Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.311
Cevap
37
Favori
325.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayağı bı nokta ! atışı yapmışız yaw ulen uzunlara bak alınan 1 numaraya bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Granger hücumda çok çok istikrarsiz. Ama Mccolum dan iyi olacağı aşikar. Seviye atmalamak yerine seviye düştük.



    Rice bence ilaç olurdu. Ne vereceği belli olan skorer bir isim. Keşke alsaydık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene son 10 dakikaya önde girilip de kaybedilen maçları hatırlayın.
    Beğenmediğiniz Mccolum son dakikaları Huertelden de Grangerdan da daha iyi idare eder.
    Hala Granger diyenler var diyenleri anlamak mümkün değil.
    Efes takım olmayı başarırsa geçen seneden daha iyi olur.
    Bu sene yaşanabilecek en büyük problem ribaund olabilir.
    Huynecat sayesinde ribaundlarda iyiydik. Dunstan, Brown ve Motum riboundcu oyuncular değil.
  • Mccollum ne yavv ? Euroleague de olmaz o adam . Geçmiş olsun 1 sene daha gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onuralp'in genç kadrodan "sisteme uymadığı" gerekçesiyle çıkarılması , Furkan'ın özel izinle U20ye getirilmesi , daha sonra milli takıma alınacak olması...



    Sonra neden bütün turnuvalarda şampiyon olmamıza rağmen 80 milyonluk memleketten bir elin parmağı kadar süperstar çıkmıyor. Hala anlamadılar bütün "U" turnuvaları oyuncu çıkarmak için yapılır kimin şampiyon olduğunun önemi yoktur. Şimdi Furkan sakatlandığı zaman bunun hesabını hangi gerizekalı verecek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğulcan da gitmiş.herhalde tüm sezonu Fenerbahçe gibi yabancılarla oynayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan U20 Ukrayna maçında çocuklarla antrenman yapıyormuş gibi oynuyor , clutch time'da takımın son 9 sayısını atıp maçı aldı.Video:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 24 Temmuz 2017; 3:25:13 >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Federasyonun ne kadar bencil olduğunu tekrar gösterdi. Sırf başarı için Furkan durduk yere milli takıma çağrıldı. Ne güzel yaz liginde tecrübe kazanıp ortama yavaş yavaş uyum sağlıyordu.
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Ne yapacak milli takım, aman Furkan NBA'a uyum sağlasın da bizim milli takım varsın başarısız olsun mu diyecek? Biraz mantık
  • u20 için aynen haklısın.Ama kendi de tercih etmişti zaten.Çok daha öncesinden söylemişti sanırım hem U20 hem A takım kamplarına geleceğim diye.Zaten sadece U20 maçlarına dahil oldu o da 2.maçtan sonra dahil oldu.Yaz ligi bitmesine 3-4 gün kala döndü yani çok da sıkıntı değil.
    U20 de Cedi de oynamadı.
    Bu arada uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar kötü derece aldık sanırım U20 seviyesinde..Daha önce hep Genç Ümit falan madalya toplardık A takımlarda nal toplardık.Şimdi tersi olmaya başlar inşallah

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mccollum-Adams-Doğuş
    Ledo-Onuralp
    Simon-Tolga-Birkan
    Brown-Motum
    Dunston-Stimac-Aldemir

    Şu kadroya fitim , yabancı olarak kadro tamamlandı ben de yerli eklemesi yaptım.Bu arada Adams'ın Avtodordaki bazı maçlarını izledim , önyargılı yaklaşılmaması gereken bir oyuncu olduğu kanaatine vardım.Mccollum'u kesebilir kendisi yüzde yüzünü verebilirse.Oyuna tutkusu üst düzey , momentum oyuncusu , oyunun belli sekanslarında kendine güveni geldiğinde hem savunmada hem hücumda direksiyonu birden eline alıp takımı üst seviyeye taşıyabiliyor.

    Tek korkum kısa-uzun kalite farkı.Simon dışında "garanti" bir tek kısa yok elimizde.Bütçe EL'nin en düşük bütçelerinden olmasına rağmen geçen seneki kadrodan daha kötü olduğumuzu söyleyemem.Daha dengeli ve akıllı bir kadro olduğu aşikar.Kalite olarak düşmüş olsa da oyun felsefesine çok daha uygun oyun kurucular aldık.Adams-Ledo-Brown'lı beş run&gun'da parçalar.+set oyununda akıl koyabilecek , yoksa da birebir oynayıp skor bulabilecek oyunculara sahibiz.Geçen sene ikisi de yoktu elimizde.Bir şey daha var : açlık.




