Şimdi Ara

AMOLED ekran yandı mı? '4 yaşındaki S7 Edge' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende s7 edge kullanıyorum 3 buçuk sene kadar oldu. Şarja bağlı oyun oynadığım çok ısınmasını sağladığım dönemler oldu ama ekranı genelde otomatik ışık ayarlarında kullandım. Yanma sayabilir miyiz bilmiyorum ama videonun 3:30'da görünen bildirim çubuğunun olduğu bölümde -eski güncellemelerde burası beyazdı, şu an şeffaf- renk değişikliği var. Yinede hala iyi cihaz yaşına göre özellikle.

  • kadiratilgan kullanıcısına yanıt
    S7 edge gibi bir cihazdan sonra iphone 7 ye nasıl katlanıyorsunuz hocam ?
    Bende s7 edge den iphone 8 e geçtim, yeri geliyor fırlatayım kırayım diyorum o derece daraltıyor beni.
    Note 10+ ile androide geri dönmeyi düşünüyordum batarya performansını beğenmedim aldım mı uzun süre kullandığım için note 20 yi beklemeye karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos 2016'dan beri s7 kullanıyorum. 2. kez pil değişimini yapıyorum. Muhtemelen de son olacak.

    Birr önceki cihazım Note 2 idi.

    AMoled ekran candır can. Düzgün kullanılırsa gayet de iyidir. Öyle IPS'in saçma sapan soğuk renkleri olmaz amoled'de. Ayrıca pil'e de dosttur.
  • AMOLED ekran yandı mı? '4 yaşındaki S7 Edge'

    Böyle çentiksiz gelecekse harika olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony de olmamıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır kullanıyorum ilk çıktığında almıştım ekranıyla ilgili sorunlar ara sıra yaşıyorum onun dışında gerçekten mükemmel bir telefon ekranı neden böyle anlamak çok güç.
  • Bu zamanda S7 Edge alınır mı? Yoksa aynı fiyat bandında güncel telefonlara mı yönelmeliyim?

  • Ağustos da 4 yılı dolacak note 5 imin ekranı hâlâ sapasağlam yanma neyin yok. Işıkta az biraz sararma var olacak o kadar. En azından 2 yıl daha hizmet eder bana inşallah. Paralel ithalat olarak 1900 e alıştım samsung garantili olanlar 2400 dü şimdi 10.000 tl lerde gidiyor fiyatları hey ülkem hey nerden nereye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce amuda kalkıp, sonra bir elinizle kulağınızı kaşırken, diğer elinizle pubG oynayıp, headspin yaparkende ters squad yaparsanız belki yanmaz ;)

  • Ben 2016 nisan ayında 2.800 aldım s7 düz olanı o sene 2900 tl maaş alıyodum şimdi 5.500 oldu yani s10e alabilirim rahat bi şekilde sen diyosunya ozamn alabiliyoduk şimdi alamıyoz diye yani aldıgım maaş da sabit kalmadı yani asgari ücretlilerle kıyas yapma insanları tamm

  • Arkadaşlar bir sorum var.Arkada duvara geometrik yansıyan ışıklar nasıl oluyor.ilk defa görüyorum bunu mazur görün.Bilgilendirimisiniz?
  • Hangi açıdan başarısız buldun ki iPhone'u?
  • kullanici bilmek zorunda degil kismi yanlis bir yaklasim bence. kullanici neye sahip oldugunu bilmeli, ben para verdim fizik kurallarini hice sayarim diyemez. LED teknolojisinin bilinen, ureticiler tarafindan surekli anlatilan bir eksigi bu . AMOLED istiyorsan bu panelin ideal kullanim seklini de bilmen gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkan_mee

    Amoled ekran yanığı bence üretim hatası yüksek ışıkta kullanılması zararlıysa ekrana o zaman neden o kadar ışığı açılabilir düzeye getiriyorlar bunu bilerek yapıyorlar. Ekran yanığını kullanıcı hatası denmesi ayrı bir komedi.
    Parlakligi kisitladiginda da kullanici bu sefer "urun benim degil mi, istedigim parlaklikta kullanabilmeliyim" diye yaygara kopartir. elindeki urunun ozelliklerini bilmiyorsa tuketici, acip okuyacak. LED ekranlarda yanik bir kere 'cogu durumda' hata degil, urunun normal kullanim surecinin bir sonucu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamblue35

    amoled ile süper amoled arasında bir fark oldumu yada bir iyileştirmeye gidildimi yoksa benzer sorunlar devam ediyor mu? bence bunu vurgulasaydınız daha iyi olurdu bu tarihten sonra samsung telefon alacaklar için çok faydalı olurdu...
    super amoled amoledin gelismis veya yeni versiyonu degil . super amoled = samsungun amoled panel + touch panele verdigi isim. sadece marka yani. bu nedenle ayni donemde cikmis amoled ile samoled arasinda cok bir fark olmayacaktir. ancak yillar icinde yapilan gelistirmeler ile LED omurleri iyilestirilmis olabilir.
  • AMOLED ekran yandı mı?
    Issız acun kaldı mı?
    Ödlek öcün aldı mı?
    İmdi yürek yırtılır.
  • 1200 tl'lik amoled ekranlı Mi 8SE var Üzerine hz overclock yaparak 72 hz'e çıkardım ekranı

    Bakalım ne kadar dayanacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 21 Şubat 2020; 16:4:37 >
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Android ile arkaplanda gerçekleştirdiğim bir çok işlem apple'da ekran kapanınca kesiliyor.
    Mimari,statik projeleri pdf olarak görüntüleyemiyorum iosta yine. Android sıkıntısız açıyor.
    İçindeki videoları bilgisayara aktarırken 50 çeşit yol program denedim hep hata verdi. Farklı kablo bilgisayarlarda denedim yine aynı. En sonunda icloud alanı alarak çözüm buldum. 20 lira aylık icloud parası eklendi birde giderlerime.
    Uygulamalar şişiyor ve o da ne ? Önbellek temizleme yok, sileceksin uygulamayı, tekrar yükleyeceksin. Wifi yoksa vay haline.
    Wifi ve bluetoothu denetim merkezinden kapatamıyorsun. Geçici olarak kapatıyor biraz vakit geçince kendi kendine açıyor yine. Ayarlara girecen kapatıp gelecen.
    Kendi kamera yazılımında pro çekim modu yok, video ayarlarını da kamera içinden değil de, cihaz ayarlarından girip değiştirilmesi aşırı saçma bir yanı daha.

    Bu liste uzar gider düşündükçe aklıma geliyor, şimdilik bu kadar aklıma gelenler.

    E hiç mi iyi yanı yok ? Var tabiki. İnstagram,facebook,snapchat vs. kullanan biriyseniz kusursuz çalışıyor uygulamalar. Androidde instagram hikayelerinde kalite düşürme problemi var. Güncel samsung cihazlarda instagram modu var ama kullanmadığım için yorum yapamam kalite düşüyor mu düşmüyor mu bilmiyorum.

    Ben sosyal medya aktif kullanan biri olmadığım için ios beni tatmin etmedi.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.