Şimdi Ara

[ANA KONU] ASUS X550JX-XX171D - Oyun Bilgisayarı (2015-2016 F/P Kralı) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.789
Cevap
34
Favori
67.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyle hala iyi çalışıyor yanlız ekran menteşelerinin oldugu kısım bende gitti maalesef yeni alt üst kasa almam gerekiyor birde klavye takılan yerdeki soket ve power soketi arıza verdi nerde ucuza bulabilirim bu parçaları yardımcı olabilirmisiniz.
  • Arkadaşlar merhaba geçen gün pc nin termali yeniledim ve öğlen 4 den akşam 12 ye kadar açık kullandım. Sonra yatarken kapattım ve 5 dk sonra tekrar açmak istedim açılmadı. Termali yeniledikten sonra hemen hemen her dk sıcaklığı kontrol ettim 80 in üzerine çıkmadı. Diğer gün pc yi tamirciye götürdüm ve tamirci pc yi açmaya çalıştığında pc çalıştı. Sorunsuz oyuna felan girdik hiç bi sorun yoktu. Daha sonra tam giderken bi daha kapattım açtım bu sefer pc açılmadı. 2gündür tamircide tamirci arkadaş bios chipini cıkarıp takınca pc nin çalıştığını söylüyor. Ekran kartı işlemci sorunsuz çalışıyor. Sorun bios yazılımıyla alakalı dedi bi yazılım varmış onu arıyor şuan . Bilgisi olan varmı bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Bios surumu nedir, masallah diyim de en bas mesajimda son surumun bios linki mevcut , sorunsuzca kullaniyorum 4 sene onceki guncellemem ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    elektirik iletkenli macun kullandınız ve biraz taşırdınız muhakkak silokon bazlı bir macun kullanın ve mercımek buyuklugunde damlayı işlemcıye bırakıp yaymadan kapatın ustunu.
    başka ıhtımallerde var ama bu dedıgım agır basmakta
  • Güncel bios 210 oldu hocam. Birkaç ay önce yayınlandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bios sürümü 209 du. Tamirci bios sürümü ile ilgili bi yazılım varmış onu arıyorum dedi pazartesi salı biter galiba dedi


    Hocam macun dan olduğunu düşünmüyorum bundan önce beyaz macun kullanıyordum en son bozulmadan önce giri macun sürdüm ve az sürmüştüm yani taşma olucağınu düşünmüyorum yine de tavsiyeni tavirciye bildiricem bi macunu yenilesinler. Dediğim gibi pc bios pilini cıkarttp takınca hemen çalışıyor oyuna felan girebiliyorum sıcaklık 85 i geçmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chosen312

    Arkadaşlar merhaba geçen gün pc nin termali yeniledim ve öğlen 4 den akşam 12 ye kadar açık kullandım. Sonra yatarken kapattım ve 5 dk sonra tekrar açmak istedim açılmadı. Termali yeniledikten sonra hemen hemen her dk sıcaklığı kontrol ettim 80 in üzerine çıkmadı. Diğer gün pc yi tamirciye götürdüm ve tamirci pc yi açmaya çalıştığında pc çalıştı. Sorunsuz oyuna felan girdik hiç bi sorun yoktu. Daha sonra tam giderken bi daha kapattım açtım bu sefer pc açılmadı. 2gündür tamircide tamirci arkadaş bios chipini cıkarıp takınca pc nin çalıştığını söylüyor. Ekran kartı işlemci sorunsuz çalışıyor. Sorun bios yazılımıyla alakalı dedi bi yazılım varmış onu arıyor şuan . Bilgisi olan varmı bu konuda?
    Arkadaşlar sorunu tamirci arkadaş çözdü. Sorun bios un io diye bi yazılımı varmış onu attım dedi ver pc sorunsuz çalışıyor şuan.Dedi ki senin termal macun yenilerken bunu bozma olasılığın çok düşük ben hiçbir şey yapmadım dedi. Sadece yazılım attım dedi.Arkadaş çok ilgiliydi sağolsun şuanlık bi sorun yok.




