Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
29
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TeknolojiveBililisim T kullanıcısına yanıt
    Bakalım yarın neler olacak. Bu görüntüleri de gözlerine sokacağım. Birisi bunlarla oynuyor çok açık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 7 Eylül 2018; 0:36:21 >
  • TeknolojiveBililisim T kullanıcısına yanıt
    modemi kapatıp açmana gerek yok mtu değerini 1492-1491 gibi sürekli değiştirirsen daha kısa sürer
  • TeknolojiveBililisim T kullanıcısına yanıt
    gayrettepe alınabiliyor mu şuan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar topluca BTK' ya şikayet edelim. Bu düzenbazlığa bir son verelim. Göz göre göre insanları aptal yerine koymaları insanın gücüne gidiyor. Parasını ödediğimiz hizmeti sağlıklı bir şekilde alamıyoruz. 5 dakikanızı ayırarakhttps://sikayet.btk.gov.tr sitesine üye olup derdimizi anlatalım. Ne kadar çok kişi şikayet ederse sorunumuz o kadar çabuk halledilecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'da mevzuyu yazdım bana hala donanım diyorlar deliriyorum

    quote:

    Evet. DÜn defalarca destek istememe rağmen bütün topu bana attınız OIM'den. Ama hatanın sizde olduğunu belgeledim. CGNAT sorunu var ve bu sizden kaynaklı. Akşam 21'den gece 00:30 'a kadar olsan sürede neredeyse tüm istanbul sürünüyor. Sebebi bizi uzak sunuculara atmanız

    Ama bu deneme yanılma ile sizin hatanız olduğunu kanıtladım. Ekran görüntülerini de aldım ve sizin ne kadar işgüzar olduğunuzu tespit ettim. Oturduğunuz yerden çözemediğinzi sorunları kulanıcıya paslıyorsunuz ve işin içinden sahtekarlıkla çıkmaya çalışıyorsunuz


    Sunucularınız sorunlu bu çok açık. Şimdi bana modemi kontrol et orayı kontrol et demeden önce gidip sunucularınızı kontrol edin ve 10 gündür istanbul'un çektiği eziyete son verin. Bu belgeleri de medya dahil her yere göndereceğim. DM'den numara falan istemeyin sorun sizde.


    Yoğun saatlerde güvenli interneti seçtiğimde hızım nasıl oluyorsa normale dönüyor. SpeedTest'e giremediğim için o profilde iken Telekom'dan hız testi yaptım ve sonuç bu

    Güvenli İnterneti kapatınca da böyle oluyor. Sürünüyoruz.0.1mbit'i bile görüyorum. 480p video açamıyorum

    Şimdi bana kablonu kontrol et demeyin. Siz gidin kablolarınızı kontrol edin, donanımınıza bakın çünkü sorun tamamen sizde. Sahtekarlık yapıp, kolaya kaçıp bütün sorunu kullanıcıya atmayın çünkü yakalandınız.



    quote:

    Merhaba Servet Bey, hız sorunları yaşadığınız için üzgün olduğumuzu belirtir, TurkNet olarak kesinlikle hız sınırlandırması yapmadığımızı iletmek isterim. 19587867 numaralı arıza kaydınızı ekipler incelemiş olup, Modeme ulaşan hızınız 35 Mbps iken şuan alt yapınızın desteklediği 35 Mbps olarak görünüyor. Bu değerden daha az bir hıza ulaşıyorsanız donanımsal destek almanız yönünde sonuçlanmıştır. Donanımsal destek aldınız mı?



    Yazdılar. Ben de artık çıldırdım.

    quote:

    Üst üste kaç tweet attım siz yazdıklarımı okuyor musunuz? Aptal yerine koymayın beni artık sinirleniyorum iyice. Ne yazıyor tweet dizisinde bi okuyun artık şunları topu bana atmayın sürekli

    Güvenli inetrneti açınca hızım neden normale dönüyor, kapatınca neden sürünüyorum bana teknik açıklamasını yapın bekliyorum. Sorun donanım olsa güvenli internet açınca hızım nasıl düzeliyor arkadaşım. İşgüzarlık yapmayın adam gibi soruma cevap verin. Teknik cevap istiyorum

    Bana teknik cevap verin. Mühendis dili ile konuşun. Karşınızda cahil biri yok.




