Şimdi Ara

AMRABAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEZON BASIDAN BERI MALAGAYI TAKIP EDIYORUM SIRF AMRABAT ICIN FAKAT BU ADAM HEP FORVET OYNUYOR NE BU ADAM GONDERMEKTEN SE GITTIK PANDEVI ALDIK BU ADAMI NIE OYNATMIORUZ FORVETTE TAKIMDA FORVET SIKINTISI VARKEN GIDIP ADAMI GONDERIPTE NEDEN PANDEVI ALDIK BENCE ARA TRANSFER DONEMIMDE FORVET ALMAMIZA HIC GEREK YOK BU ADAMI GERI GETIRELIM

• Galatasaray'a karşı kapalı oynayan 16 takım var bu ülkede. Sen şimdi amrabatı forvetmi oynatacaksin? Yani hiç izlemedim ama büyük ihtimal ile malaga takımı defansif oynadığı için hücumdaki oyuncuyu hızlı biri olarak belirlemiş bu sayede kontraataklarda daha hızlı rakip kaleye yönelebiliyor. Amrabat boş alan oyuncusu, büyük liglerin küçük takımlarında müthiş oynayabilecek bir kapasitesi ve yeteneği var. Bizim gibi büyük takımlara Arda gibi kafadan yetenekli adamlar Lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Amrabat'in gonderilmesi tam bir skandal. Mancini doneminde de ayniydi simdi de ayni. Prandelli'ye aciyorum. Adamcagiz daha kendi oyuncusunu deneyemeden kendi deyimiyle "futboldan anlamayan" baskan tarafindan postalaniyor. Sonra da emekli olmus Pandev'den , Yasin kazmasindan performans bekliyoruz.

Amrabat Galatasaray kadrosunun en iyi kanat oyuncusudur. Bunu tartismam bile. Gidin en kritik maclarda nasil oynamis bakin. Manchester United, Real Madrid savunmalarini en cok kim zorlamis bakin. Sampiyonlar liginde en kritik maclarda kilidi kim acmis, asistleri kim yapmis bakin.

Performansindan dolayi degil, sisteme uymadigi icin normalden az forma sansi buldu. Simdiki rezil kadroda ilk 11'e yazilacak ilk isim olurdu. Ustelik yilda 1 milyon Euro aliyor. Takimi frenleyen Pandev ve Djemaili'nin her biri 2.5 milyon euro aliyor. Inanilir gibi degil. Arada daglar kadar fark var.

Ben Amrabat'in yerinde olsam Ispanya liginde oynamaya bakarim. Malaga takimi Galatasaray'in su haliyle oyuncak gibi oynar. Ustelik taraftar kitlesi coluk cocuktan olusmuyor. Futbolcuya saygilari var.

dostum amrabat bı kanat oynamıyor kı sezon basndan berı takıp edıyorm adam hep forvet oynuyor ustelık bızım kazma burak ve pandev den daha ıyı oynuyor bıde bunları la lıgada yapıyor dusn yani adam catır catır atıyor gollerı

gerı kalanından ne desenız haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: aatifchauche

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Amrabat'in gonderilmesi tam bir skandal. Mancini doneminde de ayniydi simdi de ayni. Prandelli'ye aciyorum. Adamcagiz daha kendi oyuncusunu deneyemeden kendi deyimiyle "futboldan anlamayan" baskan tarafindan postalaniyor. Sonra da emekli olmus Pandev'den , Yasin kazmasindan performans bekliyoruz.

Amrabat Galatasaray kadrosunun en iyi kanat oyuncusudur. Bunu tartismam bile. Gidin en kritik maclarda nasil oynamis bakin. Manchester United, Real Madrid savunmalarini en cok kim zorlamis bakin. Sampiyonlar liginde en kritik maclarda kilidi kim acmis, asistleri kim yapmis bakin.

