Şimdi Ara

Amma Abarttınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Bjkli olarak söylüyorum,cidden olayı abarttınız.Normalde bomba patlayınca nerede bizim istihbarat diyoruz.İstihbaratı değerlendirip,iptal edilince karşı çıkılıyor.Yazık,bir üç puanın kırk binin canından önemli değil.Geç ertelenmesine gelince eşe dosta karşı oynatılmak istendi,belli ki bir tehlike vardı,ciddileşince de iptal ettiler.Zaten büyük bir ihtimalen olaylar maç çıkışı olacaktı.Almanya-Hollanda maçıda aynı bu şekilde iptal edildi,onlarda son ana kadar zorlanmıştı.Ama bakın şu konuda haklısınız maçın ilk seyircisiz oynanmasının istenilmesi tam bir fiyaskodur.O sahada ter döken futbolcuların da ekmek parası için didinen kameramanların canı patlıcan değildir.Unutmayınki maç, kimsenin canından önemli değildir.Zararın neresinden dönülürse kardır.Oynatılsaydı belki şu saatlerde galibiyet kutlaması yaparken katledilen masumların acısını yaşayacaktık.

• Bugün ilk defa bi beşiktaşlıdan bu yorumu gördüm, tebrik ederim.

Geç kaldılar erteleme isteğinde.
  • Abartma değil takım yara alacak bu yüzden. Artık insanlar bir daha mağdur olmamak için para harcayıp kalkıp maç izlemeye gitmez. Bir dahaki sefere 10.000 kişi ya olur ya olmaz. Biz üst sırada bitirip cezayı 2 yıl değil 1 yıl çekelim diye uğraşıyoruz tüm dertler bizi buluyor. Patlama olmuş yemişim futbolunu bu hafta tüm ligler tüm maçlar iptal edilecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aga be yazık olmuş adama
    7 ay önce açıldı
    Sakin yav biraz
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kind Regard

Sıkıntı yok. 28 nisanda Feneri yener, Beşiktaşın şampiyon olmasını sağlarız. Dert mi.

Inşallah :))

• Yapılan eleştiriler maçın ertelenmesine değil ertelenme şekline . Maçı ya 1 gün öncesinde patlama olduğu gün iptal edecektin hadi onu geçtim bugün etseniz bile ilk başta seyircisiz oynanacak diye açıklama yapmadan direk iptal edecektin . Onun dışında iptal kararını bende üzülsem de doğru buluyorum .

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

quote:

Orijinalden alıntı: Kind Regard

Sıkıntı yok. 28 nisanda Feneri yener, Beşiktaşın şampiyon olmasını sağlarız. Dert mi.

Inşallah :))

Aziz Yıldırım varken Fenerin şampiyon olmasını isteyen Galatasaraylı ya Light tır ya da balık hafızalıdır. Her kamerayı gördüğünde 'biz onları 6-0 yendik diyen bir adamın başkan olduğu kalesinde Volkan ın olduğu bir takımın şampiyonluğunu neden isteyeyim. Üstelik 4. yıldıza birkaç sene daha erişememelerini bekliyorum. Sondan 2. Hafta da Beşiktaşla maçımız var üstelik. Yedeklerle çıkarız dert mi. Aziz görsün öyle yapılmaz böyle yapılır.

*
  • Bundan sonrasını Aziz Yıldırım düşünsün. Fikret Orman niye o kadar irite edici açıklamalar yapmıyor. Demekki kişiyle alakalı. Sadece bu seneyle alakalı değil bu durum. Bunu da düşünün.

*
  • Söylemeyi unuttum Gürcan Bilgiç demiş ki Erteleme maçı en son hafta oynansın böylece Fenerbahçe kupayı Galatasarayın sahasında kaldırsın. Ne diyeyim ki.

*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.