Şimdi Ara

[ANA KONU] Marvel Heroes 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marvel Heroes 2016
     [ANA KONU] Marvel Heroes 2016


    Yeni baslayacaklar icin oyun hakkinda kisaca bilgi vermem gerekirse, oyun kusbakisi ve PvE agirlikli, PvP iceren bir oyun.
    Oyunun sitesini incelerseniz oyunda Diablo 1 ve 2'de emegi gecen insanlar calisiyor.

    Oyun tamamen ucretsiz ve P2W olayi yok. Isterseniz Steam'den isterseniz kendi sitesinden indirip oyunu oynayabilirsin.
    Bunlar disinda oyunda kendi karakterinizi yaratmak yerine Marvel kahramanlariyla oynuyorsunuz ve tamamen Marvel evrenine bagli kalan skinlerle kahramanlarinizi ozellestirebiliyorsunuz.

    Level kasmak ne cok zor ne cok kolay, bence tam ayarinda olmus. Yeni baslayan biri bile zorlanmadan 1 kahramani 60 yapabiliyor.
    Yalniz level kasarken hesabiniza degil, her kahramana ayri ayri level kasiyorsunuz ve bence boyle olmasi cok daha zevkli.

    Oyuna basladiginizda her karakter level 10'a kadar ucretsiz oluyor ama sonra oyun icinde kazandiginiz Eternity Splinterlarla yeni karakter acabiliyorsunuz ve oyundaki 7. gununuzde size 400 Eternity Splinter hediye ediliyor.
    Ben forumdan birinin tavsiyesi uzerine Eternity Splinterlarla direkt kahraman satin almayip Adam Warlock adli NPC'den 3 tane rastgele kahraman kutusu satin almistim. Sizede oneririm.
    Zaten siz 1 karakteri 60 yapmadan once yeni karakter acacak kadar Eternity Splinter topluyorsunuz, karakter alma konusunda sikinti yasamiyorsunuz.

    Ayrica oyunun senaryo moduda var ve senaryo modunda Diablo serisinden farkli olarak WoW, Knight oynar gibi devam ediyorsunuz oyununuza.
    Senaryo suanlik 10 bolumden olusuyor ama ara sira buyutuyorlar senaryoyu.

    Bunun disinda oyunda dungeon sistemi 3 parcadan olusuyor. Ister yayan olarak dungeon'a girip tak tak kesersiniz herkesi, ister green diye gecen daha zor dungeonlara girip biraz zorlanirsiniz, ister red olan dahada zor dungeonlara girip kafaniza gore takilirsiniz.

    Bunun disinda yaninizda size yardim edecek oyuncularla birlikte girdiginiz odalar var. Bu odalarda ustunuze yaratik dalgalari geliyor ve hayatta kalmaya calisiyorsunuz.

    PvP sistemi suanlik fazla gelismis degil ama forumdan birinin soyledigi kadariyla gelecek guncellemede cok iyi olacakmis.
    Ayrica oyunda skill, trait sistemi asiri gelismis. Ayni kahramani kullansaniz bile bir baska oyuncuyla ayni skillere, statlara sahip olmaniz zor.

    Bunlar disinda sorulariniz varsa, yada oyun hakkinda konusmak isterseniz konu altina yazabilirsiniz. Bende oyun hakkinda fazla bilgili degilim aslina bakilirsa ama yeni baslayanlara yardimci olabilirim. Bilen arkadaslarda birbirlerine yardimci olur zaten.

    DIPNOT: Forumda benzer bir konu daha var aslinda ama 2014'den beri guncellenmemis ve ne Google'da arayinca nede forumda arayinca ustlerde cikmiyor, bulmasi zor. Bitik bir konu yani. Forumu takip etmeyen biri icin bulmasi imkansiz gibi birsey o konuyu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 5 Eylül 2016; 15:24:51 >







  • 15-20 dakikada power point kaybi olmadan 60 level karakter kasma teknigi buldum, isteyen olursa paylasabilirim.
    Sanirim hic oynayan yok forumda, eger oyuna yeni baslayan yada bu teknigi bilmeyen varsa soylesin anlatayim.

    Dun biraz G cekip event icin satilan Iron Man ve Captain America kutularindan alip karakter cikartip 1 gecede 7 tane 60 level kastim.

    EDIT: @forsaken54 PM'den sormus, oynayan varmis forumda demek. Anlatayim o zaman.

    Ilk olarak G cekerek, cube shardlarla fortune card acarak yada daily questleri, story questleri yaparak Iridium Tripple Boost, Experience Boost, iBoost, 5 tane Experience Rush Energy Bar, Cosmic Penta Rush Boost ve olabildigince diger EXP veren boostlardan topluyorsunuz. En kolay elde edilenler bunlar, digerlerinden mesela bende 2'ser tane falan vardi en fazla ama bunlardan 1 cuval dolusu var.
    Bunlari basarak yaklasik %600 exp bonus kazanacaksiniz, ben %800 ile 15-20 dakikada kastim, sizde 3-4 dakika farkeder maksimum.

