Şimdi Ara

Among Us benzeri Suspect Mystery Mansion, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Among Us benzeri Suspect Mystery Mansion, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Wildlife Studios'un yaptığı Amon Us benzeri mobil oyun Suspect Mystery Mansion, mobil cihazlar için yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.The Witcher'ın artırılmış gerçeklik oyunu The Witcher: Monster Slayer, bu yaz mobil cihazlar için çıkacak



    Suspect Mystery Mansion şu anda iOS ve Android cihazlar için App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak erişime açıldı. Oyunun boyutu yaklaşık 220 MB. Oyunun mağaza sayfalarını, tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.





    Tanıtım Yazısı



    Malikanede gizemli bir cinayeti çözmek üzere davet edildin!



    9 gerçek oyuncuyla birlikte oynayarak gizemli cinayeti çözmeye çalış. Katilin kim olduğunu bulmak için soruşturma görevleri gerçekleştir. Ama dikkatli ol, kolay bir görev olmayacak: Katiller grubun içinde ve soruşturmayı "baltalamak" için ellerinden geleni yapacaklar!



    Tur aralarında sen ve diğer oyuncular, katillerin kimler olabileceğini tartışacaksınız. Bu sosyal çıkarım oyununda herkes birer şüpheli. Entegre sesli sohbet özelliğini kullanarak canlı bir şekilde diğer oyuncularla tartış. Ceset neredeydi? Herkes neredeydi? Hangi görevleri gerçekleştiriyorlardı? Kiminle konuşuyorlardı? Kim şüpheli davranıyordu?



    Tartıştıktan sonra oyun, oy vermeni isteyecek. Şüpheliyi malikaneden çıkarmak için içgüdülerine güvenerek oy ver. Ama dikkatli ol: Masum bir misafirden şüphelenerek malikaneden atılması için oy verirsen katillerin oyunu kazanmalarına yardımcı olursun!



    Oyunu en yakın arkadaşlarınla veya benzer beceri seviyesine sahip, oyunun belirleyeceği başka oyuncularla oynamayı seçebilirsin.



    Bu oyun sürekli geliştirilmeye devam ediyor ve yeni haritalar, görevler ve özellikler seni bekliyor. Suspects, tüm arkadaşların ve aile üyelerinin birlikte tadını çıkarabileceği bir oyundur!








    Kaynak:
    https://www.pocketgamer.com/articles/086493/suspect-mystery-mansion-a-mystery-action-title-thats-now-globally-available-for-android-and-ios/







  • Kopyala yapıştır. Bir şey tutmaya görsün hemen yapın aynısını

  • Among Us ama Furry versiyon

  • 10 yaş altı bebe dolu oyun. Kreşte çocuklarla katil kim oynamaya çalışmaktan farksız. Oyunda soruyor 15 yaş altı mısın üstü müsün diye ama hepsi 15 yaş üstünü seçmiş mübarek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darknesia -- 27 Nisan 2021; 09:49:22 >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    ne yani her türde tek oyun mu olsun? 1 tane strateji, 1 tane motor oyunu, 1 tane minecraft, 1 tane aksiyon? hayal gücüyle alakası yok bunun. bu tür oyunları seven insanlar başka oyunlar da istiyor. sen istemiyorsan bu anormal birşey

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.