09.06.2022 TARİHİ İTİBARİ İLE DAVET KAMPANYASINDAN KAZANILAN HİZMET SÜRESİ 180 GÜN İLE SINIRLANMIŞTIR. BEN KAZANACAĞIM HİZMET SÜRESİNE ULAŞTIĞIM İÇİN KONUDAN DAVET KODUMU KALDIRDIM. AŞAĞIDAKİ YORUMLARA DAVET KODUNU EKLEYENLERDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ. 30 GÜNLÜK HEDİYE 45 GÜN OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeLee -- 9 Haziran 2022; 19:41:14 > |
[ANA KONU] 📢 En Ucuz Fiber İnternet COMNET 🚀 45 GÜN Ücretsiz 🔔 Arkadaşını Davet Kampanya Kodu

-
-
KONU ALTINDAN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeLee -- 9 Haziran 2022; 19:37:45 > -
KONU ALTINDAN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeLee -- 9 Haziran 2022; 19:37:5 > -
Comnet 1 ay ücretsiz kullanmak için kod
CMT597MCS
-
Ttnet 16 mb kullanıyorum geçebilirsem kodu kullanacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam, geçiş esnasında yazmanız gerekiyor hattınız aktiv olduğunda bana bilgi verin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Comnet +45 gün ücretsiz kullanmak için kod : CMT553FXA
Arkadaşlar mevcutta zaten TTNET altyapısını kullanıyorsanız Geçtiğiniz firmanın bir önemi kalmıyor.
Altyapınız sağladığı hız ne ise bütün firmalarda aynı performansı alacaksınız zaten.
1.5 Haftadır COMNET VDSL kullanıyorum ve aşırı memnunum.
Elbistan'da TTNET Altyapısında, Hız olarak hiç bir sorun yok.
Tabii ki alt yapıya, bölgeye, tesisata, alınan hizmete göre farklılıklar olacaktır.
DAVET KODUMU KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.
Comnet +45 gün ücretsiz kullanmak için kod : CMT553FXA
-
CMT576CFV
İnterneti 1 ay ücretsiz kullanabilmek için davet kodu
CMT576CFV
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kolay gelsin bende başvuru yapacam sanırım gayet iyi duruyor. bende türk telekom c5v 1200 modem var. sorun çıkarır mı acaba ? bilgisi olan ?
-
Süreçle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa her konuda yardımcı olunur. Modem ayarları geçiş süreci hizmet kalitesi vs.. PM atabilirsiniz. Ayrıca üyelik sürem 12 ay ve üzeridir. Referans kampanyasından sorunsuz (90 gün şartı var) yararlanırsınız. CMT554FKS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazimath -- 21 Haziran 2022; 16:29:21 > -
Comnet davet kodum CMT579JJW
Simdiden tesekkurler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet'e Turknet'den bugün geçiş yaptım. Yeni kullanıcıysanız kullanabilirsiniz.
Davet kodum:
CMT856CUS
-
-
**
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsii -- 16 Ağustos 2022; 14:14:34 > -
Merhaba Arkadaşlar,
Türknet zammı sonrası Comnet'e ben de geçmeyi planlıyordum fakat şirket kullanıcıların hesabını süresiz iptal edip mağdur ediyormuş.
Bunun sebebi nedir acaba, endişlenmeli miyiz?
Başıma bir sorun gelse ve bunu aktarsam benimde mi hesabım silinecek?
12 aylık ödesem ödediğim parayı da geri alamayacaksam bu iss'e geçmek kumar oynamak gibi bir şey geliyor bana.
Benzer içerikler
- bigo live davet kodu nereye yazılır
- netspeed davet kodu
- comnet davet kodu
- millenicom referans kodu
- kassa referans kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X