Şimdi Ara

Ampul tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleykum arkadaşlar aracım mercedes c180 2011 model holojen far mevcut aracta sarı renk değiştirmek istiyorum hangi ampullerden önerirsiniz bu kelvin walöt muhabbeti nedir açıklayabilirseniz çok sevinirim
    -aracın aydınlatmasında bi problem yok ama akşamları dışarıdan bakınca arabaya rahatsız oluyorum sapsarı
    Tabi görüşde iyileşse fena olmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sevgili kardeşim, öncelikle bu konudan çok anlamadığımı belirtmek isterim. Sadece yaşadığım tecrübeyle şunu belirtmek isterim, beyaz halojen ampul yağmurlu havada gerçekten kötü oluyor, neredeyse önümü göremiyordum . Şimdiki aracım yeni kasa cee'd, bu aracın da standart ampullerinden memnun olmadığım için ampulleri değiştirdim.

    2008 yılında kullandığım halojenler osram idi ve 6 ayda sırayla patladılar, bundan sebep osram almadım. Philips aldım, daha dayanıklı olacağı düşüncesiyle. Görüşüm bir miktar iyileşti ancak çok fark olduğunu söylemek kendimi de, sizi de kandırmak olur.

    Tavsiyem, önce internetten bu kelvin değerleri hakkında bilgi edinin (zamanında araştırmıştım ama unuttum). Bundan sonra hangi kelvin değerlerinde ampul alacağınıza karar verip, ürün aramaya başlayın.

    Ben size illa Philips demiyorum, internette seçenekler çok. Forumdan bir üye zamanında ampullerle ilgili bir liste yapmıştı, ekran alıntısı yaptım ancak, forumda paylaşacağım hiç aklıma gelmedi, bu listenin sahibi kim bilmiyorum. Umarım listenin de size faydası olur.
     Ampul tavsiyesi
  • Osram nightbreaker plus unlimited veya forumda konusu vardi pilips diamond vision 5000K. Ona bakabilirsin. Bir de blue vision mu ne vardi. Bende osram nb plus var. Beyaz olarak begenmiyorum. Pilips diamond 5000 epey beyaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 29 Ekim 2015; 22:15:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram Standart, her açıdan en ideal seçenek hocam. Hiç Kelvin değerini yükselten boyalı ampullere girme. Bende var Philips Diamond Vision 5000K halogen ampul. Kenarda duruyor, isteyen biri olursa uyguna vereceğim. Sarı ışığa göre performansı iyi olmuyor. Osram Nightbreaker, Philips XtremeVision, Bosch Plus 90 gibi seçenekler normal sarılardan daha beyaza yakın ve aydınlatması çok kuvvetli ancak onların da ömürleri çok kısa. Özellikle Otomatik far sensörüne hiç gelemiyorlar.
  • philips x-treme vision kullaniyorum gayet yeterli bana gore ama sari isik veriyor.Aracta sensor varsa kapatmak lazim ama ozellikle leaving-coming home varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.