  • kurt gibi açım kullanıcısına yanıt
    Daha önce döndürebildiyseniz ki işlemcideki bant sökülmüş, biraz fazla sıkıştırmış olabilirsiniz. Çok fazla zorlamanızı önermem zira eskimiş bir anakartta kolaylıkla hasar bırakabilirsiniz. İlle de açılması gerekiyorsa yağlayarak deneyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kurt gibi açım kullanıcısına yanıt
    Sarı güvenlik bantı çıktığı için daha önceden açtığınızı düşündüm ama açmak için uğraşırken söktğnğz sanırım.

    Umarım tamirciler zarar vermeden açabilirler.
  • Selamlar. Bilgisayarı televizyona bağlamaya çalışıyorum bir kaç gündür. İki farklı televizyonla denedim. Televizyonları görüyor makine bağlanmaya çalışıyor fakat bağlanamıyor. Wi-fi ve miracast denedim. Televizyonun birinde bt da var.
    Bilgisayarı televizyona kablosuz, aynı ağ üzerinde baglayabilen var mı ? Ekstra birşey yapmak gerekiyor mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Benim tv samsung, ayarlardan smartview u etkinlestiriyorum, ctrl+p ye basip kablosuz ekrana baglan dedigimde sorunsuz goruntu geliyor. Benim wifi intel marka, driver en guncel surumde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Ben de bağlanamıyordum. Formattan sonra olmaya başladı. Sebebini anlayamadım ama.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Denedigim televizyonlardan biri lg biri Samsung. Lg olan eski. Miracast var. Samsung yeni. Herşey var. Baglaniyor diyor bağlanamıyor. Driverlar bende de yeni. Yani asusun sitesindeki kadar yeni. Onboard kaldırmıyordur belki dedim, ekran kartını açtım gene çözüm olmadı. Ssd yi taktirip format atacağım. O zaman bir daha deneyeceğim artık.

    Bizim hdd sağolsun ağırlaştı biraz.

    İki Televizyonda sıkıntı yok. İki televizyona da telefonla baglanabiliyorum. Yapmadığım birşey mi var acaba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 22 Aralık 2019; 14:12:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Ekran kartlarini ve wifi yi asusun siteisndeki eskilerle degilde driverbooster gibi son surumle guncellemeniz daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Formattan önce yazdığınız da dahil olmak üzere tonlarca yöntem denedim. En sonunda vazgeçmiştim. Aldığımdan beri ilk kez format attım ve ilginç bir şekilde düzeldi. Hdd sdd geçişinde bile format atmamıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler laptopun ısınma sorununa baya etki edecek bir çözüm buldum bu laptopta saçma bir şekilde fanın altına hava boşluğu koymamışlar bundan dolayı soğutma performansı oldukça düşük tam fanın altına matkapla 5 tane delik açtım oyunlarda 90 a dayanan sıcaklık şuan 75 civarında cpu 2.6 Ghz de beklediğimden iyi sonuç verdi sizede tavsiye ederim
  • Thepcgamers kullanıcısına yanıt
    Kaçlık uçlarla açtınız hocam?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thepcgamers kullanıcısına yanıt
    Resim atabilir misiniz hocam.
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Hocam SSD olarakhttps://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-480gb-530mb-445mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-480g-g26-p-BD805683?magaza= Hepsiburadadan bunu aldım 25 ay önce 548 TL'ye indirimli hali birde o zamanlar SSD'ler pahalıydı muadili Samsunglar 700 750 TL felandı. SSD'den memnunum şimdilik.
    İçindeki harddiski söküphttps://www.hepsiburada.com/dark-2-5-storex-e21-usb-3-0-yuksek-hizli-aluminyum-sata-hard-disk-kutu-deri-tasima-kilifi-hediye-dk-ac-dse21u3-p-BD130859?magaza=Hepsiburada bu ürünü kullandım ve harici harddisk yaptım.




  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    fotoda ki gibi tam fan boşluklarının altına gelecek şekilde açtım boyutu farketmez herhalde bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.