  • Ve beklenildiği gibi Stimac transferi bitti , 550k dolara mal olmuş.Çok cüzi fiyat.Ne olurdu bonservislerden gelen parayı Wannamaker'a verip Mccollumdan vazgeçseydik.Tam F4'luk kadro olurdu.

    Ayrıca Tolga Geçimle de ilgiliymişiz , olmazsa bir forvet alabilirmişiz.İşte tam oraya atlet bir 3&D oyuncusu alırsın ucuz yollu nefis olur.
  • Biz niye ana skorer olarak Koponen düşünmedik ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Ledo'nun aldığı paranın 3 katını vermek gerekir çünkü hocam.Ve sanırım kendisi free agent da olmadı bu yaz hala Barcayla kontratı var.


    Ki Ledo çok daha mantıklı oldu , Koponen çok üçlük odaklı bir oyuncu yeterince delici ve atletik değil.Adam Hanga parasına kadro kurduk zaten
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aslında Mccollum yerine kısa ana yaratıcı olarak düşünmüştüm Koponen'i. Kritik anlarda topu emanet edebileceğimiz bir isim gibi geliyor. Iyı skorer. Ama dediğiniz gibi Ledo'nun vereceği delicilik ve atletizmi vermez. Ama Mccollum kadar penetresi var. Açıkçası sempatim de var o sebepten de isterdim.



    Ama dediğiniz noktalar doğru. Hem FA değil hem maddi olarak yüksek. Mccollum hiç sinmedi benim için. O yüzden benden dönem dönem isim önerileri gelecektir hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Zaten şu kadroya alınan isimlerden tek içime sinmeyen isim Mccollum , Josh Adams'ı inceledikten sonra uygun bir isim olduğuna karar verdim ama Mccollum tanıdığımız bildiğimiz bir oyuncu neticede.Çok ince,üçlüğü yok en büyük numarası faul alabilmesi ve oyun hırsı.O yüzden bence Adams'ın arkasında kalacak gibime geliyor.Oly'de Spanoulis-Mantzaris var diye adamların Mccollum riskini alma lüksü var da bizde ana rotasyonda olacak.Keşke parayı bastırıp kaliteli bir isim koyabilseydik onun yerine , umarım beni yanıltır.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Ben üç senedir bizim sorunumuzu kısa bir ana yaratıcı bulamamak olarak görüyorum. Son F4 takımlarına bakalım. De Colo,Spa,Lull,Bogdan. Oyun sıkıştığında başvurulan isimler. Bizde bu isim yoktu. Hala yok. Mccollum bu seviyede olmayacak. Ve Josh Adams arkasında kalacaksa dediğiniz gibi durum daha da vahim. Parayı basıp buraya bir güvenilir, tempoyu ayarlayacak ve skor gereken kritik anlarda takıma yön verecek bir hamle şarttı. Yakın tarihimizde Farmar geliyor akıllara. Wanamaker çok isterdim. Mantzaris,Rice, Strelnieks bile olurdu bana. Umarım ben hatalıyımdir Mccollum konusunda. Çoğu hamle beni mutlu ederken Mccollum moralimi bozdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örtel geri dön örteeelllll
  • Cedi Osman milli takımın bütün (sayı,ribaunt,top çalma,blok,asist) alanlarında takımın lideri.Kulüp başarısı sadece alınan kupalar değildir.Cedi'yi izlerken "biliyorduk zaten bizim çocuğu" deyip performansına şaşırmamak bile Efesli olmak için yeterlidir.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Cedi'yi gördükçe bende çok gururlanıyorum. Hatta seneye sırf onun için Nba Pass'ten Cleveland maçlarını satın alacağım. Nba'de çok süre alamasa bile arada alacağı 4-5 dklık süreleri merakla bekleyeceğim. Dediğim gibi Cleveland takımında çok süre alabileceğini sanmıyorum ama özellikle Lebron'un yanında kendini çok geliştirip ileride daha çok süre ve sorumluluk alabileceği bir takıma gideceğine inanıyorum. Gerçekten gelişmeye çok açık ve potansiyelli bir oyuncu. Ayrıca ülke basketboluna gram katkısı olmayan takımların Cedi'ye ''O Türk değil Makedon çocuğu'' diyen taraftarlarına inat gösterdiği performans, mücadele ve özellikle dün Letonya maçı sonrası göz yaşlarını zor tutması (maç sonu röportajına bakabilirsiniz.) beni daha da gururlandırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.