Performansindan dolayi degil, sisteme uymadigi icin normalden az forma sansi buldu. Simdiki rezil kadroda ilk 11'e yazilacak ilk isim olurdu. Ustelik yilda 1 milyon Euro aliyor. Takimi frenleyen Pandev ve Djemaili'nin her biri 2.5 milyon euro aliyor. Inanilir gibi degil. Arada daglar kadar fark var.

Ben Amrabat'in yerinde olsam Ispanya liginde oynamaya bakarim. Malaga takimi Galatasaray'in su haliyle oyuncak gibi oynar. Ustelik taraftar kitlesi coluk cocuktan olusmuyor. Futbolcuya saygilari var.

dostum amrabat bı kanat oynamıyor kı sezon basndan berı takıp edıyorm adam hep forvet oynuyor ustelık bızım kazma burak ve pandev den daha ıyı oynuyor bıde bunları la lıgada yapıyor dusn yani adam catır catır atıyor gollerı

gerı kalanından ne desenız haklısın

Forvet mi oynuyor kanat mi bilmem. Ama adam bugun sag kanattan yardirip 3 tane %100 asist yapmis. Bizim oyuncularin hepsine ders diye izletmek lazim su performansi.

https://www.youtube.com/watch?v=dnbDNvCdSI4

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum .Baydı artık bu Amrabat kapalı takımlara iş yapamıyor muhabetti . Duyanda her maç 80dk oyunu domine ediyordukda Amrabat oyunu bozuyordu sanır .

Bence söylenenin aksine dar alanda çalım atabilen bir futbolcu , örnek olarak Bruma seriliği ve hızını kullanarak adam geçiyor Amrabat cüssesinide kullanabiliyor kesinlikle güçlü bir oyuncu . Sneijderi saymazsak takımın en iyi orta yapan adamı . Posası çıkmış Pandevden 10 kat daha faydalı olur
  • Amrabat ne olursa olsun 1m a oynayan takimini seven mucadele eden yedek kalmayi sorun etmeyen uyumlu bi oyuncuydu.

Kapali takimlara falanda etkisiz değil birebirdede gayet etkili bir oyuncuydu.

Ortalarida gayet isabetliydi.

90 dk 3 maç bile oynayamadi.

• balık hafızalı olmayın. amrabat'ın yeteneğiyle beyni ters orantılı çalışıyordu. kaç defa topu içeri sürüp bomboş pozisyondaki adama pas atmamışlığı var. onu izlerken deli oluyordum, at adama atda bitirsin. diğer oyuncularda artık bıkmıştı ondan. demekki bunu malaga adam etmeye başladı, bizim göndermemiz gayet normaldi bu adamı. bizde beynini kullanamadı.

ayrıca bizim ligde bize karşı herkes kapalı. farkındaysan atak yaparken hep açık veriyoruz anadoludaki çoğu oyuncu bizim defansa çok rahat girip pozisyon buluyor. birde o açıdan bak malaga ligin alt takımı diğer takımlar defans futbolu oynamadığından tam bu adamın istediği pozisyonlar oluşuyor.
  • Evet kapanan takımlara karşı etkisiz bu tartışılmaz gerçek fakat 2.yarı da oyuna girip oyun dengelerini de bozabilecek bir oyuncuydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

balık hafızalı olmayın. amrabat'ın yeteneğiyle beyni ters orantılı çalışıyordu. kaç defa topu içeri sürüp bomboş pozisyondaki adama pas atmamışlığı var. onu izlerken deli oluyordum, at adama atda bitirsin. diğer oyuncularda artık bıkmıştı ondan. demekki bunu malaga adam etmeye başladı, bizim göndermemiz gayet normaldi bu adamı. bizde beynini kullanamadı.

ayrıca bizim ligde bize karşı herkes kapalı. farkındaysan atak yaparken hep açık veriyoruz anadoludaki çoğu oyuncu bizim defansa çok rahat girip pozisyon buluyor. birde o açıdan bak malaga ligin alt takımı diğer takımlar defans futbolu oynamadığından tam bu adamın istediği pozisyonlar oluşuyor.

