Şimdi Ara

Ana Hesap ve Alt Hesap sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki hesabım var biri us psn diğeri tr psn şimdi us psn den 3 aylık plus aldım, ben şimdi tr hesabımı bu us hesabımın alt hesabı olarak tanımlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaşlar iki hesabım var biri us psn diğeri tr psn şimdi us psn den 3 aylık plus aldım, ben şimdi tr hesabımı bu us hesabımın alt hesabı olarak tanımlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Evet ya,bilen yok mu bende tam tersini yapıcam ?!
  • cevap bekliyoruz arkadaşlar

• aynı şeyi ben de yapmak istiyorum

sanırım US hesabınla giriş yaptıktan sonra ayarlardan ana hesap olarak aktifleştir gibi birşey vardı

mantıken onu yapınca olması lazım
  • defected kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim dostum bir sey daha soracagim tr psn den 14 gunluk deneme surecinde resogun i indirmistim simdi aboneligim bitti ve us psn plus aldim us hesabimi ana hesap yaptim fakat resogun i oynayamiyorum. Bu normalmi simdi resogun i ille us psn den mi indirmem gerek

• Ben şimdi şöyle bir şey fark ettim.Ayarlarda ana hesap yapın gibi bir şey demiyor ana ps4 sistemi yapın diyor.Ben Dc universe online'ı indirmiştim.Tr psn im için ana ps4 sistemi olarak kabul etmiştim.Ama us hesap da etmemiştim.İndirdikten sonra yanında kilit işareti vardı tr psnden giremiyordum.Us psnden ana ps4 sistemi olayını aktif ettim.Artık tr dende girebiliyordum.Ana hesap mı oldu diye düşünürken,gittim tekrardan tr psnden ana ps4 sistemi olarak kabul et dedim.Sonuç olarak hala girebiliyorum.Ps4 de ana hesapdan ziyade,hesapların ana sistemi var anladığım kadarı ile.
  • PS4'te 2 hesabım var şu an

Biri TR ve PLUS üyeliği var, Diğeride US ve PLUS üyeliği var

US PSN'den indirdiğim oyunu TR hesaptan oynayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

PS4'te 2 hesabım var şu an

Biri TR ve PLUS üyeliği var, Diğeride US ve PLUS üyeliği var

US PSN'den indirdiğim oyunu TR hesaptan oynayamıyorum

Dostum sen us hesabını ana hesap olarak ayarlarsan ps4 te oynayabilirsin.

Fakat benim sorumun cevabı yok herhalde. Şimdi 14 günlük deneme için aldığım tr psn den resogun ı indirmiştim. Fakat tr psn aboneliğim bitti dün us psn aboneliğimi başlattım fakat artık resogun ı oynayamıyorum. Us psn den bir daha mı indirmem gerek bu oyunu şimdi.

• bodrum kullanıcısına yanıt
    Alt hesabın ne olduğunu biliyor musun?Alt hesap ebeveyn kontrolü için kullanılan bir yöntem.Alakası yok sorduklarınla.

Forumda sorana kadar kullanma klavuzunu okuyun.Sorularınız çok basit çünkü.Mantigini anlarsanız sürekli soru sormanıza gerek kalmaz.

http://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/index.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Alt hesabın ne olduğunu biliyor musun?Alt hesap ebeveyn kontrolü için kullanılan bir yöntem.Alakası yok sorduklarınla.

Forumda sorana kadar kullanma klavuzunu okuyun.Sorularınız çok basit çünkü.Mantigini anlarsanız sürekli soru sormanıza gerek kalmaz.

Dostum alt hesabin ne oldugunu biliyorum ebebeyn kontrollerinden yapilan hesaptir alt hdsp. anlatmak istedigim o degil ben tr plustan indirdigim resogun i us plus uyeligimle oynayabilirmiyim oynamazmiyim bu sorunun cevabini ariyorum oynayabilirsem nasil yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Dostum alt hesabin ne oldugunu biliyorum ebebeyn kontrollerinden yapilan hesaptir alt hdsp. anlatmak istedigim o degil ben tr plustan indirdigim resogun i us plus uyeligimle oynayabilirmiyim oynamazmiyim bu sorunun cevabini ariyorum oynayabilirsem nasil yapabilirim?

oynarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

quote:

oynarsin

İşte oynayamıyorum kilit resmi var oyunun simgesinin üzerinde nasıl halledebilirim bu sorunu

• Hem tr hesabımı hemde us hesabımı ana hesap mı yaptırmam gerekiyor acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.