Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (457. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.311
Cevap
37
Favori
325.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Langford kazandan ayrılmış yaşı biraz fazla ama çok formda.daha bir veya iki yıl oynar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Hocam biz hep işimize bakıyoruz ki. Sezon içi gelip boş konuşanlara ithafen yazdım. Sizde rahatsız oluyorsunuz, hepimiz oluyoruz o sebeple :) Zaten utanması olan artık gelip yazamaz yöneticileri bunu dedikten sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef bazı insanlarda öyle bir duygu yok. O yüzden boşa nefes tüketmemek gerek.
  • Josh Adams kim abicim , ateşle oynuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus avtador un oyuncusu youtube dan biraz inceledim çok atlet içeriye drive etmeyi çok seviyor gibi ama biraz bencil zannediyorum inşallah hayırlısı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josh Adams eğer yedek guard oyuncumuz olacaksa iyi. Ama öteki türlü büyük bir kumar oynuyoruz demektir.
  • Sizi bilmiyorum ama bu transfer Karşıyaka, Tofaş transferi. Bizim seviyemizde bir transfer değil. Umarım yanılırız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil Josh Adamsi aldıysak bizim elimizde daha baya bütçe var , şuana kadar alınan hiçbir oyuncu yük olacak cinsten kontrata sahip değil.Daha sağlam bir guard sağlam bir spot up şutör ve sağlam bir backup pivot almamız lazım.



    Yine de bu transfere çok kızmıyorum , Peras Mike Jamesi Laborale aldığında Mike Yunanistan'da Kolossos diye bilinmedik bir takımda oynuyordu.Bu adamı izlerken resmen Mike'ı izliyormuş gibi hissettiriyor her şeyiyle.Umarim en az onun kadar iyi seviyeye çıkar.Önemli olan kimi yedekleyeceği , oyun kurma görevi sadece Simon'a kalmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josh Adams ne abi,adam şovmen resmen..Simons da,Ledo da,Adams da pas yonleri zayif bireysel oynayan oyuncular.Nasil takim olacaz bilmiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam Mike James v.2 tip vs. de benziyor.Perasovic Baskonia'daki formülünü oluşturuyor burada da.Ancak dış oyuncularla da topa baskı ile başlayacak sağlam bir savunma nüvesi ve tutkal bir 3 numara gerekiyor.(3 demişken Artık günümüz takımları bir 3 ve 4 yerine 2 tane 3.5 yani sürekli olarak birbirinin yerini alabilen iki tane forvet modeline geçmiş durumdalar, Honey-Derrick iyi bir ikiliydi)
    Granger ve Honeycutt bu noktada katkı sağlayabilecek özelliklere sahip oyunculardı, ama istikrarsız oyuncular.Orada daha karakterli, hırslı oyuncular gelirse iyi olur.Ledo transferi ise saçma oldu, Brandon Paul yerine getirilen 1.2 update olarak bakıyorum onaBrock Motum iyi transfer.Takımdaki rolü önemli ama fiziksel özellikleri ile rakipleri zorlayan bir oyuncu ve potansiyeli yüksek.Artı olarak Avustralyalı oyuncular hep maça konsantre ve düzgün bir profesyonellerdir.

    Bu arada Jordan Theodore yerine Josh Adams tercihi ilginç.Oyunu yöneten Theodore yerine yönetilmesi gereken bir silah alındı J.Adams ile.Adams demişken Darius Adams'ı alsa Efes tatlı olur




  • Bu Adams arkadaşı bir yerden izlemiştim ama tam hatırlamıyorum..Rotasyon ise fena değil parlatılacak bir transfer olarak bakıyorum.Ama Alex Kirk de daha gitmediğine göre guard transferinin nokta atışı olması çok önemli artık bu yapılan transferleri gördüğümüzde.

