çok iyi savunma yaptılar.mıcıce kızıyoruz tamam kabul ediyorum.ama maç 15 sayı farktan oraya geliyorsa o aşamalarda hatayı herkes yapar diye düşünüyorum sonuçta maçı ikili oyunlara getirince mıcıcın yaptıkları hatalar normal karşılanmalı sonuç olarak çok yazık oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin'in takımı motive etmek için reali yeniceğiz lafları ters tepti,

    Son periyot skoru 8/24 !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maça yazık oldu. Son dk ya kadar üstündük ama son periyotta hoca etki edemedi. Ağırlığını koyması gerekip en azından bişiler yapmalıydı.
  • Ergin Ataman: Maçın tekrarını isteyeceğiz



    Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Real Madrid'le oynanan maç sonunda 'EuroLeague ile konuşup maçın tekrarını isteyeceğiz' ifadelerini kullandı.

    THY Avrupa Ligi'nde evinde Real Madrid'e 84-82 mağlup olan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman önemli açıklamalarda bulundu.



    Maç sonu konuşan Ataman, "Bence hakem, maçın son anlarında kural hatası yaptı. Teknik faulün ardından kalan süreden devam etmesi gerekiyordu, 14 saniyeden devam etti. EuroLeague ile konuşup maçın tekrarını isteyeceğiz" ifadelerini kullandı.

    https://m.star.com.tr/spor/ergin-ataman-macin-tekrarini-isteyecegiz-haber-1415162/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Efes maçı kaybettiği için üzülecektir ama bence uzun vadede sorun yok. Büyük takımlar kemerleri sıkınca bu tarz yeni takımların bocalamaları normal. Hiçbir takım buraları doğuştan öğrenmiyor, yaşayarak öğreniyor.

    Efes, 3 çeyrek oynadığı oyunla bu tarz büyük takımlara karşı yarışmacı olabileceğini gösterdi. Bu bence gelecek adına daha önemli. Hala normal sezondayız ve Efes ileride başarılı olacaksa bu tarz şeyleri yaşaması gerekiyor.
    "

    Yorumlarını takip ettiğim @utkansa'nın maç hakkındaki görüşü,cidden kaybettiğimiz hiçbir şey yok ileriye bakmak lazım.
  • Kazansak 2. sırada olacaktık ama can sağlığı olsun.. Ben Micic'e hiç kızmadım, onun kredisi var. fikstür iyiydi onun kaymağını yedik ama artık zorlu maçlar var 6 maçta 4 deplasman sırayla Oly, Cska, Barça, Zalgiris deplasmanları oynayacağız.. ilk 4 iddaası için bu 6 maçtan 3 min. 3 galibiyet şart
  • Ergin Ataman neden inat edercesine mola almadı gerçekten garip. Hatta maç bittiğinde bir faul hakkı daha vardı.

    Gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı ve bende içindeydim.

    Doğuştan Fenerliyim yıllardır Fenerbahçe'nin futbol basketbol maçlarına giderim ama Anadolu Efes maçlarından aldığım keyfi çok az maçta almışımdır. Stres yok, küfür yok, kavga yok. Sadece basketbol ve eğlence var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçın tekrarını izliyorum, micic'in basket faul aldığı pozisyonda Llull çok net sport. dışı harekette bulunmuş ve hakemler de çalmıştı, çok çok net arkadan itmesine rağmen tekrarı izleyip verdikleri sportmenlik dışını iptal ettiler. Llull 2. sportmenlik dışından oyundan atılacaktı ama hakemler onu oyunda tuttular. Salonda iken ciddi bir hakem hatası gözüme çarpmamıştı ama bu ciddi bir skandal. Campazzo da faul problemindeydi. Bi madrid maçında da skandal yaşamasak :@



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 8 Aralık 2018; 2:14:3 >
  • Gergin ataman yüzünden Efes i destekleyemiyorum, olmuyor beceremiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 8 Aralık 2018; 2:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moerman formda,24 sayı 13 ribaunt 5 asist.Bahçeşehir'i yendik.Larkin hafif hafif dönüş sinyalleri vermeye devam ediyor.
  • Olympiakos karşısında ikinci periyotta ki 23-34 skor sayesinde ilk yarıyı 2 sayı geride tamamladık. Shane Larkin'in hoşgeldin maçı oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİĞER 15 TAKIM BACILARINIZİ SAKLAYIN SHANE LARKİN OTURUM AÇTI.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 13 Aralık 2018; 20:57:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark 3, top bizde, son 35 saniye, top Micic' te ve yine hüsran. 3 oldu bu Micic.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamanın ne yapıp ne edip maç sonlarını micic üzerine kurmaması lazım adam tek başına üç maça mal oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pota altında kötüyüz.. artsiom parakhouski boşta iken değerlendirebiliriz...
  • Micic iyi hoşsun ama winner değilsin be abi,son şutu kullanacak adam takıma oturmuş aklı başında bi Larkin'dir.O da yeni yeni toparlıyor,takımı yönetme aşamasında değil henüz.20 sayı güzel ama 1 asist nedir 30 dakikada.

    Dunston son 2 maçtır dökülüyor,Ayon'la Milutinov paramparça etti adamı.Burda Atamanın da suçu var,önemi olmayan bir BSL maçında adamı 35 dakika oynatıyor,Moerman'ı 37 dakika oynatıyor.Micic de bugün 35 dakika oynamış,yani sen rotasyonu böyle kullanırsan bu adamlar da son çeyrekte dağılmakta haklı konuma geçerler,kaldı ki mola konusunda tutumun da malum.

    Maç sonu köklü takımlara karşı hep bocalıyoruz,bu kaderi değiştirmemiz lazım bu ay.Yoksa F4 hayal,kadroda Motum,Anderson kesin gönderilmesi gereken adamlar.Seneye Micic ve Bobua kesinlikle tutulmalı.Hatta Micic'in bu takımda en az 3-4 sene kalması lazım,şuan ham fakat olgunlaştığında bambaşka bir oyuncu olacak.Önümüzdeki 5-10 yıllık periyodun Teodosic'i olabileceği kanaatindeyim.NBA yapma olasılığı da düşük olduğu için çok büyük bir koz.Alması gereken çok yol var yine de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 14 Aralık 2018; 1:48:47 >




  • Asıl mesele Micic sayesinde giden 3 maç değil bence. 4 ve 5 numara kısacası uzunlarımızın savunması inanılmaz kötü. O kadar kötü ki Dunston bile artık savunmadan düştü, çok kötü oynuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış savunmamız çok kötü cidden, pota altından yine üretemiyoruz. Bu maçı alırız belki ama ilerisi bana parlak gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • godfather geri döndü
  • Teodosic ile ilgileniyormuşuz. Gelirse ergin in yansıtamadığı oyun zekasını teo yansıtır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.