|
Herkese Merhaba! Apple platformunda bu tarzda düzgün çalışan bir uygulama bulamadığım için, önce kendim için tasarlamaya başladım. Ancak geliştirme sürecinde, herkesin keyifle kullanabileceği bir hale getirmeye çalıştım. Umarım siz de benim kadar beğenirsiniz. Uygulama Hakkında Bu uygulama ile doğum günlerini, evlilik yıldönümlerini ve sevdiklerinize ait tüm özel günleri kolayca takip edebilir; zamanı geldiğinde hatırlatma bildirimi alabilirsiniz. Uygulamamız Facebook ile entegre çalışır. Eğer telefon numaranız Facebook hesabınızla eşleşiyorsa, doğum tarihleriniz otomatik olarak uygulamaya aktarılır. Öne Çıkan Özellikler
Amacımız Bu uygulamanın en temel amacı, doğum günlerinde hatırlanmanın yarattığı mutluluğu yeniden yaşatmak; unuttuğumuz özel anları hatırlanır hale getirmek. En azından senede bir gün, herkesin birbirini hatırladığı, küçük ama anlamlı bir bağ kurmak dileğiyle... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.angeldi.com Uygulama Apple Tarafından Detaylıca analiz edilmiş ve Gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra Kabul edilmiştir. Rahatlıkla Kullanabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşfet bölümüyle, Türkiye’den ve dünyadan tanınmış kişilerin doğum günlerini sizin için derledik. Dilerseniz siz de öneride bulunarak listeye katkı sağlayabilirsiniz. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iaydemir -- 30 Ekim 2025; 22:8:20 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler