Şimdi Ara

An Geldi - Doğum Günü Hatırlatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Apple platformunda bu tarzda düzgün çalışan bir uygulama bulamadığım için, önce kendim için tasarlamaya başladım. Ancak geliştirme sürecinde, herkesin keyifle kullanabileceği bir hale getirmeye çalıştım. Umarım siz de benim kadar beğenirsiniz.

Uygulama Hakkında

Bu uygulama ile doğum günlerini, evlilik yıldönümlerini ve sevdiklerinize ait tüm özel günleri kolayca takip edebilir; zamanı geldiğinde hatırlatma bildirimi alabilirsiniz.

Uygulamamız Facebook ile entegre çalışır.

Eğer telefon numaranız Facebook hesabınızla eşleşiyorsa, doğum tarihleriniz otomatik olarak uygulamaya aktarılır.

Öne Çıkan Özellikler

• Eklediğiniz kişiler veya kendiniz için çoklu doğum tarihi desteği:
    • Hicri Takvim
    • İbranice Takvim
    • Japon Takvimi
    • Çin Takvimi
    • Pers Takvimi
    • Burç ve Zodyak bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.
    • Doğduğunuz güne dair detaylardan, tahmini yaşam süresi hesaplamasına kadar farklı bilgilere erişebilirsiniz.

Amacımız

Bu uygulamanın en temel amacı, doğum günlerinde hatırlanmanın yarattığı mutluluğu yeniden yaşatmak; unuttuğumuz özel anları hatırlanır hale getirmek. En azından senede bir gün, herkesin birbirini hatırladığı, küçük ama anlamlı bir bağ kurmak dileğiyle...

https://apps.apple.com/tr/app/angeldi-do%C4%9Fum-g%C3%BCn%C3%BC-hat%C4%B1rlat%C4%B1c%C4%B1/id6754257447

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.angeldi.com

Uygulama Apple Tarafından Detaylıca analiz edilmiş ve Gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra Kabul edilmiştir. Rahatlıkla Kullanabilirsiniz.

Doğum Günü Hatırlatıcı

Keşfet bölümüyle, Türkiye’den ve dünyadan tanınmış kişilerin doğum günlerini sizin için derledik. Dilerseniz siz de öneride bulunarak listeye katkı sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iaydemir -- 30 Ekim 2025; 22:8:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum Günü için (Acil)
    16 yıl önce açıldı
    Bugün doğum günüm
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.