    Yazdım. Verdikleri cevap

    quote:

    Talebinizi ekiplerimize iletiyorum. Gelişmeleri mutlaka ileteceğiz




  • TurknetDestek diye dolaşan eleman firarda ifşa olunca tabi.Her boku Turk Telekom a atmayı marifet edinmiş insan bozuntuları kendileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar ben geçen sene 100Mbye kadara üye olmuştum zar zor tecrübemle 100Mbye çıkardım birgün uploadlar otomatik düşürdüler gözüken paket hızım 75Mbymiş down hızımıda 75mbye düşürdüler sorunumu anlatana kadar akla karayı seçtim busefer modeme gelen hızı 100Mbde 88Mbye düşürdüler hız yine 75Mb sürekli oto mesajlar kablo modem sizde sorun diye artık 50 kere mesaj attım bir mantıklı cevap istiyorum dedim artık 80. mesajda itiraf ettiler sizin paket 75Mb imiş diye okadar duyarsızlar vakit çalıyorlarki analtamam afedersiniz zerre kadar.. değilsiniz.8 ay 100Mb kullandım sıfır crc siz adamların yaptığı bu.
  • Arkadaş TT gibi sizi bağlayan tahhahut mü var yok

    Ee o zaman sıkıntı çekeceğinize iptal ettirin de diğer kullanıcılar için bant genişliği açılsın yoksa gereksiz yere trafik harcayıp bizim düşüyor diye ağlayanlar yüzünden santral yoğunluk yaşıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plusnettr

    Arkadaş TT gibi sizi bağlayan tahhahut mü var yok

    Ee o zaman sıkıntı çekeceğinize iptal ettirin de diğer kullanıcılar için bant genişliği açılsın yoksa gereksiz yere trafik harcayıp bizim düşüyor diye ağlayanlar yüzünden santral yoğunluk yaşıyor.
    Arkadaşım Türknet fiyat politkası iyi gibi gözükmesine rağmen(1000dk, sınırsız kota vs.) çok üçkağıtçı bir firma çocuk gibi oynuyorlar benim hakkım ve 6ay kullandığım ve zar zor aldığım bir sürü zamanım gittmişti 100mbyi bir gün otomatik 75mbye çektiler yoğun ısrar sonucunda bu sefer arıza için açıyormuşum gibi modeme gelen hızıceza keser gibi 88Mbye düşürdüler anlat derdini anlatabilirsen 60mesajlaşma sonucunda bana kablo modem sorunu haricinde verdikleri mantıklı cevap sizin paketiniz 75Mb dediler oda Btkya şikayet edicem dediğimde böyle mantıklı bir cevap geldi şimdi 100Mbye kadar reklam yapıyorlar yine o zaman 100Mb hızımı güncelleyebilmeme rağmen paket hızımı güncelleyemiyorlardı sistemde sorun var diye büyük bir ihtimal bizi 100mb ile kazanıp tt ye daha düşük ücret veriyorlardı olan bize oluyor dünya kadar vakit kaybı kendileri haklıymış gibi karşıdaki kişi pes ettirmeye çalışıyorlar btk deyincede daha mantıklı cevap veriyorlar hani böyle bir yönüde var tabiki bunu 1.5sene önceye kadar TTde yapıyordu şuan ne durumda bilmiyorum.Yani sözün kısası benim gibi net problemi olmayan, işi bilen,vakti olan birini bu kadar uğraştırıyorlarsa netinde sorun olan birine Allah sabır versin.
    Ek:Bana biz daha şukadar hız alıyoruz bukadar hız alıyoruz neyle uğraşıyorsunuz diyenlerede ek cevap olsun benim tertemiz hatta bukadar ufak bir olayı bukadar yokuşa sürüyorlarsa sizin gibi sorunlu hız Allanlara Allah sabır versin olayın özü buydu. Yinede belki bizimle böyle uğraşan uaynık firma Ttylede böyle uğraştığını düşünerek daha hızlı nete kavuşmamıza sebep oldu diyerek ufacık olsada olumlu yorumu yaparak daha dürüst olmalarını bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 7 Eylül 2018; 16:31:13 >




  • TeknolojiveBililisim T kullanıcısına yanıt
    Böylelerine ne diye cevap veriyorsunuz ki. Kendisi sorun yaşasa böyle yazar mı? Kendisi de gelir ağlar boşverin.
    Ülke süper servis sağlayıcılarla dolu biz keyfimizden geldik belalı olanı seçtik onlara göre.
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Sana cevap verilecek kelimeyi biliyorum da yazarsam şimdi çizerler 1 hafta o yüzden yazmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene sonunda firmalar komple AKN kaldırsa ortada ne türk kalır ne net. Ha birde yatıp kalkıp dua edecekleri rekabet kurumu var.

    Bunlar rekabet kurumunun bunlara karşı olan iyi niyetini suistimal etmekten başka bir iş yaptıkları yok.

    Yazacak çok şey var da bu firmamsı oluşum ile ilgili azılı müritleri var pas geçiyorum.
  • İşine gelmeyince ağzını bozmayı bilirsin zaten siz sorun yaşamış olabilirsiniz sorun yaşıyor olabilirsiniz diye sıkıntısız kullanan adamların ne günahı var. Beğenmedin iptal et başka firmadan al diyor bağlayan mı var. Gereksiz kullanma da yoğunluk olmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Sana mı sorucam la ne zaman çıkacağımı keyfimin kahyasımısın sen? Boş yapma hadı başka konuya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende de oluyor. BTK’yr şikayet ettim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Allah'ta seni güldürsün hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatlerde ping sorunu düzelmedi oyun oynamak çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plusnettr

    Arkadaş TT gibi sizi bağlayan tahhahut mü var yok

    Ee o zaman sıkıntı çekeceğinize iptal ettirin de diğer kullanıcılar için bant genişliği açılsın yoksa gereksiz yere trafik harcayıp bizim düşüyor diye ağlayanlar yüzünden santral yoğunluk yaşıyor.
    Bu nasıl bir üslup? Ülkede adam gibi servis sağlayıcı olsa zaten en ufak bir sorunda diğerine geçersin. Bizim yaşadığımız sorunu yarın senin yaşamayacağın ne mağlum?

    İki haftaya kadar bende Türknet' ten oldukça memnun, ayda bir kapıya gelen Türkcell satış temsilcilerine Türknet' in verdiği hizmeti anlatarak "haklısın bende olsam Türknet kullanırım" dedirterek yolluyordum. Ta ki son iki haftaya kadar.

    Şu anda ortada insanlara ödedikleri faturanın karşılığında verilmeyen bir hizmet var. Karşımızda muhatap biri yok. Forumda kendine temsilci diyen biri kaç gündür foruma uğramıyor. Destek hizmetleri kopyala yapıştır yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Burada mağdur olan insanlar kendi aralarında bir çözüme ulaşmak istiyor sen gelmişsin ağlayacağınıza firma değiştir diyorsun. Teşekkürler biz düşünememiştik hemen farklı firmaya geçiş başvurusunu yapıyorum.




  • Destek başlığına yazdığımı buraya da atıyorum



    Dün güvenli internet profilini açtıktan sonra kapattığımda istanbul sunucusunda kalmıştım. O yüzden bugün değerlerim normale yakın çıkıyor çıkıyor. Ping 10ms daha fazla normale göre. Zaman zaman Turknet sunucularına bağlantı sağlayamıyorum ancak sağladığımda aşağıdaki değeri alıyorum. İlki Bursa DGN Server İkincisi Turknet. Yalnız TurkNet'in kendi speedtesti sürekli hata veriyor.

    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayıp yaşamadığımı yada sorun olup olmayacağını nereden biliyorsunuz madem o sıkıntı çekiyorsunuz başka bir firmaya geçersiniz dedim bunda ne var ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.