Aynen öyle, her şey çok çabuk unutuluyor. Neymiş iyi orta açıyormuş, her maç 50 tane orta açıyordu zaten birkaç tanesi tutsun bir zahmet.

• quote:

balık hafızalı olmayın. amrabat'ın yeteneğiyle beyni ters orantılı çalışıyordu. kaç defa topu içeri sürüp bomboş pozisyondaki adama pas atmamışlığı var. onu izlerken deli oluyordum, at adama atda bitirsin. diğer oyuncularda artık bıkmıştı ondan. demekki bunu malaga adam etmeye başladı, bizim göndermemiz gayet normaldi bu adamı. bizde beynini kullanamadı.

adam fw . fw bencilliği var drogba atiyormuydu burak atıyormuydu. sağa çekip vuruyordu değilmi.

bu adamı neden hep solda oynattılar anlamıyorum.

sağda 3 maç 90k oynatabilseydik hem özgüvenini kazanacaktı hemde sıfıra inip ortalayacaktı. robben sağda oynuyor diye tüm dünyada böle bi saçmalık başladı kanatlarda ters ayak .yahu maça başlarsın 2 kanadında etkisiz olur yerlerini değiştirirsin defansın dengesini bozmak için .maça ters ayakla başlanmazki.robben yapabiliyor diye herkesden yapmasını bekliyorlar .zaten robbeni terste niye oynatiyo adam çok çok iyi şutu var.ayrıca sadece soluna değil aynı mükemmellikte sağınada çalım atıyor.

• Amrabat'ın her omuzuna faul çalınan bir ülkeden bahsediyoruz yapmayın Allah aşkına.
    Çok severim kendisini, ama bizim ligimizin durağan, her üflemeye faul çalınan halinde ne yazık ki iş yapamıyor.
    Bizdeyken de severek izlerdim, vücudunu çok güzel siper ediyor, ama sağolsun hakemlerimiz %90'ında oyunu durduruyor.
    Türkiyede klübede çürüteceğimize, İspanyada izliyoruz en azından adamı.
  • Arkadaşlar tamam Amrabat doğrudan 11 oynayacak kalitede biri değil fakat alternatif olarak çok işimize yarayacak bir oyuncu...

Şu takımda Amrabat sonradan da mı giremez ? Bu adamın sürekli gönderilmesinin arkasında yönetimsel sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Aynen öyle, her şey çok çabuk unutuluyor. Neymiş iyi orta açıyormuş, her maç 50 tane orta açıyordu zaten birkaç tanesi tutsun bir zahmet.

Derbiden derbiye maç izleyen adamlara ne anlatacaksınız ki?Bruma Amrabat'tan kat kat daha iyi ama oynatılmıyor, gerek yabancı sınırı gerek Prandelli'nin tuhaf seçimlerinden dolayı.Bruma'nın ilk 11'e giremediği takımda adamlar neden Amrabat yok diye hayıflanıyorlar.Bizde kalsaydı yedek kalacaktı bu kadar basit.Bir de dediğin çok doğru,sayısız orta açar 1 tanesi hedefi bulur.Galatasaray tarihinin açık ara en kötü orta açan futbolcusudur.

• Kör ölür badem gözlü olur. Kaçırınca da " amrabat bu takımın topçusu değil" diye konu açardınız

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Derbiden derbiye maç izleyen adamlara ne anlatacaksınız ki?Bruma Amrabat'tan kat kat daha iyi ama oynatılmıyor, gerek yabancı sınırı gerek Prandelli'nin tuhaf seçimlerinden dolayı.Bruma'nın ilk 11'e giremediği takımda adamlar neden Amrabat yok diye hayıflanıyorlar.Bizde kalsaydı yedek kalacaktı bu kadar basit.Bir de dediğin çok doğru,sayısız orta açar 1 tanesi hedefi bulur.Galatasaray tarihinin açık ara en kötü orta açan futbolcusudur.

Bu konuda da aynı görüşte olmamız beni şaşırtmadı.

• ZTK da forvet oynadı ve leşti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.