    Boostlariniz hazir olunca yapacaklarinizida simdi asagida sirasiyla yazacagim. Boostlar basiliyken bir isiniz cikarsa karakterinizi herhangi bir hub'a goturun, boylelikle boostlarin suresi azalmayacaktir.

    1- Chapter 1'den Hell's Kitchen South'a isinlanip gorev veren NPC'den gorevi alip bitirin.
    Bu gorev bittiginde yaklasik 14 level olmaniz gerekiyor, gorev bittikten sonra oku takip edip sizi goturecegi NPC'den yeni gorevinizi alin.

    Bu gorev Venomla savastigimiz, kisa bir gorev ve bu gorevin sonunda 28 level civarina gelmemiz gerekiyor.
    Bu gorevde bittikten sonra Avengers Tower'a isinlanin.

    2- Chapter 2'den Cargo Freighter'a isinlanip sondaki boss'u oldurun ve Avengers Tower'a gidip Maria Hill ile konusun. Konusmadan sonra size exp ve fazladan 3 power point verecek.

    3- Chapter 4'den Fisk Tower'a isinlanin ve sondaki boss'u oludun. Boss'u kestikten sonra yine Avengers Tower'a gidip Maria Hill ile konusun. Konusmadan sonra size exp ve fazladan 3 power point verecek.

    4- Chapter 7'den S.H.I.E.L.D. Science Station'a isinlanin. Isinlandiktan sonra sizi S.H.I.E.L.D. Science Station'in yanina gonderecek. Iceri girin ve S.H.I.E.L.D. Science Station'i tamamlayin.
    S.H.I.E.L.D. Science Station tamamlandiktan sonra her zaman oldugu gibi turuncu portal acilacak ve fazladan 3 power point kazanacaksiniz.

    S.H.I.E.L.D. Science Station bittikten sonra B'ye basip hub'a donunki boostlar bosa bitmesin.

    5- Xavier's School'a gidip Xavier'in size verecegi gorevler bitene kadar Xavier'in gorevlerini tamamlayin. 2 tane ve oldukca basit gorev veriyor zaten, uzun surmez.
    Questler bitince kalici olarak 150HP ve 15 Spirit kazaniyorsunuz.

    Isterseniz 5. asamada bu questler yerine kafaniza gore questlerde yapabilirsiniz daha cok exp veren. Xavier'in 2 questinden 1'i cok, 1'i az exp veriyor ama ben spirit bonusu icin yapmayi tercih ediyorum. Dedigim gibi 5. asama size kalmis. Xavier questleri yerine fazla exp veren tek 1 quest yapsanizda olur.

    6- Fjords of Norway'e isinlanip hic hizanizi bozmadan dumduz yukari yuruyun, karsiniza 1 yol ayrimi cikacak, oradan sol yola girin ama sola dogru gitmeyin, duz yukari gitmeye devam edin. Zaten haritada gorursunuz yaklastiginizda oradaki quest NPC'sini.

    Quest NPC'sine vardiginizda bir sinematik girecek, sinematikten sonra ise portallar acilacak yerde. Portallarin ismini unuttum ama teki "Frozen bilmem ne" isminde, siz portallara girmeden oradaki NPC'den questi alacaksiniz ve Frozen olmayan diger portala gireceksiniz. Gireceginiz portal sol tarafta zaten, ismede gerek yok pek.
    Sol portala girdinizde size verilen gorevi bitirip bir NPC'yi kurtaracaksiniz ve kurtardiginiz NPC'ye questi vereceksiniz. Bu questi yaparken kestiginiz moblarlada level atlamis olacaksiniz questin yani sira.

    Quest bitince acilan portal sizi o adini unuttugum Frozen bilmem ne'ye isinlayacak, portaldan girin.

    Bu islem bittiginizde kasilirken bu zamana kadar kestiginiz moblara gore 52-56 level araliginda bir levelda olacaksiniz.

    7- Suan o adini unuttugum Frozen bilmem ne'deyiz ve karsimizda bir NPC var. Onunla konustugunuz an eger 56 iseniz direkt 60 olacaksiniz, 52 iseniz ve boostunuz %800'den azsa 57 yada 58 olacaksiniz ve 3 tane fazladan power point alacaksiniz ve boylelikle story moddan elde edilecek butun power pointleri toplamis olacaksiniz.

    Eger gorevden sonra 60 olamadiysaniz, ki %90 ihtimalle olursunuz, adamin size verecegi son questide yapin ama bu biraz uzun surebiliyor o yuzden buraya girmeden onceki mapte biraz mob kesmenizi ve oradan cikmadan once en az 54 level olmanizi oneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 12 Eylül 2016; 0:25:11 >




  • Teşekkür ederim hocam işime yaradı :)

    @Karıncayiyen Yiyen Adam
  • Oyun yüklensin deniyeceğim :) teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.