    1 ve 3 numara kimler olacak bakalım çok önemli.
  • Brandon Paul Spurs'e transfer olmuş , yaz liginde takımının en iyi oyuncusuydu da bu şaşırttı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANADOLU EFES ERİCK MCCOLLUMLA ANLAŞTI



    Şaka mı bu ???!!!?! Komik değil şakaysa

    Daha dün Oly ile anlaşacak haberini gördüğümde ne vizyonsuz bu Oly diyordum , bu ne Allah aşkına ya mutluluk bize haram resmen.Yahu Errickle ne adam gibi savunma ne adam gibi hücum yapılır . Adam ipince , 3lugune güven olmaz saha görüşü iyi değil. Bize karşı 32 attığı playoff maçı yüzünden mı aldık adamı ? Bütün keyfim yerle bir oldu ya.

    Aaron Jackson-Markovicten

    Mccollum-Josh Adams'a. Bu sefer cidden çok ağır saçmaladilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 14 Temmuz 2017; 9:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mccollum facia tercih oldu. Geçen seneyi çok arayacağız gibi duruyor. Gard rotasyonumuz top paylaşımı az, bireysel oyunu zorlayan, vasat savunmacilardan ya da hücumda istikrarsiz oyunculardan kurulu. Euroleague seviyesinde hiç değil. Granger,Adams,Mccollum. Rotasyona bakın. Hiç içime sinmedi. Markovic,Jackson çok mu savunmaci kaçar derken şimdi Simon ile beraber savunması düşük bir oyunculardan kurulu bir takım olduk. Mccollum hiç içime sinmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hayır anlamadığım oyuncu kalitesi bir yana oyuncu türü seçimi de yanlış.Şu kadroya adam gibi top dağıtan bir oyun kurucu lazımdı gittik Mccollumu aldık.Darius-Mike gibi Adams-Mccollum oynarsak rakipler bizi darmadağın ederler.Transfer döneminin sonuna kadar çok doğru tercihlerle gelmişken son ve en önemli kademede bu kadar saçmalanmaz. Bu kulübe asla güvenmeyecegim , geçen sene F4a 1 maç kala evindeki maçı verdiğinde de şaşırmadım zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle mühendislik açısından da hatalı. Zaten senelerdir yaşadığımız sorun bu. Benzer tipte oyuncular ile takım olgusu yaratmaya çalışmak. Özellikle Motum,Simon hamleleri benim hoşuma gitmişti. Takıma çeşitlilik katacak, görevlerini yapacak oyuncular. Ama Ledo,Adams,Mccollum,Granger rotasyonu çok benzer özellikte, top paylaşımı iyi olmayan,saha görüşü düşük oyuncular. Tahminim Peras iki sene önceki Baskonia tarzı düşünüyor. Ama orada Bourisisin rolü çok önemliydi. Savunmayı üstüne toplayıp, kat yapan atlet oyunculara pozisyon yaratıyordu. Bizde Bu işler mi bilemiyorum. Ayrıca işin savunma kısminda da sorunlar var. Dunston,Doğuş,Motum hariç savunması iyi olan ısım yok. Belki biraz Granger. O da çok istikrarsiz. Bu sene de mottomuz belli. "Istikrarsizlik"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi McCollum çok saçma ya, gerçekten baya saçma oldu.

    Bu arada Granger ayrıldı kulüpten seneye Malaga veya Baskonia'da.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Grangerin çok talibi var bizde kalacağını pek sanmıyorum ama şu kadroda en guvenilecek isim , komik olacak ama Granger gibi duruyor eğer kalırsa.

    Mccollum ismini duysaydim büyük şüphe duyduğum Rice'ın üstüne atlardim bu arada. Gençliğimi söndürdün Efes..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 14 Temmuz 2017; 13:33:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mccollum ne abi?Ne hucum ne savunmada hic bi varlik gosteremez bu takim..Guard rotasyonunda bir tane pas ozelligi gelismis oyuncu yok.Eline topu alan atar bu takimda.Ön alan baskısını unuttuk bile.Dogru duzgun pick&roll oynayacak kisamiz bile yok,uzunlarimiz da hayaleti oynar..Bu camiada yonetim zafiyeti oldugu senelerdir o kadar bariz ki.Anlamiyorsaniz getirin bi Gerardini..Bu nedir abi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımla bu sefer Top 8 de çok zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.